TopsiT
|
Ojla punce! Vidim da vam gre super! Dolgo se nisem oglasila, sem mela take hude glavobole, da mi je pred očmi vse migetalo, ampak je minilo. Krvavitve so se nehala, (trkam, pa upam, da nisem prekmalu rekla), smo pa ugotovili, da imam nosečniški diabetes, tako da sem na dieti (nič bele moke, belega riža in sladkarij), tako strogo pa tudi ni, se pregrešim in se nič ne pozna. Trubšček še ni viden, no če res dobro pogledaš, vidiš da je malo lepše oblikovan kot je bil prej, za malenkost bolj okroglas (ne špehast ). Sem pa 3x že čutila kot neke metuljčke, ampak mislim, da je bilo to od prebave vseeno se mi zdi še prekmalu (noseča 16t5d) za brcike. Zredila se nisem še nič (tudi za to hvala bogu, ker imam čisto preveč podlage od prej). Sem pa ravno danes dobila od komisije da sem do sredine aprila doma in da se lahko gibam v kraju prebivališča, kar je super, saj sem bila zdaj skoz notri zaprta in mi bo kakšen sprehod super pasal, pa še brez slabe vesti. Naslednji pregled ima 18.2. že komaj čakam. Martinčika kako si oddahnemo, ko izvemo da je z otročkom vse v redu. S tabo pa tudi bo, nič bat, le počivat moraš pa bo. Petrca super da mioma ni. Zdaj pa si resnično lahko oddahneš in uživaš. Držim pesti za vse ostale, da bi jim prav tako dobro šlo tudi naprej in vsem novim eno lepo dobrodošlico. Lep pozdravček vsem. Pa upam, da se tokrat kaj prej oglasim.
|