Nika v službi
|
Pia, ko že omenjaš eksotiko, katera kuhinja pa tebi najbolj potegne? Meni so všeč italijanska, španska, francoska, mongolska, kitajske ne prenesem, turška in argentinska sta mi tako-tako, ostale eksotike pa nisem niti poskusila, kolikor se spomnim. In katera bo zdaj Subito rezervirala? Benika? Jaz pa se zdaj cele dneve ukvarjam s pripravami na praznovanje Abrahama. Kot omenjeno, moja draga prijateljica Saša, tudi moja poročna priča, praznuje v soboto in zdaj pripravljamo foto knjigo, pa ppt prezentacijo, pa cel program. Bo kar zabavno. Sicer sem že na čveku vprašala, ampak nič ne škodi še tule: če katera ve, kako bi prišla do glasbe (brez teksta) za pesmi "Za prijatelje" od Šifrerja ter za "Saša" od Novih fosilov, se priporočam. Peli bomo mi, rabimo pa glasbeno podlago. Jaz kitare nisem prijela v roke že skoraj 20 let, tako da se kakega takega podviga ne bi lotila, drugih glasbenikov med povabljenci pa ni. Če ima kdo rešitev, bom zelo vesela.