|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 10:20:02   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

ninocka, glede prstanov... to je precej odvisno od sredstev s katerimi razpolagaš. Meni bi bilo to preveč denarja. Kredita za prstane ziher ne bi jemala. Jest bi šla raje na Maldive user posted image  Ljudje smo si pač različni.



Valla, se povsem strinjam s tabo, ampak kot sem nekako razbrala iz Ninočkinega posta, kredita ravno ne bo potrebno jemat... user posted image  tako da... jaz razumem nekako tako, da je to seveda zeloooo veliko denarja, ampak da vendarle razmišljata tudi o opciji, da bi si to privoščila. Vendar ne na račun poročnega potovanja.user posted image

Laringitisa mi še nismo imeli, se je pa soseda spopadla z njim, pa takrat še ni vedela, za kaj gre in se je strašansko prestrašila, ker je ta malega usekalo sredi noči.... Ja, tudi jaz sem brala, da se rado ponavlja, upam, da pri Tilnu vendarle ne bo tako. Pomaga vroča para, saj najbrž veš. V kopalnico z njim, pa vrelo vodo v kad, da se naredi vlaga, para... in baje dobro deluje.

Tažana, tudi jaz se pridružujem dobrim mislim za tvojo mami in za vas vse. Težki časi so pred vami in veliko moči potrebujete. Midve z Niko bova zvečer v postelji zmolili enega Angelčka še za vas... Jasno, tudi jaz sem na voljo, če kaj potrebuješ, le malce dlje sem...user posted image  Ampak saj veš - jaz pridem kamor koli, to mi res ni problem...

Pety, Nika ni hotela in še vedno noče ničesar povedat, kaj si pravzaprav želi za rojstni dan. No, razen konjička, takega, da ga bo lahko vzela v posteljo za spat. In tega ji bova midva s Tomažem kupila, zraven pa tablo piši-briši ter tenis lopar. Nad "igranjem tenisa" je zadnje čase čisto prevzeta. Njen prijateljček z ulice Val ji je lopar nekajkrat posodil, potem pa smo ji metali žogico in je odbijala in to presenetljivo dobro, tako da... nam je pač padla na pamet ta ideja. Jaz sem tudi igrala tenis, tako da mogoče pa me bo to spodbudilo, da obudim otroško oz. najstniško dejavnost...

Sicer pa sem kar sama naredila spisek možnih daril, ker me itak vsi starši sprašujejo, kaj naj 3. oktobra prinesejo v Čolnarno. Tule je spisek:

- skakalna žoga
- velika punčka - lutka (tista, ki ima 90 cm ali nekaj takega)
- klaviature (sintesajzer)
- skiro
- dodatne žogice za tenisuser posted image
- odstranljive nalepke Winnie Pooh za na vrata

Itak pa vedno pali Barbika, kakšen avtomobilček, pliško... Naša bi bila po moje nad helikopterjem na daljinsko upravljanje navdušena.user posted image  Ampak teh stvari imamo že kar nekaj, tako da ji ne bi kupovala preveč dodatnega materiala.user posted image

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 10:55:42   
Nika v službi
No, tiste, ki morda še ne veste, v Mariboru imamo največji pokriti park za otroke - BUMBAR park, www.bumbar.si.

Izgleda ful uredu, tako da bo treba it pogledat. A ste za kakšen skupen dan? Kaj pa če bi praznovali RD kar tam? Narediš izlet in je.

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 11:06:35   
pety78
Mimogrede, ali že imamo datum praznovanja?

Predlagam 10. oktober!


_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 11:09:01   
tažana
joj, hvala vsem za ponujeno pomoč. ampak imam res dobro žlahto, da nama z sister ful pomagajo user posted image . tako da zaenkrat nam čist gre. itak je sedaj še aljaž doma tako da se vse zrihtamo. prav tako jo iz zdravstvenega doma vse rihtajo, ker je delala tam in patronaže ful pomagajo. ni da ni, samo strah me je kako bo vse to mami prenesla. upam na najboljše. user posted image .

ursae: ves čas ti želim povedat glede igre, ko si zadnjič pisala pa sem pozabila. poizkusi Anžeta navdušit za igro z borom tako, da Anžetu dodeliš vlogo voditelja - bo Anže naučil bora nekaj kar on že zna. Tako bo imel Anže nov izziv za igro Bor se bo pa lahko igral. ni pa nič narobe, če si anže želi igrati sam, mogoče mu pa to bolj ustreza, ko se pa v tem primeru ni treba prilagajati pravilom, ki ki jih postavijo drugi. upam, da sem ti kaj pomagala user posted image


toliko za enkrat imam prosto samo eno roko pa mi ne gre najbolje.user posted image

uživajte...

aja rojstni dan; midva sva ji kupila avto na daljinca od chiccota od strele mqueen.


zdej pa res šibam gremo mal na sončka user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 11:59:25   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mimogrede, ali že imamo datum praznovanja?

Predlagam 10. oktober!



Nope, pri meni ne gre. Imamo službeni izlet v Benetke in Miramare.

17.10. mogoče?user posted image

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 13:58:57   
doroteja23
Valla naša ima pogoste larinigitise. In ja s radi ponavljajo. Je pa največji problem ker avtomatsko za to ni nekega zdravila. Jaz ji ponavadi ko začne kašljat začnem delat inhalacije. In ji pomagajo. Sma pa bl zaradi laringitisa v bolnici 5 dni.
Nočem te staršit, ampak se spomnim da je meni rekla da če ej nebi pripeljali bi mi lahko nehala dihat. Pa to se lahko pojavi v zelo kratkem času, napi se je praktično od sedmih ko smo bli pri dežurnem in je blo še ok, pa do pol dvanajstih stanje drastično poslabšalo.

Ja bumbar park bi bla dobra ideja za praznovanje roj. dne. Baje je full lepo, jaz še sicer nisem bla, ampak imamo namen it v kratkem. In blo bi lepo če bi prišle na kak izlet v Maribor!

Tak mi pridemo sicer v ponedeljek v Ljublajno imamo uz srčka in bomo zvedli kak pa kaj glede operacije. Upam da nam končno kaj povejo! Za ledvičke pa itak čakama za datum op.

Aja to sem vas misla vprašat

Ka so nosli otroci v vrtec za praznovanje roj. dne?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 16:07:54   
benika
17.10. mogoče?


Ja, pa še po plači jeuser posted image Jaz sem za. Že vnaprej povem, da 24. oktober pri meni odpade, ostali vikendi pa niso problem.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 16:18:07   
2ursae
tažana, ful mi je hudo za tvojo mami,user posted image  da čim lažje prebrodite vse skupaj.

saj res, ninočka. kako imate v planu s poročnim potovanjem user posted image ?

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 16:31:04   
benika
saj res, ninočka. kako imate v planu s poročnim potovanjem


Mulci v Črno, tastaredva pa sama domauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 16:36:29   
benika
Moja dva tamala znata po angleško povedat bistveno:
I'm too young to be eaten!


O marija, faceuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 21:41:20   
teta beta
Hvala vsem za čestitke, Nika, tebi pa še posebej za polly user posted image ! Daša je bila zelo vesela in je vprašala, če bo še Nika kdaj prišla z vlakom user posted image .

Mi smo bili včeraj v Velenju, ker je imela Daša rojstni dan in smo si vzeli celo popoldne. Parkirali smo pri rdeči dvorani, šli čez veliko igrišče do nove avtobusne in tam na zastonj lokalca. Otroka sta se prvič peljala z avtobusom in je bilo tudi to posebno doživetje. Potem smo si na festivalu ogledovali stvari, Daša je še jezdila ponija, bilo je luštno. Nazaj grede smo se ustavili še v Veleja parku, ker je dobila evrčke od dedija in strica in smo šli iskat baby born zic za kolo in avto. Sem ga danes komajda dobila v Direndaju in zdaj je že pripet v avtu, da se bo Ana jutri peljala v njem na morje.

Ja, jutri gremo na morje za vikend!!!! Komaj že čakam, mogoče se bomo lahko celo kopali. Pa tudi če ne...

Za darilo sva pa midva kupila električno zobno krtačko (si jo je sama želela) in eno penečo in svetlečo roza milo za tuširanje. Izbrala si je potem ta omenjen sedež in zraven sem ji kupila še pelerinco (ampak ne original BB). Ostalih daril še ni dobila, ko me je svakinja spraševala kaj, sem ji pa namignila tamale roza legice ali komplet s konji, kaj bo, je pa odvisno od nečakinjee, ker ji bo na koncu ona izbrala. Letos verjetno ne bomo kaj ekstra praznovali še za prijatelje, če pa (bi), potem bi imela na spisku: tračnice za vlakca Tomažka, knjigice, kakšno družabno igro, še kakšen dodaten vlakec, dodatki za Baby Born, še kakđno pollyko... pač odvisno od "vezi" (sorodniki, prijatelji) in njihovega finančnega stanja oz. če imajo namen skupaj kupiti ali posamezno. To se zdaj ful čudno sliši, kar sem napisala, ampak saj me menda razumete user posted image .

Lep vikend tudi vam vsem!


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 21:54:30   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23


Ka so nosli otroci v vrtec za praznovanje roj. dne?



Doroteja, mi smo prinesli Pombere, ki so absolutni hit pri nas v vrtcu, pa čokoladne roladice, napolitanke, Smarties bonbone, Fructal sadne sokove, zraven pa set v stilu Winnie Pooh-ja: krožnički, prtički, lončki, posodice... za pogostitev.

No, pofočkajte se še ostale za RD - a vam odgovarja 17.10.? Bi šli v MB?

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 21:55:42   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Moja dva tamala znata po angleško povedat bistveno:
I'm too young to be eaten!


O marija, faceuser posted image



Ja, tale je pa tudi meni padel v oči, pa kar pozabim zaploskat. Eto, zdaj pa bom:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 21:56:00   
ninocka
Dasa, vse najboljse!!!!!!

Praznovanje RD - mi odgovarja 17.10. V glavnem vse sobote, razen 21.11. Grem ratat gospa user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: benika

saj res, ninočka. kako imate v planu s poročnim potovanjem


Mulci v Črno, tastaredva pa sama domauser posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image

Porocno potovanje pade pa cez ene 3-5 let, ko bodo mulcki tolk veliki, da jih bomo lahko vse tri oddali v varstvo. To je pa tud vse kar sva se zmenila, glede potovanja. Aja, pa da tja, ko bova sla, se bova samo izlezavala in pila koktajlcke in lezala in lezala in lezala...user posted image ...ok pa se kaj zraven pocela user posted image

bolecine v nogah - Evana pa bolijo stegenske misice in potem hodi, kot da bi se sel hitro hojo. Ampak tko pa ne joka kaj ekstra, ce ga vprsas, rece da ga boli, drugace bolecin niti n eomenja.

laringitis - mislim, da ga je Ruben enkrat mel, nisem pa ziher. Pa baje je najboljs ful sok narest, recimo da ga iz tople spalnice odneses ven na balkon na mrzel zrak, zato da se bronhiji razsirijo (al kaj ze...). Se mi zdi, da sta Anjina mala mela to, bo ona kaj vec povedala.

Evan gre pa jutri z mojimi za cel teden v Crno. Ga bosta kr direkt iz vrtca odpeljala, da ne bo spet neke nepotrebne drame in dretja. Bomo vidli, kako bo slo. Samo si bo pa pol naslednji petek vzel dopust, pa ga gremo se mi tja v cetrtek.
Danes so meli pa kros, sem ga vprasala Kako je blo in rece lepo. Itak je vse "lepo" user posted image

Aja, pa avto je prisel user posted image user posted image , verjetno ga v sredo dvignemo user posted image user posted image user posted image

Pa s Samotom sva sla dons v Emporium pogledat zanga obleko in se je cist zalubu v tisto, ki jo je probal (sam sva res dobro vzela) in pol ni vedu, a ce jo takoj vzet al jo rezerviramo do srede, pa sva sla na eno pijacko in nazaj po obleko. Je pa kupil od Hugo Bossa, not v emporiuma sva pa uletela tud k dva zadetka...cist netipicna kupca za H.Boss user posted image
Je bil pa pol ful smesen, ko je probaval obleko, pa mu je bla ful prevelka, pa pol je cudn zgledal, ker je mel majco spodaj, pa pol ni obleka kul zgledala, ker je spet ves neobrit in zarascen...sem rekla, da ga ne morem ocent, ker mu glava na obleko ne pase in si je pol dal ruzak na glavo, da sem vidla, kako zgleda user posted image user posted image
Jst oz. z Anjo (a sem povedala, da je Anja moja porocna prica?) greva pa v torek v zalec k eni oblikovalki, da mi zrise obleko in da se zmenimo. Zdej sem se odlocila, da bom mela krilo na A v kapucino barvi, rozast korzet in pa bolero v temno rjavi barvi. Iz krila na korzet se mora pa prelivat en vzorec v barvi bolera.
Odlocila sem se tud kako mora zgledat moja torta, se zmeraj upam, da mi jo bo naredila Pety, ona me pa ne smergla pet posto user posted image . V glavnem bo v 3 nadstropjih, kvadratne oblike, barve pa tko kot moja obleka in isto en prelivajoc se vzorec (rozice). Na vrhu bo pa porocni par na vespi (ko sva s samotom zacela hodit, je mel vespo in me je pol (ce sem bla res pridna) z njo okrog fural user posted image )
Prstani pa - men se zdi to ful denarja z prstane, ampak sem potem gledala, da so ze navadne rinkice iz rumenega zlata, pa niti ne neki ekstra debele, od 130 EUR naprej. Cim je pa kombinacija zlata, so pa cene ze ful visje, povprecje 400 EUR. In pol se mi moj prstan niti ne zdi tolk drag user posted image Bi blo pa fajn, ce bi mela kaksne veze na SLOWatchu, da mi dajo vsaj kaj popusta user posted image


Vceraj sem mela z Lianom sistemstski, je bil cepljen, smo meli UZ kolkov (vse OK), velik je ze 60 cm in tezek 5800. PA zdravnica je bla cist navdusena nad njim in je skoz ponavljala Ja, kolk je lep! Ja, pa kako je lep! Pol mi pa ful neki razlaga, mali jo pa gleda in se ji zacne smejat in mi ni mogla do konca povedat, ker jo je tak smeh popadel user posted image
Za Evana smo se zmenili, da bo cez zimo spet mel Singulair (preventivno), pa pogovarjale sva se glede cepljenja za novo gripo. Jst se naceloma z njo niti ne obremenjujem (se vidi, da nimam casa za branje cajtngov in poslusanje novic), ampak je Samo rekel, da bi mogoce Evana cepli, zarad tega, ker je tolkokrat bolan na dihalih. Je tud ona rekla, da bi blo pametno, jst pa razmisljam, a cem ga, da mu ne bom s tem cepivom se kaj skodla...?

...grem na orbitrek...








_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Septembrke 2005-3. del
24.9.2009 22:03:15   
ninocka
Aja se tole - darila za RD - hot wheels proga, knjiga skokic o dinozavrih, Cd radio, nogometni gol, dilca za plavanje, enga kita in pa en kup oblek.
V vrtec smo nesli pa ene tortice (rezine), posamicno zavite v papircke in pa sokce in mini indijancke. Sem hotla se kaksno suho sadje, pa ga v tisti trgovini ni blo.

Tazana, tudi jst se pridruzujem vsem ostalim, tako v pomoci kot v dobrih zeljah za tvojo mamico user posted image user posted image
user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 7:26:33   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka


Bi blo pa fajn, ce bi mela kaksne veze na SLOWatchu, da mi dajo vsaj kaj popusta user posted image




Svakinja dela v Slowatchu - preverim, kako je s popustom pri njih in ti sporočim.

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 8:21:59   
pety78
Odlocila sem se tud kako mora zgledat moja torta, se zmeraj upam, da mi jo bo naredila Pety, ona me pa ne smergla pet posto user posted image .


Joj, lubica, a sem jaz kdaj kaj spregledala, ker če te ignoriram, te ne namerno. user posted image Ziljonkrat oprosti!
Nisem vedela, da sem še vedno v igri...he he he

No, stvar je pa taka...Glede na to, da si si zamislila 3 nadstropno torto, potrebujem stojalo in pladnje kvadratnih oblih in pekače. Tega jaz žal nimam. Če si res tako močno želiš, se bom potrudila in ti še pravi čas javim, če si lahko to kje sposodim, potem pa res ni problem. Ali pa mogoče ti veš, poznaš koga, ki bi mi to lahko posodil?



_____________________________



(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 8:34:11   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Odlocila sem se tud kako mora zgledat moja torta, se zmeraj upam, da mi jo bo naredila Pety, ona me pa ne smergla pet posto user posted image .


Joj, lubica, a sem jaz kdaj kaj spregledala, ker če te ignoriram, te ne namerno. user posted image Ziljonkrat oprosti!
Nisem vedela, da sem še vedno v igri...he he he

No, stvar je pa taka...Glede na to, da si si zamislila 3 nadstropno torto, potrebujem stojalo in pladnje kvadratnih oblih in pekače. Tega jaz žal nimam. Če si res tako močno želiš, se bom potrudila in ti še pravi čas javim, če si lahko to kje sposodim, potem pa res ni problem. Ali pa mogoče ti veš, poznaš koga, ki bi mi to lahko posodil?




Ej Pety, ti oprostim user posted image ...

http://www.eweddingcake.com/pictures-of-wedding-cakes/wedding-cake-pictures-26.jpg

A za tako rabis stojala (no tuki je sicer okrogla, v koncni fazi je lahko tudi okrogla torta)? Se pa lahko pri kolegici pozanimam, ce si lahko pri njih v soli sposodimo kvadraten pekac.
In pa ja, ti si se zmeraj v igri, ker ne morem pozabiti tvoje borovniceve torte...Sem te hotla ze za Evana prosit, pa me ni blo v LJ, da bi se zmenile, te bom pa za Rubna prosila (cez 1 mesec), ce mi jo lahko naredis.



IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka


Bi blo pa fajn, ce bi mela kaksne veze na SLOWatchu, da mi dajo vsaj kaj popusta user posted image




Svakinja dela v Slowatchu - preverim, kako je s popustom pri njih in ti sporočim.


sej sem vedla, ad moram moje predrage septembrke vprasat user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW, ce bom mela dekliscino, a boste prisle?

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 8:47:47   
pety78
Seveda stojalo, a bi rada da se druga v drugo pogreznejo? user posted image Sta pa dve opciji, kot recimo na prvi sliki, ali pa drugi.
Drugače pa na vrhu torte navijam za pingvine...glej spodaj. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image



_____________________________



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 8:57:02   
Nika v službi
Wow, kakšne dobre torte, Pety. Kar vse po vrsti so mi všeč.... bi se kar še enkrat poročila....user posted image

Ninočka, jasno, da pridemo na dekliščino, če nas povabiš. A ne babn'ce? Potem si boš itak želela, da nas ne bi povabila....user posted image user posted image user posted image  Pety, mogoče pa bo vaš scenarij širše uporaben....user posted image

Ninočka, če te prav razumem, si ti v Slowatchu gledala prstan al' kako? A mi daš kakšno kodo izdelka ali pa fotko? Bi kar konkretno vprašala našo Natašo...

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 8:58:32   
pety78
Drugače mi je pa ta ful huda, samo v drugih barvah.

user posted image

Tako se zmeniva...Ti še malo pobrskaj, kake torte so ti všeč, kaj pride v poštev, potem bom pa jaz preverila, kaj imam (ker za izdelavo takih zadev rabiš kar dosti pripomočkov, če hočeš, da je tipi topi) in kaj si lahko izposodim, pa skombinirava nekaj fajnega.
Ker ta modra torta, ko si jo dala gor...rože so ful grde....user posted image (beri: nimam modela za njih...user posted image user posted image user posted image ). Če je to res tisto, kar si želiš, ga bom probala že nekje najti, ali pa vsaj kaj podobnega, če je še kaka druga opcija, pa povej, da ne bom iskala modela, potem boš pa rekla, da ni panike, saj marjetice tudi veljajo. user posted image

Aja, kaj pa okusi?

Pa upam, da veš, da je možno, da bo kaka napakica na torti, prvotno pa jaz gledam seveda na okus, pa da je dosti sočna. Te večnadstropne torte so velikokrat bolj suhe, to pa predvsem zaradi teže, da se lažje montirajo ena na drugo. Če hočeš samo biskvit, potem garantiram, da bo čudovita, stala na svojem mestu,user posted image če pa bi rada, da je fajn filana in sončna, pa je možna kaka pomanljivost, ker bo ful težka.


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 8:59:26   
pety78
Ninočka, jasno, da pridemo na dekliščino, če nas povabiš. A ne babn'ce? Potem si boš itak želela, da nas ne bi povabila....user posted image user posted image user posted image Pety, mogoče pa bo vaš scenarij širše uporaben....user posted image


Definitivno! user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2009 9:00:27   
pety78
Wow, kakšne dobre torte, Pety. Kar vse po vrsti so mi všeč.... bi se kar še enkrat poročila....user posted image


Kdo ti pa brani? user posted image Aja, Tomaž verjetno ne bi bil najbolj navdušen. user posted image user posted image user posted image


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 9:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   [Brisano sporočilo]
25.9.2009 9:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?