Gwendolen
|
Tweety, je pa res čuden tale tvoj ginekolog. Si pa ja že v 33. tednu, pa ob teh težavah ti še kako pripada bolniška. Upam, da imaš splošnega zdravnika bolj razumevajočega. Jaz moram reči, da imam tu res srečo, oba sta fajn. Ko sem konec avgusta rekla, če bi šla pa jaz kaj delat, še slišati ni hotel, češ da pri taki diagnozi nosečnice ne delajo. Okej, pa sem ga poslušala in tako je ostalo. Bolniška do 23.12., potem pa kar direkt porodniška. Drugače pa je bilo meni tole s tanovo gripo kr neki, sedaj pa me malo skrbi, sploh pa me zanima, kako se bo razpletlo s tole nosečnico, ki jo je fasala. Pa ful me zanima, kaj bi naredili, če bi npr. ena od nas, ki smo že precej blizu roka, zbolela. Ker pri teh tednih so otročki lahko že čisto v redu, če se rodijo in se ne pričakuje preveč težav. A potem kar sprožijo porod oz. naredijo CR, če je ženska prešvoh zaradi gripe? A sploh lahko to naredijo, ker npr. nenujnih in naročenih operacij ne delajo, če je vročina? Se verjetno potem to itak šteje za nujen poseg, tako da takega pa kljub vročini in drugim problemom naredijo? Pojma nimam!!! Me je zaskrbelo, ker vem, da se ginekologi še med sabo ne morejo uskladiti, ali virus prehaja posteljico ali ne. To je prvo. Drugo pa je, da se v primeru hudega napada na organski sistem (telo), najprej izklopijo nevitalne funkcije, med njimi pa je pri nosečnicah seveda delovanje maternice in posteljice. Eh, fak, spet sem preveč brala.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|