sjmm
|
Evo še en pozdravček!!!!!!! Mulčki pošlihtani, vse za jutr pripravlen, Jana je še kar razmetaval, smo ga kar mal predčasno poslali v njegove sobane. Majči ful lepo zaspal, pri meni v naročju, ga ni blo treba nosit...včer sem ga zvečer 2x uspavala da je sploh šel spat...pol pa sigurn še ene 5x...no, bomo vidli kak bo a urša ...ti se pr gospodinjah učiš k skoz glancaš ...ha, ha, sej priznam jz mam tud tok rada pospravlen, pa vse čisto in pomito, dišeče perilo zlikano in pokupčkani, sam zdele sm mal v zaostanku, sicer pa pri tolkih članih, ki se kr dost doma držijo..lahk glih na enem koncu nehaš, pa na drugem spet zaštartaš piškot........sej ne vem, kaj naj rečem..vse se vas je lotilo, naj bo pod smrekco en koš zdravja in miru.........evo z majem pošiljava 1000 x in 2000 x sam za vas!!!!!!! onasiss...joj, tvoj pa je kaliber, ampak lego so ZAKON, to mu lahk poveš in za kako škatlico se pa že najde, pa tud če je treba pri hiš kakega zafnanega manekena oblečt....joj, to je skor tko k pri nas....moj hodi v Tom tailor, benetton, pa še kej iz Peek & Clapenburg....ej jz pa H&M, redko najdeš kej bolšga...mah...v glavnem...mulčki so sam 1x majhni in lego so za zmer gut!!!!!!!SAM zate jutta......še dobro, da je mami ok po ta velkem....mislimo na vas!!! Pa bravo za fižolovko, naš Maj je tudi navdušen! črticaa...pozdravljena....bravo za tvojega fantička...je pa že poskočen gospodič