|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
15.10.2009 16:53:02   
grahek85
nincrli, katero posteljico sta vzela in kater jogi?

mi bomo verjetno vzeli posteljico Gulliver (birke), za jogi pa kolebava med Vyssa Vackert s fedri (60€) in Skont iz hladno brizgane pene (30€). 

Pa kovterček, povšterček in posteljnino tudi, čeprav ne bomo takoj rabili. Aaaaaaaa, komaj čakaaaaaaamuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.10.2009 16:55:47   
Anna86
grahek85 kje si pa to gledala?Jaz tudi še nimam posteljice pa sem gledala od Lip Poljčane so mi kar všeč.

A spalno vrečo ste kaj kupovale že?Sem gledala eno v bc pa je to vse skupaj nekam čudno...no saj zato se ji pa verjetno reče vrečauser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.10.2009 16:56:10   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Somic, a mi prosim poveš kje delaš in kake imate cene depilacije, cele noge+bikiniuser posted image Ker tu na Obali so cene kar visoke, grem to ponavadi ko grem domov k staršem, je pol ceneje, samo ne vem, koliko bom sedaj še kaj šla, pa ful so mi hormoni ponoreli, sem kot medved, res, brez pretiravanjauser posted image
Kako dolgo pa še bosta tukaj živela, preden gresta na dolenjsko? Kaj pa služba? Pa kaj mene to sploh briga, a neuser posted image user posted image

imaš zs na to temo

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.10.2009 17:08:04   
ellie
ugi to glede britja je bilo za MB porodnišnico.

Jaz se tud ravno zdaj odločam, kateri jogi nabavit. Pa morem si naredit spisek stvari, ki jih še rabimo...da vidim koliko financ bo treba treba še riskiratuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.10.2009 18:28:39   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

nincrli, katero posteljico sta vzela in kater jogi?

mi bomo verjetno vzeli posteljico Gulliver (birke), za jogi pa kolebava med Vyssa Vackert s fedri (60€) in Skont iz hladno brizgane pene (30€). 

Pa kovterček, povšterček in posteljnino tudi, čeprav ne bomo takoj rabili. Aaaaaaaa, komaj čakaaaaaaamuser posted image

vzela sma gulliver (weiss) jogi pa un, ko je tud iz lateksa za 60€, ne unga z fedrami ( http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30152799 ). Uni za 30€ al pa 40€ iz hladne pene so men bli tak čudni, taki tanki, sma prvo misla vzet tega sam pol, ko sem to videla pa probala tega  sma se pa kar zanj odločila.

A na začetku je bolše met spalno vrečo?

< Sporočilo je popravil nincrli -- 15.10.2009 18:35:12 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.10.2009 18:56:12   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Ojla punce
nisem pozabila na vas ampak sem že nekaj časa tukaj v porodnišnici ker sem se začela prehitro odpirati in zaradi skrajšanega materničnega vrata. Vam povem da se mi toži po tistih časih ko sem bila doma ampak situacija je takšna kakšna je.
Koliko ste kaj pridelale kg? Uf jaz sem jih od začetka do sedaj 27. teden že 10 kg, in se mi zdi to ful.
Lepo bodite

Držim pesti za tebe da bo vse ok in da vzdržita že nekaj tednov.

Tudi jaz nimam najboljših novic. No včeraj v LJ pri dr. Tulovi mi je ugotovila da se je vrat skrajšal za 5 mm v 3 tednih pa še neki lijak je tako da ni glih ok. user posted image Danes sem dobila eno injekcijo za razvoj pljučk pa jutri dobim še eno če bi se zgodilo da bi najin pikec hotel prej ven. Mi je pa še enkrat naredila UZ in so mere kar ok ni glih neki velikan je bolj droben je pa še vedno v okvirih predpisanih mer no vsaj nekaj user posted image . Naslednji pregled v LJ imam 11.11. ob 11h user posted image
Glede nakupa vozička se se pri nama še vedno ni nič premaknilo tako da ne vem kdaj boma šla v akcijo. Zdaj moram bolj intenzivno nabavi še ostale nujne stvari za user posted image ker kot kaže ne bo čakal na leto 2010.

Ostalim vsem čestitke za dobro opravljene preglede. user posted image user posted image Mene čaka jutri še pregled pri svojem G ter še en pikec v ritko za pljučka (ni glih fajnuser posted image )

Glede poroda pa ja Grahek se čisto strinjam tudi jaz bom poskušala brez EA če bo le šlo.
Pleničke bodo verjetno kar Pamperske dudica pa po potrebi. Bom kupila eno za rezervo če bo sila, ker tudi ni fino če dete joka ko pa ga lahko dudica potolaži. Upam da nama bo uspelo dojit kolikor se bo dalo tako da flaške tudi ne mislim nekaj kupovat. Če bi bila sila pa se tudi dobijo skoraj vsepovsod.

Danes sva dobila pozitiven odgovor z banke tako da stanovanje bo kmalu v najih rokah. Jeeee vsaj nekaj pozitivnega. user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.10.2009 19:02:22   
nincrli
sisi Kolk pa je težek in velik tvoj , kaj pa maternični vrat kolk cm? odpiraš se še ne a ne? Tud zate držim pesti, da bo user posted image čimdlje počakal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.10.2009 19:36:05   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Tudi jaz nimam najboljših novic. No včeraj v LJ pri dr. Tulovi mi je ugotovila da se je vrat skrajšal za 5 mm v 3 tednih pa še neki lijak je tako da ni glih ok. user posted image

Da te malo "potolažim". Za ta lijak sem jaz spraševala, ko sem imela splav, ker mi ni jasno kaj bi naj to bilo. Moja ginekologinja mi je pojasnila, da se to vidi, da se odpiraš - to je v bistvu ta lijak.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 15.10.2009 19:37:15 >

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.10.2009 19:50:39   
sisi77
Ja najin sonček je težak 1000 g. MV je dolg 17 mm kar ni še kritična dolžina po Pušenjaku seveda je pa kritično da je lijak in se potem lahko začnem odpirat. user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.10.2009 20:32:38   
nincrli
user posted image Pa saj bo vzdržal še par tednov pol pa tak ni več take panike, sem ziher. user posted image Je pa kar že štikelc (1000g)user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.10.2009 20:35:05   
marijaa
Jaz bom tudi uporabljala kar pumpers plenice oziroma lumpi tudi, ker so cenejše in so se pri Patriku ful fajn obnesle, pa ene iz Lidla tudi. Za 2 otroka pa res ne mislim prat in likat plenic. Sem prvič 3 mesece to počela, ker so pač bolj ekološke, pol me je pa minilo, pa plenični izpuščaj je dobil, čeprav sem mu racmanke ful redno menjavala.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.10.2009 20:57:46   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Anna86

grahek85 kje si pa to gledala?Jaz tudi še nimam posteljice pa sem gledala od Lip Poljčane so mi kar všeč.

A spalno vrečo ste kaj kupovale že?Sem gledala eno v bc pa je to vse skupaj nekam čudno...no saj zato se ji pa verjetno reče vrečauser posted image

to je vse iz Ikee, gremo naslednji vikenduser posted image user posted image  Pa tale spalna vreča (13€), ki jo bomo kupili, je tudi iz tam:
user posted image  

(odgovor članu Anna86)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.10.2009 21:07:47   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
A na začetku je bolše met spalno vrečo?

Ej so zelo različna mnenja... Eni pravijo da ja, ker potem kovterček ne zleze čez glavo oz. ga ne zbrcajo dol. Na MŠ nam je rekla, da je spalna vreča čisto ok, samo če jo mislimo uporabljati, jo moramo že od začetka, ker kasneje se zelo težko navadijo.

sisi
, držim pesti za vas, da boste še čim dlje 2 v 1user posted image Pa da te malo potolažim - tudi če bi se že zdaj odločil priti na dan, ma čisto fine šanse, da bo vse ok! In seveda čestitam za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image

glede britja v Lj porodnišnici - še vedno brijejo spodnji del, tam kjer režejo presredek.

Se mi je pa tik predno sva šla na MŠ spet ulila kri iz nosa. Dobro, da sva bila še doma, ker na troli bi bilo malo težje vse skupajuser posted image user posted image user posted image Nič, grem počasi pod tuš pa malo na crkljanjeuser posted image lahko nočuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.10.2009 21:10:59   
ksenci
sisi77- upam, da še tvjoj user posted image vsaj malo počaka- ti pa počivaj!

naš ati je bolanček- ni preveč hudo, ampak upam, da se z aljažem ne nalezema česa.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.10.2009 21:29:09   
pajcevina
Jaz sem bila danes na 3dUZ in ima naša user posted image že kar 976g, kar pomeni, da za en teden v teži prehiteva.  Obrazek je ful skrivala za rokicami, samo kolikor ga pa je pokazala, pa se mi zdi, da bo prava lepoticauser posted image .

Sisi, držim pesti, da zdržiš čimdlje, pa res se ful pazi pa počivej. Naj gre kar kdo drug po nakupih, ti pa bolj iz naslonjača.

Ko vas tkole berem se kar malo zdrznem, ker mene moja še zdaj ni nič pregledala za MV, tko da upam, da je spodej še vse ok.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.10.2009 21:30:22   
pajcevina
Ful ste pridne z materinskimi. Jst se pa še vedno odločam, a bi šla novembra ali decembra...user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.10.2009 8:04:25   
nincrli
Dobro jutro!

Sem bolj malo spala. Moj se je včeraj očitno zastrupil v burger kingu, ker je potem cel dan bruhal in driskal pa seveda ponoči, je še čist bogi. Meni na srečo ni nič, je pa res da nisem jedla nič z majonezo, tak da je lahko tista bila pokvarjena, ker meso sma pa oba mela isto... user posted image

E
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: Anna86

to je vse iz Ikee, gremo naslednji vikenduser posted image user posted image  Pa tale spalna vreča (13€), ki jo bomo kupili, je tudi iz tam:
user posted image  

Sem tudi gledla te spalne vreče, sam so se mi zdele pretanke za pozimiuser posted image . Drugač so pa res kar poceni pa kar lepe user posted image Bom pa dala malega v to spat, raje kot pod kovterček. Danes grema menda s taščo še v bc, da dokupimo kar še potrebujemouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Ko vas tkole berem se kar malo zdrznem, ker mene moja še zdaj ni nič pregledala za MV, tko da upam, da je spodej še vse ok.

Meni ga tudi ni ekstra merila, ga pa vedno potipa in reče, da je ok. Je pa drugače ful skrbna ginekologinja, tak da ji zaupam.

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.10.2009 8:09:21   
somic
jutro jutro!!!

tudi pri nas ni bilo nič spanja. moj je prišel domov od 2.00, do takrat sem spala kakšno urico, on me je zbudil, sva se malo pogovarjala, potem je on zaspal, jaz pa sem bila budna ko sova! nikakor in nikakor se nisem mogla namestit v postelji, tako, da sem se potem preselila na kavč, ampak še to okoli 5.00. pa je kar bilo ok, dokler me ni zagrabil išijas!!! user posted image user posted image user posted image  boli boli!

sicer pa meni tudi še ni meril MV. bom vidla kaj me čaka v torek ko imam pregled

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.10.2009 8:45:16   
Zala01
dobro jutro,

no jaz sem malega že spakirala v vrtec, možek je že od 6h na šihtu, tko da sem danes celo dopoldan fraj, še službe nimamuser posted image .
Glede spalne vreče: moj fantek že od rojstva praktično spi v njej in ni bilo nikoli nobenih težav, tko da bom isto prakticirala pri dojenčku. Fajn se je pa pozanimat, s čim so polnjene. Na začetku sem jaz vedno pazila, da niso s kakim poliestrom, da ne švica v njej. Fajn je bombažno polnilo. Iz moje prakse sem bila vedno zelo zadovoljna s spalkami iz Odeje Škofja Loka. Poglejte si malo na njihovi strani, kaj vse imajo v ponudbi.

Drugače jaz sem čisto b.p., razen tega da sem tudi jaz ponoči slabše spala, sem si pol dvignila vzglavje s še enim povštrom, pa je bilo takoj boljš. Sem opazila, da ful težje diham, če sem skoraj v horizontali.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.10.2009 8:57:30   
grahek85
Zdravo čvekeuser posted image

Ful ste pridne z materinskimi. Jst se pa še vedno odločam, a bi šla novembra ali decembra...user posted image

Pojdi raje novembra, če se le da. Gledam malo nosečke na tečaju in sem res zelo vesela, da sem se odločila iti že v 7. mesecu, ker znajo biti tiste bolj na koncu včasih kar boge. Je treba sedet v tistih neudobnih stolih in vmes ni nič pavze za lulat... Tako da to res toplo priporočam v novembru. Pa tudi manj bo mrzlo, ne bo kakega snega in lahko se izogneš vsesplošni gužvi zaradi  božično novoletnih nakupov.

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Meni ga tudi ni ekstra merila, ga pa vedno potipa in reče, da je ok. Je pa drugače ful skrbna ginekologinja, tak da ji zaupam.

Meni ga je izmerila samo pri morfologiji z vaginalnim UZ, samega vaginalnega pregleda pa v nosečnosti še nisem melauser posted image Mi ga bo pa verjetno še 1x izmerila z UZ naslednji teden, ko mam kontrolo posteljice. Ful majo različne prakse ginekologi.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.10.2009 9:18:41   
pajcevina
Dobro jutro!

Jaz bom od začetka pokrivala z odejo, potem, ko se pa že začne bolj obračat pa v vrečo. Meni je bla ta varianta prvič kar praktična. Naša je še sedaj v vreči, ker z odejo ni šans - se celo noč obrača po postelji v vse smeri in bi jo jst lahko hodila na 10min skos pokrivat, pa še ne bi zaleglo.

Ne vem, če sem že napisala, ampak včeraj sem dobila odgovor od Pušenjaka, da tudi če želim naravno rodit, je v drugo praksa takšna, da se dogovorimo za CR kakšen teden čez rok in če se do takrat pač samo začne ok, če ne pa direkt CR, ker naravnega poroda ne smejo več umetno sprožat. Mi je pa tut zagotovil, da je to, če želim rodit naravno povsem moja odločitev in da nihče ne more tega od mene zahtevat - da pa naj se  psihično pripravim na obe varianti.

Danes pa imam še pregled pri abdominalnem kirurgu za ta moj ljubi žolč. Upam samo da ne bom čakala predolgo, da ne zamudim v službo (ker to je pol cela štala, ko te tam kup ljudi čaka, tebe pa od nikjer).

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.10.2009 9:34:39   
Žaži

Dobro jutro!

Jaz bom od začetka pokrivala z odejo, potem, ko se pa že začne bolj obračat pa v vrečo. Meni je bla ta varianta prvič kar praktična. Naša je še sedaj v vreči, ker z odejo ni šans - se celo noč obrača po postelji v vse smeri in bi jo jst lahko hodila na 10min skos pokrivat, pa še ne bi zaleglo.

Ne vem, če sem že napisala, ampak včeraj sem dobila odgovor od Pušenjaka, da tudi če želim naravno rodit, je v drugo praksa takšna, da se dogovorimo za CR kakšen teden čez rok in če se do takrat pač samo začne ok, če ne pa direkt CR, ker naravnega poroda ne smejo več umetno sprožat. Mi je pa tut zagotovil, da je to, če želim rodit naravno povsem moja odločitev in da nihče ne more tega od mene zahtevat - da pa naj se  psihično pripravim na obe varianti.

Danes pa imam še pregled pri abdominalnem kirurgu za ta moj ljubi žolč. Upam samo da ne bom čakala predolgo, da ne zamudim v službo (ker to je pol cela štala, ko te tam kup ljudi čaka, tebe pa od nikjer).

Verjetno si mislila kak teden pred rokomuser posted image , ker kolikor imam info se dela ponavadi vedno kak teden prej, čez rok pa praviloma naj sploh nebi šle. Torej se za željo po naravnem naročiš točno na pdp in če se prej začne imaš srečo, če na pa na pdp CR.

Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.10.2009 9:47:02   
kemo
Pozdravljene
Kako ste kaj no pri nas se je pa včeraj zvečer začelo neko čudno špikanje nad ledvicami in potem še ponoči v predelu jajčnikov tako, da danes bolj počivam, me pa še občasno tudi malce špika. ali mislite da bi bilo lahko kaj narobe. je pa res da sem imela včeraj cel dan neko gužvo in nisem imela časa da bi se vsaj malo odpočila.

glede plenič sva dobila že en paketek od fantove sestre k ji je ostal tk da za začetek že imava, pa tudi 2 dudike od 0-3 m in dve od 3-6 m od aventa tk da se bo nekaj že kar prišparalo.

lep dan še naprej

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.10.2009 10:18:57   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: kemo

Pozdravljene
Kako ste kaj no pri nas se je pa včeraj zvečer začelo neko čudno špikanje nad ledvicami in potem še ponoči v predelu jajčnikov tako, da danes bolj počivam, me pa še občasno tudi malce špika. ali mislite da bi bilo lahko kaj narobe. je pa res da sem imela včeraj cel dan neko gužvo in nisem imela časa da bi se vsaj malo odpočila.

glede plenič sva dobila že en paketek od fantove sestre k ji je ostal tk da za začetek že imava, pa tudi 2 dudike od 0-3 m in dve od 3-6 m od aventa tk da se bo nekaj že kar prišparalo.

lep dan še naprej

Verjetno se ti maternica razteza, mene je podobno bolelo pa sem povedala gin pa je rekla, da je to to in da naj pijem magnezij.

Optimism always works!!!

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.10.2009 10:27:45   
grahek85
kemo, verjetno gre res samo za raztezanje maternice.

Včasih mam občutek, da bom vsak čas počila in da ni šans, da bi trebuh zdržal še kaj veliko raztezanja... Pa valjda da ga bo, samo ne predstavljam si čisto kakouser posted image

Drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi da so v Ikei dali ven iz prodaje mojo izbrano povijalko iz serije Trofast, ker ni več zalog v Celovcu in na razstavnih slikah piše, da artikel več ni dobavljivuser posted image user posted image user posted image Šmrc šmrc. Pa tako fina se mi je zdela...     

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?