majčyca
|
Oj punce! Danes sem se cel dan potepala, sem prišla komaj pozno popoldne domov. Imela sem tudi pregled pri G in je vse ok pikica lepo raste, ima pa že 1180g. Sem se kar malo začudila, da ima zdaj kar skoraj 1x več, kot na prejšnjem pregledu. Bila pa sem tudi jaz malo kregana, da sem pridelala malo preveč kg mi je rekel, da nam jem čimveč sadja in zelenjave, naj se izogibam sladkemu in slanemu in naj jem malo manj ogljikovih hidratov tako, da se mi bodo naslednje mesece še sline cedile, ko bom druge okoli sebe gledala kaj jejo in se mi bo takrat sigurno ravno tisto luštalo, čemur bi se naj izogibala ampak sem sama pri sebi rekla, da se bom držala tega, ker je tako bolje za pikico in za mene - upam samo, da mi bo to res uspelo. In potem sem na koncu G tudi pozabila vprašat, kaj je s to mojo občasno bolečino pod prsmi bom verjetno jutri zjutraj kar poklicala tja in sestro vprašala. Naslednji pregled pa imam 23.11. (za seznam) Žaži - sicer se še z lubijem nisva nič pogovarjala o tem, ampak mislim, da bo prišel po naju v porodnišnico kar z lupinico, ker jo lahko bolj varno pritrdiš v avtu, kot pa korašo (vsaj meni se tako zdi). Pa ko so naši še tako majhni, imajo čisto dovolj prostora, da lahko brez problemov ležijo v lupinici. tweety - jaz sem sicer zaposlena sama pri sebi (imam s.p.), in delam čisto normalno in tudi imam namen delat do začetka porodniške, če bo le vse ok in bom lahko. Pa da še vam to povem - danes ko sem v čakalnici čakala na pregled, je bila tam tudi ena nosečka in je rekla, da je zdaj proti koncu 33. tedna in da zgleda, da ima že popadke me je kar malo prestašila... Zdaj pa šibam spat, ker še komaj gledam. Lepo noč vsem in lep začetek vikenda
|