Mysterious
|
Ojla punce, vsem en lep spomladanski pozdrav!!! Zdi se mi da nisem pisala ze celo vecnost - enostavno je zivljenj postalo tako dinamicno, da nisem imela cas niti pokukat k vam. Na kratko v tem casu sem postala žena, sla na medeni teden v Ligurio in Toscano in se tako spocila in nauzila lepih trenutkov, interakcij in obcutkov z mojim možem, da sem prisla nazaj polna energije in kot se spodobi spomladansko cvetoca ... Tistim, ki se niste porocene, sporoca da je poroka veliko vec kot show v kar sem bila prepricana preden sem iskusila porocni dan in zivljenje po nje. Na delu mi sibajo mozgani 100 na uro, res sem super produktivna in posledicno zadovoljna sama s sabo. Sem pa postala bolj umirjena in skulirana v 2 tretini nosecnoti, celo prijatelji so opazili spremembno iz "bombe v bambino"... torej malo kaj me vrze iz tira, nic prevec se ne obremenjujem in jemljem zivljenje s veliko zlico a vseeno na easy. Prepricana sem da jso za to odgovorni hormonski kooktaili ki mi zalivajo mozgane in dejstvo da moje telo dobija obliko balona... ki lebdi. Od aktivnosti mi je poleg sexa ostal samo se biljard in lagani sprehodi s psom. Na aerobiko za nosecke nisem sla ze celo vecnost, ker ne utegnem - popoldan imam v tem terminu podiplomska predavanja na faxu. Pri nas na Primorskem pticki pojejo in vceraj sem opazila, da ze cvetijo breskve... in japosnke cesnje! Danes je oblacno, vremenarji nas ustrahujejo z dezjem a jaz le verjamem, da bo Soncek premagal oblake in bo vikend spet spomladanski. Kaya cestitke za deklico Julijo, naj vama aglecki pridnesejo SRECO & ZDRAVJE! Nas baby je zelo zivahen, brca mamico in jo osrecuje s svojimi akrobatskimi skoki v trebuscku. Verjetno vadi za Gardaland, saj je tata navdusen nad tem, medtem ko je mami skoraj dobila zivcni zlom, ko jo je ocka pred 2 leti preprical, da le gre na eno od tistih groznih naprav, ki te vrtijo v zraku na random in nimas pojima kam te bo zazibalo v naslenjem trenutku. NEVER AGAIN!!! Sem ze napovedala da naslednjic ostanem ISKLJUCNO na zemlji s fotoaparatom. Ali pa vadi karate brce in se je vrgel po mami, ki ima crn pas - ceprav sedaj glede na mojo obliko, tega nihce ne bi verjel! Ciao Mo
|