|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Singulair
12.11.2009 20:01:52   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
Kar se pa eNo tiče, se pa jaz v te njihove vrednosti ne razumem, ti pa bom dala podatke z izvida, pa lahko primerjaš s svojimi:

eNo (tehnika večkratnih vdihov) : 94,9ppb


Ja to je pa se vec kot pri nas. Mi smo imeli eNO 64 ppb, pa mi je pulmologinja rekla, da je to zelo slabo, res pa je, da nas takrat ni bil star se dve leti. In baje za te male je ze vse kar je nad 30 ppb slabo.
Mi smo takoj pristali na Flexotidu, 2 x dnevno. Sedaj od septembra pa smo konstantno bolani, ce je en teden v vrtcu je ze veliko. In smo po navodilih zvisali Flixotide na 2x2 vpiha, vendar se je meni zdelo to prevec, samo ce mu zmanjsam pa mu se mu dihanje poslabsa za 20%.
Sem danes klical pulmologinjo in nam je dala se Singulair, plus pumpica, da bomo videli kako bo.
Mi je pa rekla, da je za take normalno, da imajo v zimskem casu vsaj en teden na mesec Ventolin - mislim normalno v tem pogledu, da se to zelo pogosto dogaja.

Lejči: ali je pri vas ze kako izboljsanje, sedaj ko imate oboje?

Se malo  user posted image user posted image user posted image za nase bolancke!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Singulair
12.11.2009 22:18:41   
Anonimen
Nam je pa rekla, da bomo Singulair ukinl, če bomo šli na pumpicouser posted image . Mi pa uglavnem zdej skos neki pokašljuje, sploh ko gremo od zunaj not in obratno(menjava toplega in hladnega zraka), tako da že razmišljam o tem, da bi mu šal čez noska dajala.
Sm jo pa tut vprašala, če je kaka verjetnost, da bo vse to prerasel, pa je rekla, da ni ravno optimistuser posted image . No, ampak potrebno je razmišljat pozitivno.

(odgovor članu Ulaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Singulair
13.11.2009 10:24:13   
lilka
Jaz pa zdej čisto nič več ne štekamuser posted image : sva imeli v torek kontrolo v alergološki, sva imeli datum že od maja, ko je bila v bolnici in je rekla, da naj takoj nehava z Singulairom(ker baje ne pomaga, ker se ji sepetmebra nebi ponovilo) in da naj ji dajem dvakrat dnevno Flixotide, če bo poslabšanje pa kar Ventolin, da je baje tako tudi napisala na odpustinico(pa ni ker sem jo imela doma in piše Flixotide samo 14 dni) in da bi ga mogla jemat 6 mesecev do te kontrole.
In mi je vse razložila in narisala, kao da je v čisto spodnjem delu prsnega koša premalo prostora in potem se ob vsakem prehladu pot zapre, Flixotide to širi, Ventolin pa še bolj. Je rekla , da smo mamice najboljši zdravniki, ker najprej prepoznamo, kdaj je čas za ukrepanje in da ko začne suho kašlajt in težje dihat naj ji dam kar Ventolin(in da naj se ne bojim Ventolina ker ima skoraj ničelne stranske učinke) in to na 4 ure(sej je razložila zakaj že pa sem pozabila) in da povečam dozo Flixotida in da potem bo vredu, samo naj pazim da bom pravi čas ukrepala in da naj Flixotide dajem redno zdej 6 mesecev 2x dnevno. rekla pa je tudi da bo to z leti izzvenelo.
No toliko zdej jaz vem....

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Singulair
27.12.2009 20:06:09   
FLASK_A
Punce, v kolikem času po začetku jemanja Singulair-a ste opazile izboljšanje?

Moji ne pomaga niti Ventolin, niti Singualir (zdaj ga jemlje več kot en teden). Razlike ni. Torej- kdaj zdravilo prime??

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Singulair
28.12.2009 8:35:40   
lilka
Za Singulair ne vem, ker ga je dobila kot preventivo, naši pomaga Ventolin in to kar hitro včasih že v enem dnevu, zdej im pa kot preventivo Flixotide in za enkrat lahko potrkam, je bla že dvakra ful prehlajena z vročino, kašlajala pa ni....

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Singulair
28.12.2009 11:49:35   
Ryssa
Naš je piskal, je imel serije po večkrat na dan + jutranje napade suhega kašlja, kar davil se je poleg tega pa še hropel, piskal. Ni pomagalo drugega kot ventolin.
Potem smo dobili singulair in je prijel takoj. Res. Ko sem mu dala, je že čez nekaj minut nehal piskat. Ne pomaga nam 100%, se je kljub temu še ponavljalo piskanje, vendar redkeje.
Ventolin pa pri nas prime takoj ko mu ga dam. Če piska, mu dam tiste tri vpihe in je takoj dobro. Drugače pa zdravniki vedno počakajo 15 minut po inhalaciji, da vidijo če je pomagalo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Singulair
28.12.2009 11:51:05   
Ryssa
Aja, kakšne težave pa ima tvoja punčka FLASK_A?
Če ima astmo ali kaj podobnega, bi ventolin moral pomagati. Res pa ventolin učinkuje samo 3 ure.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Singulair
28.12.2009 13:46:54   
Anonimen
Nam je Singulair začel delovati šelepo kakem mesecu od začetka uporabe. Začel pa je delovati v tem smislu, da so postajali bronhitisi redkejši in blažji, ukinil jih pa ni popolnoma, pa ga jemo že dobro leto. No, sedaj smo že skoraj 2 meseca zdravi, če odmislim vodene koze. Skoraj že 2 meseca brez bronhitisa, bronhiolitisa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?