|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:07:40   
uškinamama
kjava, ...nimam recepta tle...v glavnem in grobem, izdolbeš paneton, tako da ostane cca. 2 cm roba, tisto kar si izdolbel zmešaš z rumom in vaniljevim sladoledom , napolneš paneton in daš v zmrzovalnik. Ko dobim točen recept ti ga napišem.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:07:52   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kjava


IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Felicita, marcipan je pa oduren. Prav pojem odurnosti. Blek!


Men tud niso dobre une čokolade polnjene z marcipanom, tko v peki ga pa še nisem uporabljala. A se splača poskusit, če ga tam ne maram?


Definitivno neuser posted image . Fuj, ni dober.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:08:49   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

kjava, ...nimam recepta tle...v glavnem in grobem, izdolbeš paneton, tako da ostane cca. 2 cm roba, tisto kar si izdolbel zmešaš z rumom in vaniljevim sladoledom , napolneš paneton in daš v zmrzovalnik. Ko dobim točen recept ti ga napišem.


Ok, saj za paneton mam pa res še cajt user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:10:12   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pa ti si skor hujša ko štacune user posted image do božiča še 2 mesca, v štacunah že prvi okraski, ti pa z božičnim pecivom user posted image




Točno to, kako se ne bi zmotiluser posted image . Vmes še noč čarovnic, praznik, pa miklavž..... Ta naslov pa se bo do božiča itak izgubil in bomo še 100x spraševali kaj spečiuser posted image



Napovednik tem za naslednje tri mesece:
1. Kaj kupiti sinu od moževe sestrične za miklavž?
2. Kaj kupiti sestrični in njenemu psu za božič?
3. Ali je potrebno obdariti sosedove mulce za novo leto?
4. Kaj bomo pekle za čez novoletne user posted image  praznike?
5. Božična večerja
6. Do kdaj bodo vaši otroci pokonci za silvestrovo (na to temo pričakujem vsaj zaklepanje, če že ne brisanje. Tu si pozabila omeniti ali peljat otroke na ognjemet in ali ga podojiti v tem času ali počakat da domov prideteuser posted image user posted image (da ne bodo že zdaj zaklenli temouser posted image )
7. Hujšamo zares, začetek 01.01.2010
8. ...in moja najljubša..Dohodnina 2009


(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:10:42   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Felicita, marcipan je pa oduren. Prav pojem odurnosti. Blek!


hehe, z marcipanom je tko - al ga obožuješ (jest) al ga pa vidt ne morš (ti). vmesne poti po mojih izkušnjah ni... še nisem srečala koga, ki bi mu blo vseeno za marcipan user posted image kakorkoli, no, brez marcipana zame ni decembra user posted image
in kjava ne, če ti čokolada z marcipanom ni všeč potem pomoje brezveze da ga uporabljaš... ker če ti ni, ti ni user posted image

uškinamama - svetoven seznam user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:11:16   
uškinamama
user posted image user posted image user posted image  točno, na dojenje  pod "ognjemeti" sem že pozabila user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:13:33   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Felicita, marcipan je pa oduren. Prav pojem odurnosti. Blek!


hehe, z marcipanom je tko - al ga obožuješ (jest) al ga pa vidt ne morš (ti). vmesne poti po mojih izkušnjah ni... še nisem srečala koga, ki bi mu blo vseeno za marcipan user posted image kakorkoli, no, brez marcipana zame ni decembra user posted image

Ojej. Smo se že zadnjič pogovarjali od marcipana in je ne vem katera rekla, da si kupi celo uno klobaso tega marcifakingpana in celega poje potem. Zdaj grem pa bruhat.


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:13:37   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image user posted image user posted image  točno, na dojenje  pod "ognjemeti" sem že pozabila user posted image


Aaaaaaa, saj res user posted image . Zdej pa marš, recepte iskat.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:22:53   
uškinamama
DIFFICOLTA': Bassissima (se ci riesco io...)
PREPARAZIONE: 4 ore
DOSI: 8 persone

INGREDIENTI:

  • 1 Panettone
  • 250g di Gelato alle creme (es. cioccolato)
  • 350g di Panna montata
  • 1 bustina di Zucchero vanigliato
  • 1 grappolo di uva
  • 2 melagrane

PREPARAZIONE:

Togliete l'involucro di carta che avvolge il panettone delicatamente.Tagliate la calotta superiore del panettone e svuotatelo accuratamente aiutandovi con coltello e cucchiaio. Sbriciolate il contenuto e unitelo al gelato precedentemente reso spumoso con un cucchiaio. Farcite il panettone con l'impasto e chiudete la calotta che avete tolto.
Mescolate con le fruste la panna e lo zucchero vanigliato e con questo composto ricoprite tutto il panettone. Guarnite con chicchi d'uva e melagrana e mettete in congelatore (almeno 3 ore) fino al momento di servire.

CONSIGLIO:

Il ripieno del panettone deve essere fatto esclusivamente con gelato alle creme (cioccolato, nocciola, crema, torroncino ecc.) e non con gelati alla frutta.
Se non amate le decorazioni alla frutta potete usare smarties, scaglie di cioccolato, praline che trovate già confezionate.


_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:26:37   
ZARA
In zdaj naj si še tečaj italijanščine pljačam? UUU! Kjava ima rada tečaje.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:28:03   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

In zdaj naj si še tečaj italijanščine pljačam? UUU! Kjava ima rada tečaje.


Ne , zastonj boš imela šnel kurs...ravno prevajam.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:28:32   
ZARA
Oki doki. Grazie!

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:29:55   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

In zdaj naj si še tečaj italijanščine pljačam? UUU! Kjava ima rada tečaje.

Sam če so nad 1500€ user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:30:41   
ZARA
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:31:38   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Oki doki. Grazie!


Na zdaj, pa ti si naravni talent user posted image .

Imam eno tako, dobro foro o italjanščini...jo bom povedala, ko bomo razpoložene user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 14:59:18   
Hope2
Sem se zdaj spomnila, jaz še rada spečem išlerje, ampak une ta prave, ker sem na kulinariki videla čist neki iksuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.10.2009 15:00:02 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 15:00:43   
sonček33
Hope recept za išlerje bi ap tudi jaz imela.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 15:10:54   
Hope2
Tole niso išlerji http://www.gurman.eu/recepti.php?Article=2048&S=6 user posted image

tole tudi ne http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4719 user posted image

Tile bodo pa praviuser posted image
-14 dag masla
-14 dag sladorja (najbolje v prahu, ker se ti kristalni ponavadi ne stali med peko)
-14 dag mletih orehov ali mandljev (jaz dam še kako deko večuser posted image )
- ščepec soli
-po želji 1 žlica ruma
-po želji cimet (slednje dvoje paše ob božičnih praznikih)

-marelična marmelada
-čokoladna glazura

Testo omesiš, malo daš v hladilnik počivat. Nato razvaljaš na približno 0,3-0,5 cm debelo, z korački za šnopc (premer 3-4cm) izrežeš kroge. Kroge spečeš (spečejo se zelo hitro in ne čakaš da so rjavi, ker potem niso sočni), ohladiš. En krogec namažeš z marmelado, z drugim krogecom pokriješ. Nato pa ta piškot še namažeš s čokoaldno glazuro. Po želji posuješ mrvice

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:10:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 15:11:26   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Originalni išlerji so polnjeni s čokolado, ne z marmelado.

Ne, ni resuser posted image . Na madžarskem se maže z marmelado, kje pa j ebila včasih čokoladauser posted image , takrat še vedeli niso kaj je čokolada. Išlerji pa prihajajo daleč daleč nazaj

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.10.2009 15:13:27 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:13:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
26.10.2009 15:14:45   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Originalni išlerji so polnjeni s čokolado, ne z marmelado.

Ne, ni resuser posted image

Saj sem popravila. Nekaj sem zamutila.user posted image Zamenjala sem z išler torticami.


Naj ti bouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:30:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:39:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 15:46:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?