|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kateri je pravi??
5.12.2009 22:51:37   
smuki
Hej punce...
Sej ne boste verjele... še vedno se nisem odločila.. user posted image
Jane-ja sem čist dala na stran, GT3 mi je še vedno ful prevelik... tako, da sta zdaj v igri še vedno Quinny Freestyle in Maxi Cosi Mura 3 (ali4).
Mura mi še ni čist zlezla pod kožo.. oz. hočem reč, da se še nisem odločila ali mi je všeč ali ne.

Če bi ve še enkart kupovale oz. če kupujete - za katerega bi se odločile? 

Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 8:35:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kateri je pravi??
6.12.2009 12:48:44   
smuki
Ojla!
Sem bila danes v ZG in sem si ogledala v živo še Mutsya in malo bolj pod drobnogledom Muro 3 in 4.
Pri Mutsyu se športni del ne da čisto v ležeč del (ima še vedno kr visok naklon hrbtišča, ko ga spustič max).

Mislim, da bom šla res kr v nakupi Freestyla. Od vseh mi ima za enkrat največ prednosti in najmanj slabosti. Moram ga pa še enkrat videt v živo. Mi je pa hecno, da ga ima Baby center v akciji, pa ga skor nobeden nima za pogledat (našla edino v Ljubljanskem BC).

Za teren je pa, kot sem uspela razbrat, tud 3 kolesnik čist OK.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kateri je pravi??
6.12.2009 18:21:11   
kaya2007

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

čuj smuki, user posted image user posted image user posted image user posted image se zato ker imam isto dilemo. user posted image pričakujem meseca maja, tako da imam namen kupiti tm okol marca. me pa že zdej glava boli ker nimam pojma katerega. košaro pa želim vseeno imaeti, saj bomo šli z 2-3mesečnico na morje.
jane - lepi je vendar ga ne morem kupiti čće ga ima svakinja aja mela ga je 4krat na servisu nazadnje so ji menjali celotno podvozje, enkrat so ji menjali strehico,... pa še neki je blo.
a se da mogoče samo košara in športni del kupiti, ker lupinico bi imela absolutno  MC
Gt3- velik, ogromen vendar orng limuzina
MC mura 3,4 je manjši, vedanr mi ni vizualno tulk všeč kot GT3 k ije moj favorit.
mutsy urban rider (4kolesnik z velikim napihljivi kolesi ki nima kolesov sprednjih obračajočih ampak se zadnja os giblje/nagiba levo in desno

za teren je boljši 3 ali 4kolesniki???

jaz osebno vem da bom ta vozek uporabljala do konca brez marele, ker so OBUP, s tistimi majhnimi kolesi.



niso obup. jaz 100x lažje pridem na rožnik z marelo, kot pa prej s 3kolesnikom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kateri je pravi??
6.12.2009 22:01:47   
šrimpf
js mam sicer quinnyja freestyla 3 xl, s katerim sem zadovoljna, od vseh trikolesnikov, kar sem jih preizkusila, je najbolj stabilen (ima zelo široko os med zadnjima dvema kolesoma, kar zna bit neprijetno pri kakih ozkih vratih, dvigalih)
ampak če bi še enkrat izbirala, bi nabavila 4-kolesnika, izključno zaradi stabilnosti. škoda ker ne delajo več štirikolesnikov quinnyjev. 

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 8:37:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu šrimpf)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 9:44:38   
nusi
Meni je še najbolj všeč PP pliko switch, se mi zdi, da je praktičen, ker lahko sedež okol obrneš in poležeš in ga imaš namesto košare, ni velik in težek, lupinco enostavno gor natakneš, kaj pa vem... nimam pa še otrok. Ima pa dvojna kolesa ali bi to res lahko bil problem na makadamu?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 9:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 12:34:56   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Jaz zaradi lupinice ne bi komplicirala, prvih 6 tednov jo skoraj ne rabiš, pri 7-8 ,mesecih pa je premajhna



Samo tole bi komentirala.

Mi smo našo punco v lupinici vozili do starosti enega leta. Imeli smo maxi cosi cabrio. In definitvno jo veliko rabiš tudi prvih 6 tednov. Vsaj mi smo jo.


Voziček imamo pa quinny freestyle. Meni definitvno zmaga nad jane-om. Ne vem pa za PP, ker ga nisem vozila. Quinnyu se teža definitvno ne pozna, ko ga voziš. Mi je bilo speedija težje voziti čeprav je lažji za 3kg. Imamo pa kar velik klanec do doma...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 13:50:49   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo



pp switch in podobni ni problem ker ima dvojno kolo ampak to da so mali in zna bit na določenem terenu problem, je bol "mesten" vozičekuser posted image


ne strinjam se s tem da so taki ki imajo dvojno kolo bol mestni vozički.mama je za sestro imela lih tako na 2 kolesa in vam povem da sva po takih poteh hodile da glava boli.od drobnega peska pa do velikih kamnov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 14:26:15   
zaspancek1
Jaz bi, ce bi danes kupovala, se enkrat kupila enak vozicek (Mura 4). V okolici imamo veliko makedama (neutrjenega), raznih robnikov in drugih preprek, pa se je ravno na taksnem terenu izkazal za najboljsega. Npr. kaksna marela in tudi Bugaboo odpade (tudi ce ima vecja kolesa spredaj, ker se pri malih kolesih vse zatika in kar zablokirajo - preverjeno in stestirano). Seveda, ce in ko bo enkrat okolica urejena, bi pa izbrala tudi kaksnega, ki ni tako tezak in velik. Teza in velikost sta seveda minus, ampak to je pac bolj ali manj pri vseh terencih enako. Zelo priporocljivo in uporabno je prvih nekaj mesecev tudi to, da lahko das na podvozje lupinico (po moznosti taksno, ki ima isofix sistem, kar precej omeji izbirouser posted image ). Stalno prenasanje vozicka v in iz avta pa bi tudi mene posteno znerviralo, zato imamo za v avto marelo, ki je res samo za v trgovino in izjemoma kaksen lep teren. 

V glavnem, ko se boste odlocile, naj vam bo vozicek res vsec, ker mu boste tako lazje odpustile tudi vse tiste pomanjkljivosti, ki se bodo pokazale ob uporabi user posted image .

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 14:34:08   
Najki
Joj se spomnim teh dilem.

Sem sla skozi vse to in se mi zdi, da s PP dobis najvec opreme za nizjo ceno, pri Quinniju moras skos kej dokupovat in sploh ni poceni. Jane nisem gledala, je pa samo zimska vreca 100 eur kto dodaten strosek...

Ti povem par stvari, ki bi jih jaz upostevala.

- Imam skodo in imam voz, ki se zlozi nekako na velikost Quinnija. Gre ze super v mojga karavana, samo ne gre ravno veliko shopping vreck zraven user posted image . Naj se ga da v prtljaznik pokonci pospravit, da je se plac za kaksno torbo, prtljago, vrecke ipd, namesto da na voz meces. Zelo je fajn, ce ga lahko s trakovi privezes ob naslonjalo zadnje klopi.

- Velike gume so fajn za vozit, ma niso fajn za zlagat.

- Naj gre lupinica nanj, najbolje maxi cosi, sicer ti bo stokrat zal. Jaz sem kupila quinny zapp samo zaradi podvozja, da dam lupinico gor in ga se najvec uporabljam, zlozi se pa na velikost torbe za tenis lopar, tako da mi je uber fajn, samo zapp nima naklona pri sportnem delu.

- Za hribe in doline bos rabila rocno bremzo.

- Quinnijeve soncne strehice so neuporabne, tudi polno so odprti za veter in dez. Kosare so bile zelo tezke, ko sem jih gledala.

- Vcasih si zelim, da bi se sportni del obrnil proti meni, da bi me mali videl, zdej je precej takih na trziscu.

Jaz imam Gracota, ima velika kolesa, je smesno poceni, veliko opreme, lahka uporaba, ni ravno lahek sam zase, ma imajo tudi lazje modele, streha ga polno zapre, tako da dezne niti ne rabim, pa jo imam zraven, pride z mehko kosaro, nasploh mi je fantasticen ampak..... Zdaj si zelim, da bi bil lazji in manjsi z vsem udobjem.

Zdaj bi rajsi gledala oblazinjene marele z naklonom, malo vecjimi kolesi, so zelo poceni, dobro streho ipd. Mali ima sele 10 mesecev, pa bi mu bila marela popolnoma zadosti, pa se z naklonom se dajo predelat za novorojencka.

Tako cisto iz izkusenj, malo razsiri izbiro, ker v kosari bo samo 6 mesecev ali manj, pa se dobi ze zelo fajn lahke vozicke.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 18:46:52   
babyloverka
berem o teh vozičkih in se mi zdi da bom tudi jaz ne diplomirala ampak doktorirala zraven user posted image
najboljše bi blo da bi imeli v trgovini tri modele vozekov, jaz bi rekla tega ne, moj bi reko drugega ne pa bi tretjega vzela pa je.
zdaj pa jih je miljon pa človek sploh ne ve... pa ne kompliciram, sem izločla trikolesnike pa tiste klasične pa še je vedno prevelika izbira user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: kateri je pravi??
7.12.2009 19:25:19   
smuki
aaaaaaaa.... punce men se bo kr zmešal user posted image !!!!
Danes grem končno še enkrat pogledat tega Quinnya Freestyla in mi rečejo, da od danes naprej ni več v akciji (v BC)!!! Ampak, to je čist tipično za mene... odlašam odlašam... pol pa gre vse po gobe.
Ma sej ne vem več.... tud pri temu vozičku ne padem dol - tud na tem me moti strehica, ki je pa res tako plastična.. ful poka, ko jo premikaš sem ter tja. Sem bila tud ful presenečena, ker mi najprej trgovka reče, da so jih zdaj ful prodali a ga ni znala zložit. Se pa z športnim delom gor skor ne da zložit... ga moraš čist razstavit.

No, se mi je pa že včeraj zvečer porajala ideja... kaj pa če bi se odločila za Muro 3... (sem danes spet probala Muro 4 in mi je bila ful težka... sploh, če bi ga npr. hotela na pločnik dvignit... ne vem, mogoče se motim).

Je mogoče katera gledala Implast Bolder 3?

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 22:55:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: kateri je pravi??
27.12.2009 15:34:34   
brizit
He he... še ena z isto izbiro :)
Jaz mam rok maja, ma že kr mal gledam te vozičke, ker če bo vse posreči, bomo tik pred porodom še selitev meli. Definitivno rabim enga za org teren (makadam, sneg) in de mi zdrži še kakega otroka pol. Večji so vsi trije, težji mislim da tudi, midva mava Megana karavana in vsaj za PP GT3 vem de gre notr, ker poznava en par kr ma isti avto in ta vozek, pa sta ful zadovolna. Če bova takrta še preseljena, ne bo problem glede dvigovanja vozička, razen v avto. Zanima me, pri katerih od teh 3 se da športni del ali pa ročaj obrn, v glavnem de lahko otrok gleda in v smeri vožnje in tebe ter na katerega grejo lupinice MC? To bo še zanimivo :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: kateri je pravi??
27.12.2009 15:54:02   
valerija77
Smuki ne bi te rada spravila v še večjo dilemo, ampak jaz imam tega in ga ne zamenjam za nobenga druzga. Je res precej velik, ampak zelo vodljiv tudi med ožjimi prehodi v trgovinah - preizkušeno. No razen pri tistih res ozkihpa ne boš prišla mimo, ampak saj tudi z drugimi ne bi. Torej imama tega.. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197638
Cena je kar visoka, vedar dobiš vse v kompletu in ni potrebno ničesar dokupovati. Če pa si kje blizu Celja, pa javi in ga lahko malo sprobaš. user posted image

(odgovor članu brizit)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: kateri je pravi??
3.1.2010 22:36:22   
smuki
Hej punce!

Sem vam dolžna odločitev glede vozička - nabavili smo Mutsy-a 3rider z napihljivimi kolesi.
Glede na to, da vozička, ki bi zadovoljil vse moje potrebe (sem nazadnje ugotovila, da sem že too much komplicirala) ni. In kompromis je bil torej ta Mutsy. Dobila sem ga izredno ugodno, saj sem slučajno naletela na 30% popust v BC (voziček so imeli na zalogi), pa še bone za 60€ sva dobila. Košaro kupila od kolega (rabljeno 3 mesece) in lupinico Maxi Cosi pri Recinkotu.

Upam, da me voziček ne bo razočaral in da bomo preživeli ogromno na terenu user posted image .

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: kateri je pravi??
4.1.2010 18:21:46   
babyloverka
čestitam vsem ki ste našle kar ste iskale in kupile voziček user posted image

ali ima katera kako izkušnjo s temle vozičkom? http://www.pricerunner.co.uk/pl/674-1232280/Pushchairs/Hauck-Apollo-4-All-in-One-Travel-System-Compare-Prices in ali je vsaj kdo kaj slišal o njem?

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: kateri je pravi??
6.1.2010 16:43:18   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Jaz zaradi lupinice ne bi komplicirala, prvih 6 tednov jo skoraj ne rabiš, pri 7-8 ,mesecih pa je premajhna



Kako pa greš iz bolnice domov, ce niste peš... ?


_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?