|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 12:50:16   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Gledam po BC spletni trgovini pa ne najdem tega vozička kot ti pišeš...? Mogoče misliš Babywelt moon, ki je zdej u akciji?



Jaaa, tega ja user posted image . A vi ste ga kupili? Je dober, se zloži na malo in z lahkoto??? Meni je res všeč in vidim, da je akcija še dva tedna. Mogoče ga bom pa res še kupila.

Naš mali pančka svoj popoldanski spanec, upam da do 15h user posted image .

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 13:41:49   
tecka
Žvijo punce, danes ste pa prave klepetulje!

Jaz naj bi avto dobila danes - je že poštiman, le iskat ga je treba it. In če to uspemo danes, se vam jutri pridružim. Ob 10h Kolosej? Drugače sem se pa odločila da ne, pa July, še enkrat hvala za ponudbo za prevoz.

Punce - o rožah je prepovedano govoriti še vsaj 3 dni! Jaz namreč ocenjujem, da rabimo še ene toliko, da KONČNO sneg skopni tudi pri nas. Sem danes razmetavala še zadnji kup snega. Najprej na kup, zdaj pa s kupauser posted image
Sem pa danes videla, da imam "gredico" s tulipani čisto preluknjano in verjetno je bil na obisku stric voluhar. Narekovaji so pa zato, ker gredice nisem fizično ločila od "trate" in se je lani razpasla trava in detelja. Pri trati pa narekovaji zato, ker bi morala biti lepa nizka travica, je pa v glavnem nizka belo cvetoča detelja. Jooooj.

Mini - če spiš do 9.30 - je to tudi nesramno govoriti okroguser posted image user posted image user posted image user posted image No, naš Srečko je ob 8.45 že zaključil dopoldanski spanec.

Zdaj pa čisto resno. Sem jezna sama nase. Po sadni malici sem šla z vozičkom na pošto (dobro uro), potem sem malo premetavala sneg (tamaučka zabavala tašča) in ko sva prišla notri - zaspaaaan. Ni bilo časa za kuhanje, odprem en hippov lonček in ogaaaabnoooo zanič. Me naš mali spravi v smeh (mu ne pokažem) ko je kaj zanič in si gre kar s pestjo v usta in vleče hrano venuser posted image . Pa smo spet pristali na steklenički.
Sem pa dovolj neumna, da se nisem spomnila in bi mu pripravila žitno kašico. Bačko, hvala za idejo. Bolje to kot flaša mleka.

Pa vedno sem mislila, uf, fino, ko bo konec porodniške bom pa vsaj dopoldne rešena tašče. Pa me je danes stisnilo pri srcu. Dobila sem vabilo na RODITELJSKI SESTANEK v vrtcu - kao sestanek pred uvajanjem. Mah, tašča gor ali dol, ne bo lahko iti nazaj v službo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 14:02:23   
tadejluka
Ja tega smo kupil!!! Men je super! zložen je pa ful ozek pa ene 25 cm širok, ma ziher ga spraviš u vsak avto...jest mam aroso pa greuser posted image , za zložit pa čist na izi, pa ful se mi zdi kompakten. Itak ti pa tam vse pokažejo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 14:10:26   
mini86
rožice..oh ja.......

men so všeč..samo pol jih pozabm zalivat..ful bi jih rada mela na oknu samo pol se mi ne da skos rože iz oknske police dol dajat pa okna odpirat pa komarnike gor dajat da jih zalijem..no tko da jih lansko leto nism mela-pa sm vseen prežvelauser posted image user posted image

mam pa na dvorišču oz na parkirišču eno mini gredico k mam gor mini skalnjak pa ene rožice samo verjetno nam letos nč tm delala pa sadila ker bova tlakvala pa nadstrešek delala in bo šlo vse vn..aja mava pa še en velik skalnjak k bo pa tud mogu jt stran k je sred trave k bo mel marcel gugalnco, peskovnik, upam da tobogan...user posted image user posted image user posted image
no tko da letos tud bol slabo kaže za moje rožice

sva pa mela en let skp vrt iz taščo-oz mi je odstopila par gredic oz pol vrta in mi je blo smešno k sva pol iste stvari sadile..in pol k je zalivala je še mje in ko je plela je še moje..in do sredine poletja je postal to skupen vrt in si pač uzeu tm k si vidu in pol sm ji vse prepustila k mi je šlo vse skp ne k....

aja pa da ne omenm..vrt je ful velk in sm se spravla ga pomlad plet..lepo sm uzela stolček in u sede plela..in ko je pršla dam ni nč rekla....NČ...NČ...NČ...NČ....še zdj ne morm tega prebolt in ji zamerm..tko da nj ma svoj vrt in ga obdeluje od ucpredi in uzadi..itak pa skos govori-pejte pa si utrgite..in to delamo..vsake tok k njih ni zalijeva drugače se pa ne prtaknem k me je pa tist razp...k sm se res matrala..
no ampak mislm da to ni blo lansko leto k sm bla e noseča ampak predlani-ampak tist filing mam pa kokr da bi blo predučerišnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




ok tok o mojem vrtnarjenjuuser posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 14:24:09   
tecka
Na oknih tudi jaz nimam nič rož. Se mi zdi predrag špas vse skupaj. Bi pa rada imela LEPE gredice okrog hiše. Nam manjka še doooosti. Itak mi vsako zimo pol stvari zmrzne, pa dosti sence je okrog hiše, pa lani kot nosečka nisem posadila skoraj nič novega. Pa itak bo treba malo potrpet in dat rastlinam čas, da se razrastejo. Zdaj bomo v hiši šele 3. pomlad.
UPam pa tudi, da bo letos mož kaj pomagal pri vsem skupaj. Prej je namreč imel terensko delo, pozno je hodil domov in sem ga težko prepričala, da je travo pokosil. Lani poleti je pa zamenjal službo, je ves čas zaprt v tovarni in se dosti raje sprehaja, pa tudi letos se je že nekaj začel zanimat za rožce. Bomo videli, kako bo.

Mini, praviš, da boste podrli skalnjak. Kam boš pa dala rožce? Če imaš kakšne trpežne, se priporočam. Sicer pa pravijo, da  je treba ukrast, da lepo rasteuser posted image user posted image user posted image
Lani sem ob cesti nakopala ene nageljne (verjetno prišli tja, ko je nekdo pripeljal odpadno zemljo), pa moram reči da mi lepše rastejo kot tisti iz vrtnarije.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 14:37:39   
bačko
No sem ji skuhala zelenjavo in krompir in z vilico pretlačila in kaj se zgodi.Trikrat je odprla usta in potem je zapra in ne in ne odpret usta.Jaz bom kar znorela.
Moj mož pa ima 16.5!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 14:46:14   
mini86

Mini, praviš, da boste podrli skalnjak. Kam boš pa dala rožce? Če imaš kakšne trpežne, se priporočam. Sicer pa pravijo, da je treba ukrast, da lepo raste


verjetno ga bom prestavla drugam...ampak ti jih loh vseeno kej dam..ok sj jih nimam ful ampak pr teh rožcah je tko da posadiš eno tini mini mejhno, čez poletje maš pa že tako goščo..ok pol ti jih bom pa ukradla da bojo delauser posted image user posted image l..trpežne..hja..bom vidla kera je prežvela zimo-tista je pomoje trpežnauser posted image user posted image user posted image

bačko-tko je pr ns že en teden..par žlic in pol se stran obrne kokr da te ni..in gleda pač stran..samo js pač še dvakrat ponudm čene maknem pač s težkim srcem vržem stran in čakam kako bo naslednji obrok..


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 18:31:58   
manna
Helou
res ste pridne s čvekanjem!
Ovnica78, Juhej vaša Iva je pa v naši ligi user posted image user posted image user posted image No, še 50g več ima in 2cm manj kot naša suhica.
bačko oh za take pripombe se ne sekiraj, predpripravljena hippova hrana se meni ne zdi popolnoma nič slabega za včasih, veš kok raznoraznih kombinacij sem jaz že probala pri naši miss, pa valda ne bom trikrat na dan kuhala, pač če ni druge, dam hrano iz kozarčka. Itak poje vsega sam par žlic.

Ko smo ravno pri hrani morm povedat da ima Manca danes spet tisti dan. Namreč, ko noče nič jest. Tko da danes je spet post!
Kako ste pridne z vrtnarjenjem! Jaz pa nič user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 19:48:41   
lino
Čer.

Full ste pridne z vrtnarjenjem. Jst pa nimam več vrta, ker sem morala prav na vrt hodit (v bloku živim) in vso opremo zravn nosit, pa za tisto malo, ko pridelaš, se mi ni splačalo...in ko sem zanosila, sem ga dala eni drugi, morda zopet nekoč, če bom hišo imela...(mi je full dobr met začimbe, pa čaje, ki jih itak obožujem...)

Moram se pohvalit (spet), da je Mare zopet osvojil naslov državnega prvaka v Judu...smo bili v nedeljo na tekmi in Maksi mi je več kot uro spal ob vsem hrupu...doma pa mal kaj bolj glasno rečem, pa je pokonciuser posted image

Nč, grem zdaj z mize pospravit, ker so se navečerjali....jst hujšam...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 20:16:49   
manna
lino ah dej ga srat ti si suhica!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 20:20:42   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mita Lori naštimam okoli 120 ml vode in potem je to okoli 160 ml kašice.Poje vse.
Sem pa se ravno sedja z našo tamlado počla glede te hrane.Jaz Lori kdaj dam Hippovo kašico ker noče vedno kuhane hrane pojesti.In ona meni potem govori da naj ji samo kuhan in vztrajam pri kuhani hrani.In sem ji rekla kaj naj bo potem lačna če mi noče kuhane hrane pojesti.Pa je rekla da to pa ne.Pač naša je taka da ji ni vedno do kuhane hrane in ji pač ponudim Hippovo kašico.Neki pač more pojesti.Mi je pa napisala da so Hippove kašice nazdrave in da naj ji ne dajem.Potem bom pa Loro kar k njej poslala in naj ji ona daje za jest.user posted image user posted image user posted image user posted image Kako me je razjezila.Počutim se sedaj kot najbolj butasta mama.



Zakaj pa naj bi bile Hipp kašice nezdrave?

Moj mož ima rojstni dan tudi maja in sicer 21.5. - zanimivo koliko naših moških ima rojstni dan maja. user posted image

Lino čestitam za Maretove uspehe. Verjamem, da si zelo ponosna nanj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 20:23:54   
manna
Midva z mojim sva oba rojena maja in sva pri tamali "ciljala" na to da bo rojena maja user posted image No, ni ratalo, je pa blizu.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 20:37:55   
mk8
Čer!

No, zdej pa mam... Včeraj za hec Veroniki zvečer nisem dala opornic gor. In kaj se zgodi? Gospodična je spala od 20.00 - 6.00 (!!!) brez kakršnega koli glasu. Pa še bi, če ne bi jaz prinorela v sobo, vsa iz sebe, kaj je narobe z mojim otrokom, da se nič ne oglaša user posted image user posted image  Tako da sem jo ubistvu jaz zbudila.
Po eni strani zdaj vsaj vem, da resnično zaradi opornic ne more spati, po drugi strani me je pa začel matrat, da ji jih nebi več gor dajala user posted image user posted image . Ampak ne smem, boščika moja mala user posted image user posted image

Jutri ob 10ih v Koloseju potem, al kako??

Mini, vaš Marcelči pa res uživa na kolesu. Kako se smeje!! Aja, mene nič ne moti, če jutri prideta, sej se ne bodo lupčkal user posted image . Upam pa, da mu gre na boljše user posted image user posted image

Moram zdaj it likat, se je spet nabral ogromen kup perila user posted image user posted image

_____________________________

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009






(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 20:51:29   
10ka
evo, punci (končno) spita. sploh ne bom začela jamrat, kolk sem zmatrana, ker ne bom mogla nehat.

imam kar veliko za prebrat user posted image

hrana in pijača moje pupe pri 9 mesecev - rajši ne govorim, ker imam tolk u izi otroka, da sploh ne morem verjet. k če jo bom začela hvalit, se lahko takoj obrne user posted image . ponoči spi 11 ur v kosu. popije 3-5 flašk čaja na dan (1-1.5 dc na flaško). hranim jo na 3-4 ure, poje vse - kupljene ali doma narejene kašice. sama pohrusta že cel rogljič. pred spanjem spije 2,4 dc mleka. no, še dobro, da imam tudi ta veliko razbojnico, da imam za kaj jamratuser posted image

mini86- user posted image user posted image user posted image za tvoje kamne, da bo čim prej mimo.  glede srečanja in odkašljevanja - me niti najmanj ne bi motilo, če bi prišla, ker itak vem, da ni panike. me pa žal ne bo tokrat.

bačko in MONY25 - za darilo je kul tudi kopija časopisa, ki je bil izdan na dan rojstva slavljenca. ali pa npr. samo kopija naslovne strani, ki jo uokviriš. vse tiskovine lahko za majhen denar dobite v NUKu. edini problem je, če se je slavljenec rodil na nedeljo ali praznik, ko časopis ni bil izdan.

tecka - a vi to že imate vrtec? kdaj pa začnete?

srecanje - mi žal ne bo ratalo. če vam je ok, se lahko zmenimo, da se načeloma dobivamo kar ob sredah ob 10h? morte povedat, če je to ok, ker drugače ne vem, kaj naj si mislim.

lsica - kje pa si ti?


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 21:19:32   
tecka
10ka - vrtec pričnemo s 1. 6.
Uf, a malo zamenjava otročka - jaz bi Katjo imela za 11-urni spanecuser posted image
No, Srečku je bilo danes "žal", da ni pojedel kosila, je pa za večerjo pojedel malo merico ričeta, 3/4 banane, pa še 2 piškota je zdrobil. Še ni bilo treba popravljat dude do sedaj. Pa da vidimo, če ričet zaleže bolj kot gresuser posted image
Mu pa kar malo zamerim, da npr. ne mara govedine, v ričetu sem pa skuhala prekajen jezik - to je pa ok.

Jaz jutri lahko pridem. Imam avto.
Torej:
mk8
mini
July????
in moja malenkost? Še katera?

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 21:21:03   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Midva z mojim sva oba rojena maja in sva pri tamali "ciljala" na to da bo rojena maja user posted image No, ni ratalo, je pa blizu.

user posted image user posted image
Ima pa Mini dobro kombinacijo - 26.5 in 25.6.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 21:23:09   
mk8
Hej punce, če vam vsem ostalim bolj odgovarja četrtek, se raj dubte takrat. Ne se name ozirat, ker sem edina, ki takrat ne more

_____________________________

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009






(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 21:34:35   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

10ka - vrtec pričnemo s 1. 6.



user posted image super ste to zrihtali. vam so torej odobrili vlogo 2009/2010! Jaz nisem niti pomislila, da bi za tisto šolsko leto vlogo sploh oddala. čestitke. držim pesti, da boste dobili kul vzgojiteljico in da bo dobro uvajanje user posted image .

mk8 - jaz tudi ne morem v četrtek. se vidimo drugič, ok?

duda - zgleda, da je maša tamala sploh ne nuca več. za nočno spanje ji je že dva dni ne dajem in je OK. user posted image samo še, če se kaj udari ali tečnari, ji dam za potolažit. hmmm, samo še ta veliki jo moram nekako vzetuser posted image . to bo pa verjetno huda borbauser posted image


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 21:39:05   
mini86
Ima pa Mini dobro kombinacijo - 26.5 in 25.6.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Midva z mojim sva oba rojena maja in sva pri tamali "ciljala" na to da bo rojena maja user posted image No, ni ratalo, je pa blizu.

user posted image user posted image
Ima pa Mini dobro kombinacijo - 26.5 in 25.6.user posted image



jah tud midva sva ciljala na maja..ampak zato da bi biu dvojčekuser posted image ja sj na UE mi je rekla če sm se mogoče zmotla v datumih in kej zamešalauser posted image user posted image


za srečanje je pa 50:50 da prideva..bom vidla kok hitr bova opravla pr P..sj če nebi mela P bi bla prva tm s kokakolo in vs čakalauser posted image user posted image




_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 21:46:22   
mini86
sva pa dons ful triciklirala-al kako se rečeuser posted image
tamau se k en kral naslon ube roke na naslonjalo oz ograjco in gleda okroguser posted image

k sva šla pa domov mi je pa kr v avtu zaspau in to 10 min pred domom in ko sem ga hotla vn uzet se je zbudu-že pogrešam lupinicouser posted image
in pol je spau samo 10 minutkuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 23:22:25   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86



ej a je bla dons pouna luna..k nism mogla spat oz sm se premetavala in moj isto..aja pa tamauček isto..sva pa zato potegnla do 9.30user posted image




Tudi midva slabo spala dans ponoč...oz. jaz od petih naprej nič...je bil pa lunin krajec,ki nas bol moti kot polna luna...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 23:26:08   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Vidiš mini, naša Manca pa poje dejansko samo en piškot in pol banane, pa potem 4 ure noče nič niti videt blizu


tvoja manči je itak spešl edišnuser posted image





Naš še nikol ni pojedel pol banane...za jest mu še nikoli ni bila panika...komot zdrži 3 ure pa če sam tri žličke poje...jah od kar smo na GH so se kilce pošteno ustavile user posted image ...
Čeprav zdele zadnji teden zelo zelo malo poje ali pa prej nič kot kaj-dobr da je še joškica...jutri povem zakaj user posted image -čakam da čist predre dlesen user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 23:40:30   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g,69cm
Naslednji pregled:
____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI     
2. mojsonček            (12.06)   13.05       Zoja (2630g,49cm) PD                   
1. mesec: 3150 g, 49 cm
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
3. nancy300          
(20.07.)    18.05.     Mija (1945 g, 36cm) 
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
____________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
4. tinca84               (2.6.)      21.05.      Nik (3550 g, 50cm) PD
1. mesec: 4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
5. Smrketa24         (01.06.)    26.05.     Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g,  69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled: 
______________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
6. Dreamhorse         (3.06.)     26.05.     Žana (3970 g, 53cm) 
1. mesec: 5000 g, 56 cm
2. mesec: 5900 g, 59 cm
3. mesec:  -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                     (PDP)     RODILA     PODATKI                                                        
7. minča                (3.06.)    30.05.      Neja (3200 g, 51cm) PD
1. mesec:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
9. mesec:   7610g, 72cm
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
8. mišel09              (7.06)     30.05       Noel (3930 g, 52cm) PD
1. mesec:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:
 
______________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI      
9.jabolka                 (5.06)     30.05       Somaya (2715g,51cm) PD
1. mesec: 4120g,
2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled: 16.12
______________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
10. mojjaka             (14.06)    01.06.     Jaka (3950 g, 50cm) 
1. mesec:
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
9.mesec:    12.500g ,80cm
Naslednji pregled:
 
______________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
11. princ_princeska  (13.06.)   02.06.      Klara (3490 g, 52cm) PD
1. mesec:
4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
9. mesec: 9330g,75,5cm
Naslednji pregled: 04.06.
______________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
12. lino                   (21.06.)   03.06.      Maks (2697g , 47cm) PD
1. mesec:
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
9. mesec:  8680g,75cm
Naslednji pregled:
______________________________________________________
NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
13. mk8                  (12.06.)    04.06.      Veronika (2595g, 47cm)
PD
1. mesec:
 
3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec:   6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
9. mesec:   7500g,69,5cm
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI   
14. Tira                   (11.06.)    04.06.     Marcel (3850 g, 53cm) 
1. mesec:
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
6. mesec: 9470g,72cm
9. mesec: 10780g,77cm
Naslednji pregled:  
_____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI   
15. Janci F               (05.06.)  04.06.      Tom (3910 g, 54cm) 
1,5 mesec:
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:   8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:   8980g, 73,5cm
9. mesec: 10450g,77cm
Naslednji pregled: 17.06 
______________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
16. tadejaluka         
(08.06)    04.06     Blaž (3600g,54cm) 
1. mesec:
 5575g,56cm 
2. mesec:    -          -
 
3. mesec: 
7150g,63,5cm 
4. mesec:    -          -                  -UVAJANJE GH  -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:    -          -
6. mesec: 8385Gg,70,5cm
9. mesec: 8730g, 74cm
Naslednji pregled : 03.06
_____________________________________________________
NICK                         (PDP)     RODILA     PODATKI  
17. majana79             (25.06.)  05.06.     Jure (2920g, 50cm) PD
1. mesec:
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  ?
_____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
18. Hanuši               (10.06.)   05.06.      Bine (3740 g, 53cm) 
1. mesec:
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
9. mesec: 9900g,75cm
Naslednji pregled: 
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
19. mony25             
(05.06)      05.06    Alex (2810g, 49cm)
 
1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:
 
7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec: 9900g,75cm
9. mesec:   9480g, 75,5cm
Naslednji pregled
:
______________________________________________________________________

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
20.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm) PD
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7320g,70cm
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI     
21.meti21               (12.06)    09.06       Gaj(3550g, 52cm)               
1. mesec:  4460g, 54 cm
2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
22.kalanteja            (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49cm) 
1. mesec:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:   -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
9. mesec:  9800g,
Naslednji pregled: 30.03
_____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI 
23.deja777              (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54cm) PD
1. mesec:
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
5. mesec:  -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

______________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
24. bačko                (06.06.)   09.06.      Lora (3880 g, 53cm) 
1. mesec: 
  4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
9. mesec:    9500g,71cm
Naslednji pregled:  
_____________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI     
25. Goldy               (17.06)    09.06     Alja (3010g, 48cm) PD
1. mesec:  3500 g, 49 cm
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
9. mesec: 8280g,71,5cm
Naslednji pregled:
____________________________________________________
 NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
26. Tecka                  (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -          -                -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:    -           -                -PRVI ZOBEK 7m7dni
9. mesec:  8430g,75,1cm
Naslednji pregled:
____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
27.July08                (13.06.)    10.06.      Julija (4200 g, 53cm) PD
1. mesec:
   - 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -                     
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  8700g,75cm
Naslednji pregled: 09.06
_____________________________________________________
NICK                         (PDP)     RODILA     PODATKI  
28.lenika                  (03.06.)  10.06      Daša (3500g , 50cm) PD
1. mesec:
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

______________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI     
29.*blu*                  (09.06 )   10.06      Hana (4060g, 54cm) PD
1. mesec:   - 
2. mesec:  6887g,64cm
3. mesec:  7660g,65,5cm
4. mesec:   -
5. mesec:  9005g, 71cm
6.5 mesec: 9675g,74cm
Naslednji pregled: 10.03
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI    
30.fejči                 
(18.06)    11.06        Tian(2930g 54cm) PD
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
______________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
31.ovnica78            (14.06.)   15.06.      Iva (3190g, 49cm) PD
1. mesec:
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:     -                      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7370g,68,5cm
Naslednji pregled: 
____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
32.betea                 
(16.06.)    15.06      Izak (3530g, 53cm) PD
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -                         -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :15.03
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
33.fragola              (23.06.)    16.06.     Lana (3340 g, 51cm) 
1. mesec:
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -                         - UVAJANJE GH
5. mesec:     -                         -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
_____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI      
34.mandreja     
      (11.06)      16.06      Tara  (4550g,56cm) 
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
3. mesec:  -
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI
35.NatyTaja          27.06     18.06      Urban(3280g, 50cm) PD
1. mesec: 5650g,56cm
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:  -                        -PRVI ZOBEK
9. mesec:  10.420g,75cm
Naslednji pregled:

______________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
36. harley              (      )  
 18.06       Marjeta (3620 g, 54cm)
PD
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:
____________________________________________________________________

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
37.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm) PD
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
Naslednji pregled

_____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
38.kaminek           (25.06.)   21.06.      Patricija (4780 g, 53cm) 
1. mesec:  
5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
_______________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI   
39.mita21             
(18.06)    21.06       Matija (3470 g, 52cm) PD
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -                        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
Naslednji pregled :27.03
_______________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
40.Sočnica79           (30.06.)  22.06.     Kaja (3620 g, 51cm) PD
1. mesec:
 
4630 g, 55 cm 
2. mesec: 
5680 g, 59 cm
3. mesec:  6100 g, 62 cm
4.5 mesec: 7200 g, 65 cm
5. mesec:     -            -           
-PRVI ZOBEK
6. mesec:  7820 g, 68 cm
7. mesec     -             -            -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

__________________________________________________________________
 NICK                         (PDP)     RODILA     PODATKI   
41.Mala_princeska     (14.06.)   24.06.      Manca (3380g, 52cm) PD
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -               -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
Naslednji pregled:
____________________________________________________
NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI   
42.Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410g, 50,5cm) 
1. mesec:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled:  11.01
______________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI    
43.mini86              
(08.07.)   25.06        Marcel(3130g,49cm) PD

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 
 
5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:
  
6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
Naslednji pregled
:
_____________________________________________________________________

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI                                        
44.bjondi                  (27.06.)    27.06     Žiga (3160 g, 51cm) PD
1. mesec:
4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:
 
______________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI    
45.petra2008          (01.07)     29.06       Nina (3160 g, 51cm)           
1. mesec:  4340 g, 56 cm 
2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -               
5. mesec:      -          -               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8999g,70cm
Naslednji pregled:
____________________________________________________
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI    
46.Lsica                 
(29.6.)    29.06.     Maja (3260 g, 51cm) 
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled : 01.04
____________________________________________________
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI    
47.Snoopyka           (29.6)     07.07       Albina (3732 g, 52cm)           
1. mesec: 4530 g, 54,3 cm
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
4. mesec:  -
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled



< Sporočilo je popravil bjondi -- 23.3.2010 23:47:06 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 23:40:37   
bjondi
user posted image
 
 
JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978



APRIL
princ_princeska-08.04
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.


JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6



JULIJ
Lsica-05.07 
 
AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982


OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975


DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984


(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
23.3.2010 23:41:50   
bjondi
Upam,da nisem katere na seznamu spustila...sem pa takooo utrujčkana sem bla na pogrebu...nč grem v mižkule...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?