Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

danes tut čudne volje? Naš je taka drecka, da je za znoret. Nč mu ne paše, sam po rokah bi bil pa še to v samo določenem položaju, uglavnem obup. Še dobr, da je
   danes tut čudne volje? Naš je taka drecka, da je za znoret. Nč mu ne paše, sam po rokah bi bil pa še to v samo določenem položaju, uglavnem obup. Še dobr, da je  , da se mal zamotita in lahko jst vmes kaj naredim (pa tut na net skočim
  , da se mal zamotita in lahko jst vmes kaj naredim (pa tut na net skočim  ).
  ). 

. Pa sm ga probala zamotit že na 100 in 1 način, pa ne gre. Pa sej bodo zrastli, a ne
  . Pa sm ga probala zamotit že na 100 in 1 način, pa ne gre. Pa sej bodo zrastli, a ne  .
  .  , sam jaz nimam komu potečkat sem sama,pol ko bodo pa domov prišli pa tako ne bom na vrsto prišla
 , sam jaz nimam komu potečkat sem sama,pol ko bodo pa domov prišli pa tako ne bom na vrsto prišla 
  Jaz sem ta vikend obležala zaradi križa, me je v soboto tako usekalo, da niti na wc nisem mogla in je v soboto  pop. in celo nedeljo laufal babi servis. Danes je že malo boljše...
  Jaz sem ta vikend obležala zaradi križa, me je v soboto tako usekalo, da niti na wc nisem mogla in je v soboto  pop. in celo nedeljo laufal babi servis. Danes je že malo boljše...  

, eno rokico v žepku z drugo babico drži, pa šetka.
  , eno rokico v žepku z drugo babico drži, pa šetka.  

.Semspregledala to pomembo stvar
 .Semspregledala to pomembo stvar .Prvi pa je star 6 mesecev
 .Prvi pa je star 6 mesecev 

,si predstavljaš muke.Sem pa tako molila tistih 20 min da je potem srček kar poskakoval
 ,si predstavljaš muke.Sem pa tako molila tistih 20 min da je potem srček kar poskakoval