|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:54:43
|
|
|
|
AnBan
|
drgač pa kar se sitnobe tiče...mo koj zagrab samo ko pomislim na lušno pošto, ki jo je moj:love: dobil včeraj...:hudicek::hudicek::hudicek:dohodnino za plačat...:grrr::grrr::grrr:50 čukov:grrr::grrr::grrr:...
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 8:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina pol pa lep počitek. Anban..ti si razkurjena kot:hudicek:kaj bi morala jest rečt...država krade ko sraka...trikrat več kot tvoj:(:(:(:((
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 9:18:02
|
|
|
|
viv_
|
Morgen še od ta pikastih! Tamalo je učer začel srbet k pr norcih, pol smo mel okol 6 zjutri ene vaje, zdej pa še kr spi pa rolete sem že gor dala... No ja, pomoje lahk nardim tut :bravo: Končno je po dveh dneh pršu moj :love: domou, tako da je dočakala ata. Mi je šla že na živce, skoz je hodila po stanvanu, pa s telefonom, pa z njegovimi copati pa z njegovim pulovarjem, zraven pa :"ata, ata...". Mama pa jebi se :grrr: Teja, upam da si se OK zmenila. Drgač pa prosm, ne tok šimfat čez privatnike... Moj dela pr enmu, k bi pa lahko rekla da je CAR :bravo: Splišni, čestitamo ob novem družinskem članu :)- K smo mel mi neki cajta papagaja, je naš pes ratal dvonožec, pa hexenšus je dobu :)-:)- Mejte se babe!
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 9:24:27
|
|
|
|
dory
|
o viv...jah no...niso vsi privatniki ok :)- drgac pa lupcka Mirni in cimprej se pocajtejte
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 9:34:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni se je za dobro jutro ulila kri z nosa.:hudicek: In to pošteno. Joe pa me je milo prosil, če lahko malo zakuri, tako da - evo, 10. junij (sej je 10., ne?), mi pa kurimo. Juhej.
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 9:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj čmo Jančika...pravjo,da bo z leti še slabše(držim pesti,da ni res)Jaz sem ponovno kouter za ponoč nase navlekla.Okna so spet zjutraj zaprta:((pa že tako lepa topla jutra dišeča po morju in poletju so se že začela potem pa nazaj v jesenski hlad:((in burjo:morje:
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 9:39:22
|
|
|
|
viv_
|
Men bo za tamalo toplih cun zmanjkal k raste ko konopla - ta nove so pa vse poletna :ups:
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 9:39:32
|
|
|
|
Pilar
|
pozdravljene........jst sem pa ful vesela, da ni vročine....kje ne prenašam....drugač pa...lepo se mejte
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 10:05:22
|
|
|
|
Pupica
|
jančika pri nas že cel teden kurimo, ker je tak :pujs:mraz. In zdej morava še posebej merkat malega škrata, ki bi se potem najraje okoli kamina sukal:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
dobro jutro SITNOBE in NESITNOBE 10.6.2005 11:11:10
|
|
|
|
spacey
|
Al bina kok si pa ti zgodnja, pa kje delaš, da si že ob 4:30 v službi? :ups: :zmeden:
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.