Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa sicer sploh ne poznam nobene, ki bi jo kadarkoli v času bolniške inšpekcija kontrolirala.
Aja, pa tisti obupen občutek, da mi bo nekaj ven padlo, se je čudežno zmanjšal (le naj tako tudi ostane
), sem že prišla do zaključka, da ga je lahko povzročila količina mojega smrkanja (se mi je nekaj dni nonstop nabiral en hudič nekje v nosnih globočinah), ker sem pri vsakem smrkanju tako čudno ''napetost'' čutila.
, čeprav ona neče it
. Kok bo to enga dretja, mi je že zdej slabo in hudo. In ker smo ponoč meli budnico, sem ful mal spala in sem kr poklicala v službo, da nej piše dopust pa še mami mi je zbolela in sem brez varstva. Danes jo pazi tašča, jutr pa bomo vidl kaj bom ščarala.
!
Naša mala - no sedaj je 98 %, da je
, je zdrava. Ima vse, kar mora imeti in je prav nagajiva. Prava akrobatinja, si je nogice tiščala v usta, tko da smo se vsi kar pošteno nasmejali.
, vendar se še vedno pazim, da ne vzigujem kaj težkega in da dosti počivam in jemljem magnezijeve tablete.
LEPO PROSIM!
jutri grem vpisat zadnjo oceno v indeks
!