Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tko da, jst ti priporočam, da se po polžje daleč pride.

!? Jap, glede P smo pa že kar nekaj razmislili.... Sicer je tole zaenkrat še račun brez krčmarja, ampak mislim, da bo PO. Sem šla tja na njihov mini EA info, pa še možnost sobivanja partnerja imajo. Me like
. Glede brcik pa...no, akhem, po moje ti ne uidejo
.
.
. Sem pa opazila, da mi je mogoče majčkeno lažje kadar malo hodim. Sej med samo hojo je hudič, samo se potem bolečina malo porazgubi.
kot pravite pride v kompletu.
hodim hodim...diham kot lokomotiva.....in si rečem sedaj sem sigurno v 5 štuka... pogledam...jojjjjjj šele 3 štuk...me je skoraj kap. Ne uprašte.... kako sem zgledala v 7 štuku...jezik se mi je vlekel...do sape sem komaj prišla.... ssem rabla 10 minut da sem k sebi prišla...
, JEEEEE prvi UZ ja kmalu- v petek, takrat bomo pa videli kako sta ti dve pikici, upam na najboljše.
In tkole bomo mel še ene dva tgedna, pol morm pa sam še na novo kuhno počakat, da mi jo nardijo in pridejo zmontirat. Me pa mal skrbi, kako bom pol vse to spucala, ker prahu in druge umazanije je ogromno.
za vašega kužka. Mi smo našega izgubili lani decembra. V parih urah se mu je poslabšalo in je bilo konec. Še veterinar ni mogel verjeti. Je imel pa 12 let. mo tudi bili zelo žalostni in smo še sedaj.