blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ni teh metod, ti pa odpre oči . Marsikatere stvari počnemo zarad nas ne zaradi otrok, z njimi se mi cartljamo, pol pa obupujemo. Sicer mi nimamo problemov s spanjem itd, vendar pa se z ženo v nekaterih stvareh ne strinjava in ta bukvica je dala prav meni V čem se nisva strinjala? V tem da je treba malo dete neprestano cartljati.... Da se jo je uspavalo v dnevni (pred odprtim TV...) Kar potegne za sabo čez čas določene posledice.... No in danes sicer z velikimi mukami smo po priporočilu iz bukve probali zaspati v sobi - samostojno. PS ni bilo joka, temveč ŽURKAAAAAAAAA Spimo<<! To se pa kar strinjam s tabo, s tem da je pri nas ravno obratno. Je bil moj čist nesrečen, ko sem jaz začela uvajati spanje po nekih regelcih, po večerni rutini, brez crkljanja (OK, tle smo ženske malo v prednosti, ker ga pa moramo podojiti, če dojimo), v svoji posteljici (takrat še zibki) ipd. Od takrat imamo mirne noči in spanje ob 9 skoraj brez izjeme. On bi se včasih še kar po veliki postelji valjal s tamalim in ga nekaj uspaval. No, saj zdaj ga je minilo. Je k sreči pogruntal, da tako ne gre in da smo na ta način vsi utrujeni in čist razštelani ... Ko smo ravno pri spanju - danes naš tamali tako nemirno spi, da je joj. Kar naprej se oglaša, piska, vriska, stoka Je pa imel popoldan res ful poln nosek, upam da je bil to razlog za tisto čudno oglašanje Zdej grem pa tudi jaz pod kožo gledat NOČKO! Tudi mi smo že od začetka začeli uvajanje spanja brez crkljanja in v spalnici brez atija in mame in tudi naša dva spita. Je pa res, da se držimo reda kot pijanec plota . Ob sedmih večerja ob polosmih spat in po novem jima dam na radio en CD z uspavankami (sem jih dobila v porodnišnici v paketu) in ko povem, da naša mulčka spita že celo noč že kakšne 4 mesece vsi hvalijo kako pridna otročka imam, namesto, kako vstrajno mamo imata Tudi čez dan ista rutina točno ob urah jest in potem spat in tako si priborim tudi kakšno prosto urico čez dan.