Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 30.11.2009 19:04:48
Onasiss
Mi smo se danes cepili. Sin je star 4 leta in je danes dobil I dozo, naslednja ga čaka čez 3 tedne. Zaenkrat ni nobenih reakcij, tudi roka ga ne boli, počuti se ok, zaenkrat nima nobene rdečice na mestu cepljenja. Je pa v rizični skupini saj je imel ponavljajoče pljučnice, cepljen je tudi proti pneumokoku.
Cepila sva se tudi z možem in oba se dobro počutiva, morda malce bolečine v mišici kjer sva bila cepljena.
Naše najmlajše 9. mesečnice ne bomo cepili.
Kaj bo kdo storil je odločitev vsakega posameznika.
< Sporočilo je popravil Onasiss -- 30.11.2009 19:05:24 >
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 1.12.2009 8:42:36
piko12
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Za pri nas ne vem, v Italiji zagotovo ni tako.
Sicer pa me zanima, če ste zagovornice tega cepljenja prebrale članek v Primorskih novicah, kjer je o cepljenju govoril slovenski makrobiolog in imunolog. Dokazano je, da pri 40% otrok čez šest mesecev opazijo nevrološke spremembe, ki se kažejo kot spremembe v obnašanju, torej cepivo vpliva na možgane.
Kako pa naj bi vedeli, kaj se bo zgodilo čez 6.mescev, če pa so v EU Švedi začeli prvi cepit in to v začetku oktobra? Omenjeni gospod pa je sicer mikrobiolog in ne makrobiolog, vendar o njegovih referencah rajši ne bi. Kamera pa ga ima rada, ja.
RE: cepljenje otrok proti novi gripi 3.12.2009 12:27:15
Dadi
Tudi jaz sem bila danes pri pediatru zaradi malega, ki je imel vročino in malo pokašljuje, pa mi je svetovala za hčerko, ki ima skoz ene težave s pljuči -cepljenje. Tudi jaz sem v dilemi oz. se bolj nagibam k necepljenju, tako kot še nekaj ostalih tukajle...Me pa nekaj moti, kakšne bodo posledice cepljenja čez ne vem npr.2, 5, 10 let? Trenutno lahko nima nobene reakcije, morda se pa kaj pokaže v prihodnje. Hm...cepiti ali ne cepiti