grahek85
|
Hoj! Hvala za pikapoke za našega bodočega očkota, zgleda da kr pomaga, ker je že malo bolši Zdaj zgleda samo še na četrt hin, ne več na pol, pa jest se je tudi že spravu, tako da bo kr ok počasi... somic, mene tudi zadnje čase precej išias daje, pa se meni tudi zdi, da zarad neustreznih poz ponoči. Ko se obrnem pozabim s seboj obrniti tudi povšter, ki ga imam sicer med nogami, potem je pa zjutraj joj... Pa manj me boli, ko spim na Dolenjskem, kjer mam občutno mehkejši jogi kot tukaj v Lj. IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 Mi smo nazaj iz uz. Zaenkrat je vse ok. Vendar se še vedno ne morejo odločiti ali imam miom ali je jajčnik nazaj obrnjen.... Pikica je težka 1544 gramov pa tudi pdp so mi spremenili na 30.12.2009 vendar bom jaz kar v naši temi ostala, ker se to lahko kar skos spreminja. Srečna sva da je vse ok. Aja pa nalepke za MŠ sem dobila. V porodnišnici se začne 2.11. vendar moram nekje izbrskati ob kateri uri . A mogoče ve katera? Bi bila zelo hvaležna wow, kika, to je pa že velika punca kar kilo pa pol ma že! Za pdp je pa itak vse tko tko... sam orientacijsko. Meni je gin. rekla (Pušenjak isto piše), da se po 12. tednu niti več ne spreminja, ker so potem že velike individualne razlike med pikoti in so datumi od prvih 12 tednov bolj zanesljivi. Za šolo za starše - če rabiš za Lj, je začetek ob 10h, 16h ali 18h, kadar ti bolj ustreza. Se pa da sproti tudi prehajat med skupinami, če kaj pride vmes. Za več info lahko pokličeš 01/522 60 48, je ena zelo prijazna babca. Drugače so pa predavanja v stari porodnišnici, to je Šlajmerjeva 3. Vhod je skozi novo por. ali pa čisto zadaj, na zadnji strani stare porodnišnice. nincrli, kakšna je to pomoč od ŠOU-a? Lahko kje zvem kaj več o tem? alex, voziček maš super! Mi2 sva mela tudi ogledanega Mutsyja, samo sva se potem nekako raje odločila za Muro. Pa lepe barve si izbrala somic glede hrane - nič posebnega ni "merkanje" v nosečnosti... sladkor, mast pa nepolnozrnati OH so Vse, kar je fino torej No ja, mene malo vleče ven, da sem zelenjava fan, drugače bi se mi sfuzlalo. Se pa moram pohvalit, da že 2 dni nisem jedla nič čokolade Prej sem mela 100g za max 2 dni, pa rada mam črno, tako da sem mela temu primerno tudi neaktivnost na WCju. Mi kar gre, niti ni tako hudo, kot sem mislila, da bo.