Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
kolcane ne zaznajo al ga ne čutijo.

pa nikita* tale piknik tudi ne zgleda švoh... joj, nehajte s to hrano! js mam danes ješprej na jedilniku, sej je dober, ma meso je meso
zdej sem se odločla, da grem na mal daljši sprehod, da vidim če bom kaj pospešla...je bil pa zadnji pred dobre pol ure...
boli pa podobno kot pr menzi, ko se začne, sam me zdej bolj kot ne sam križ, trebuh pa skoz trd
pa so zdaj druga pravila. No važno da ne bo treba mojemu še v Nm letet, ko bom rodila
... ampak copatki bodo pa roza
. Pa sej ni čudn kakršno je vreme
, žnudrava pa je itak ful odkar je v vrtcu, ponoč je tut neki pokašljevbala. Vglavnem do 3h zjutri nisem spala skor nč, sem misla, da bom kr kam šla, ker me je ful šraufal, pa trebuh bolel, bit trd. No pol sem pa uspela zaspat celo do 7ih in tamala tut se je pol po 3 umirila.
Meni je vse skupaj čist pobralo energijo...
jaz