barbchen
|
En lep sončen dober dan so , oooooooooooooo, smo že na vrsti - pikica28, si že v nizkem štartu, držim pesti in mislim nate, če se je začelo zares, pa dihale bomo tudi s tabo, da ti bo lažje, pa da malo potreniramo . Drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pri nas vse po starem, v petek sem imela še enkrat malo obsežnejši ultrazvok, ker se je moj G. želel prepričati o merah (nazadanje je kazalo, da prehitevamo za dober teden dni), no in je vse po planu, nobenega prehitevanja več, vse super, še 3D slikco obrazka nama je natisnil in se kar stopim, ko jo pogledam . Danes grem pa še bris dati za streptokok in obvezno tehtanje in pritisk. Mravljince v rokah imam še zmeri, je rekel da je to od preščipnjenega živca v zapestjih, pa da bo izzvenelo, glede hemoroidov je stvar precej boljša in je tudi rekel, da bo po porodu šlo nazaj, tako da sem enostavno sprejela tegobice kot del zadnjega meseca nosečnosti in mi je vseeno fino . Tudi meni so ostale za poštimat še cunjice, preprati in zlikati, pa v omaro zložiti. Pa kar malo odlašam, mogoče želim podaljšati čas do poroda? Če mi je pa tko fino, bom kar pogrešala tale bauhi in dogajanje v njem Uživajte na polno in si naredite lep dan!!!!Jaz si bom po pregledu privoščila še eno zadnjih masaž pred porodom , komaj čakam!