teta beta
|
Evan, vse najboljše!!! 2ursae, na celjskem gradu imajo tudi zdaj poleti viteške delavnice, srednjeveške dneve in prireditve. A veš, da smo bili ravno v nedeljo gor (ampak kar tako, na nobeni prireditvi), sem vzela tudi prospekt, ampak ga zdajle nimam pri sebi, da bi ti kaj konkretno povedala, ker smo na počitnicah. Je bilo pa ful luštno, Dašo je najbolj fascinirala zgodba o Frideriku in Veroniki in da ga je dal potem oče v stolp zapret in zakaj in kako itd. Mi smo pa kot rečeno na počitnicah, če lahko temu tako rečem, jaz sem ponavadi vsak večer precej crknjena. Imamo zidarje, ker gradimo tule eno halo, pa domače delavce in imam vse na malici in kosilu, zraven pa dva junaka, ki me tudi hočeta zase, jasno. Ampak se da, bo že, drug teden tako pride naša kuharica nazaj. 2ursae, enkrat si nekaj govorila o izletu v Toskano preko Hoferjeve turistične agencije - čisto je šlo mimo mene, a ste to potem šli? Sem jaz tudi danes gledala v reklami, pa se mi je takooo zluštalo, pa tudi še kar poceni je. Uživajte na čveku!!! Spijte kakega icea še zame