|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:32:24
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz ne znam taroka...bom samo gledala sej e bomo v Zvezdi igrale kart... v šoli bi z Fargi igrale karte...
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:32:53
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia no, pa da te vidim kako bova v dvoje tarok špilale!!! na povjerenje špica, vse se da naučit!
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:34:58
|
|
|
|
hermy1
|
Ja, res imam 18. pregled (uff, pazim, da se ne zatipkam, sigurno bi jih takoj slišala !) ob 12.15, torej do nekje 12. ure sem lahko z vami. Kdaj se pa dobim/te?? Lahko pa vmes skočim na pregled in pridem nazaj ...naše maratonske seje tako trajajo dovolj dolgo, da si to lahko privoščimo...sam potem bom jaz že lačna , pa nam je nekaj Fargi eno kosilo enkrat obljubljala, a ne ?!
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:38:03
|
|
|
|
zup2
|
Če bom lahko, pridem tudi jaz na tortico . Bitka jaz imam pa na dan mladosti PDP
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:38:27
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 , pa nam je nekaj Fargi eno kosilo enkrat obljubljala, a ne ?! ob 11ih. Klasika. Ti pejt lepo na pregled pa se potem še enkrat oglasi...sej bomo tam najmanj do 15 Jst sem tudi slišala da je neki obljubljala....čeprav nisem bila zraven
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:40:19
|
|
|
|
Fargesia
|
kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno.
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:41:32
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Če bom lahko, pridem tudi jaz na tortico . Bitka jaz imam pa na dan mladosti PDP Hudimana kolko lepih stvari se bo ta dan zgodilo... Zup2 sam ti greš v torek rodit...a se nisva tako zmenle....pol pa v petek na štrudel pred porodnišnico. Ajaaa boš pol po Zvezdi šla rodit...tut prav. itak da boš lahko prišla... boš vidla
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:42:40
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno. pa ne velja kak pašnik...
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:46:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno. pa ne velja kak pašnik... ne bo dobro tole?
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 10.5.2010 21:47:02 >
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:48:27
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kosilo? aja, una vegeterijanska varianta! men je vseen, sam najdt mormo to gostilno. pa ne velja kak pašnik... ne bo dobro tole? sej sm vedla....čitam te kot knjigo
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:49:10
|
|
|
|
špica84
|
bom se vegeterjanc ratala....hehehe oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:51:57
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte mah tok kukr smo ubrisane, tud to ne bi bilo nič čudnega...
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:56:54
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: špica84 oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte mah tok kukr smo ubrisane, tud to ne bi bilo nič čudnega... moj me samo gleda ...se skoz smejem... k mamo take
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:57:35
|
|
|
|
Petyyyy
|
Čer nosečke 18. sicer delam do 14.30, vendar, če res planirate biti tam do 15, lahko prišibam na nekaj nezdravega , da vas spoznam. Prosim za kakšne koordinate, ali bodo bušiji dovolj?
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:57:35
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: špica84 oprosti jaz sem mislila,...da bomo sred zvezde igrale karte mah tok kukr smo ubrisane, tud to ne bi bilo nič čudnega... moj me samo gleda ...se skoz smejem... k mamo take moj se ne čudi več...
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:58:39
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Prosim za kakšne koordinate, ali bodo bušiji dovolj? ena koordinata so res bušiji, druga je pa nalezljiv smeh naše bitke...kr prašaj uno babco na GKLJ!
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 21:59:33
|
|
|
|
Petyyyy
|
ok, to je to
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:04:52
|
|
|
|
bit
|
sej tvojim štosom...za drobiž.. se res ni težko smejat sem zadnjič vidla nalepko...v žurnalu....adijo pamet
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:07:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sem zadnjič vidla nalepko...v žurnalu....adijo pamet zdej se pa jst na glas režim....
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:08:16
|
|
|
|
špica84
|
joj no
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:09:35
|
|
|
|
bit
|
ti nisi resna...bljak
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 10.5.2010 22:16:54
|
|
|
|
bit
|
Nč so , grem jst v mižule... danes sem pokonci od 6ih pa cel dan v pogonu. Se tipkamo
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 7:24:35
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Da ne boste lačne . Jaz grem pa sedaj k frizerju, da bom lepa na slikah ko se naša pupa rodi . Pa-pa!
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 7:58:09
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, Zup2 hvala za zajtrk. Pa uživaj pri frizerju.
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 11.5.2010 8:58:32
|
|
|
|
sapi
|
še 7 dni ... Danes pa na izbiro. Dobro jutro, dober tek, čeprav za nekatere malo pozno. Zup še dobro, da si bolj zgodnja z marmeladnim zajtrkom ker, če bi mene čakale bi že v sladkorni šok padle . Ooo ti se tudi lepšaš jaz imam že nohtke urejene frizurica je pa že padla. tetaM je pa srčka videla pa šlikico zraven dobila . bit jaz bi tudi prišla vendar sem se z bebiko zmenila, da pred 18.05. na ta svet pride. Tako, da je v petek zame še zadnji samski žur kakršenkoli že bo .
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ali je nevarno sprožiti porod?Uradno je sprožen porod priporočljiv le v nekaterih okoliščinah, na primer kadar zdravstveno stanje nosečnice ogroža nje...
Zadnje s foruma
fantekpetrcaaaKatero ime vam je bolj všeč?ian (
13%)

jan (
31%)

primož (
21%)

tim (
35%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!