Stajerka26
|
Oj bejbike... Se že nekaj časa nisem oglasila....sem vikend preživela pri tašči v Mozirju, včeraj sem delala zadnji dan, danes imela pregled, tako da jutri uradno začenjam z bolniško...ufff me že skrbi kaj bom počela doma Sicer pa mami in obe pupi kar pridno pridobivamo na teži, sem bila danes čist zgrožena, ko sem stopila na tehnico, pa mi je sestra rekla, iz tedna v teden se bo bolj poznalo, da sta dve... ne skrbet, važno da rasteta, vi boste že izgubili pridobljeno hmmm upam da res!! Sicer pa je z mojima princeskama vse v najlepšem redu, pridno brcata atija, telovadita, sta čist neubogljivi sicer pa je G rekla, da jih bo tehtala na naslednjem pregledu 23.3. do takrat pa naj čim več počivam in uživam ob mojih pupah Sicer mi je danes rekla, da sem slabokrvna in mi napisala nek sirup ...bcljka, me je že opozorila da je lahko ta sirup prav ugaben in da se lahko pojavi slabost...če mi bo slabo...ga ne mislim jemat NITI SLUČAJNO! Kar pa se tiče srečanja, si full želim prit, moj tudi malo me edino skrbi inšpekcija, me je G opozorila, da bojda kar redno izvajajo kontrole, iz Trojan pa bo težko hitro prit nazaj... No dost čvekanja....se tipkamo! papa