Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sem ravno prej klicala zdravnico, ce je nevarno, pa pravi da ce ostane na ustnici, da ni.
Bova pa po morfologiji naorcila posteljko in previjalno mizo. Vozicek mi je pa nabolj vsec Bugaboo
Prijateljica ga ima in sem navdusena nad njim. Se zlozi na minimalno(kar je za nas zaradi nenehnega potovanja v Slo, ful pomembno), oblika mi je ful vec, barve...
Ful sem nestrpna, komaj cakam na morfologijo, da nam pove da je vse okey
za
in Kat09 enako
...splavila je.Drugače pa je teh vraž en mali milijon,ne.Nekatere žalostne,nekatere smešne.
. Sem čisto brez energije in bi šla najraje počez, samo mi moji dve telovadki ne pustita. Sem imela danes pregled, vse je bilo bolj na hitro, zaenkrat nič posebnega, samo na morfologijo se moram še naročit, nekje po 12. marcu.
. Sem ful vesela, ker so okrog sami
. Da bo saj ena punca
zanima pa me, ali si kakorkoli čutila, da z vodo kaj ni bilo OK - bolečine, pekoč občutek...?
Je res superca in leeeeep. Peg Perego ima celotno linijo vozičkov 2010 ful lepih barv...
ne bo hotla na sprehod pelat
! In res kolekcija PP 2010 ima zlo lepe barve!
pa njegov brat. In smo jo res našli nekje zametano
! Ampak je lepo ohranjena, pa tast se je ponudu da jo bo spomladi prebrusu pa prebarvau, da bo kot nova! In sem fuulll vesela, pa ne zarad prišparanih €, ampak mi bo tko fajn da bo moj prvorojenec uporabljal isto posteljico ko njegov oči
čist zasekirajo, ampak, ko malo z glavo razmišljamo, so vraže le za vraževerne, od tega pa nimamo nič. Otrok je le dobro zavarovan.
ne pomaga, da bi pospešile porod, tako da božanje je še daleč od tega
... zdaj si moram ležalnik nabavit za zunaj da ne bom skos noter ležala:)
, ste dobro spale?