|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   carski rez - Trbovlje
19.11.2009 10:25:13   
tinkara333
Pozdravljene, ker bom v kratkem imela carski rez v Trbovljah, bi rada vprašala po vaših izkušnjah. Kdaj moraš na sprejem, kakšne so priprave pred posegom, koliko časa traja poseg in koliko časa da se zbudiš po posegu? Kaj pa z dojenčkom, kdaj ga dobi očka če je v čakalnici,  kdaj ga dobim jaz? Verjetno je poseg dopoldne, a greš že naslednji dan v normalno sobo ali si dalj časa na intenzivni? Zelo bom vesela branja vaših izkušenj. Aha, še najpomembnejše, kdo vam je opravil poseg in  kako ste bile zadovoljne?
P. S. Še katera pričakuje da se bo znašla nekje sredi decembra v trboveljski porodnišnici? Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: carski rez - Trbovlje
19.11.2009 11:20:13   
Zala01
Joj sem ti napisala ful dolg odgovor, pa me je ven vrglouser posted image . No še enkrat...v glavnem, prvič sem rodila v Trbovljah s CR pred dobrimi 4 leti, zdaj bom pa spet takoj po Novem letu, upam da me ne kaj prehiti...Takrat je bilo tako-prišla sem zjutraj pred 7. uro, so me sklistrirali in pripravili na operacijo, ob 7.45 se je falotek rodil. Medtem, ko so me šivali po CR, je malega pazil mož, mene so odpeljali na intenzivno,kjer sem se prebudila, dojenčka so mi takoj pripeljali pokazat, pol pa spet odnesli, da so ga skopali in uredili. Kakšno urco sem bila brez njega, potem sem ga takoj skušala podojiti. V Trbovljah je tako, da imaš dojenčka skoz pri sebi, lahko prosiš sestre, da ti ga vzamejo za čez noč, ker na začetku je po CR lahko kar naporno. Na intenzivni sem ležala 24 ur, potem na navadnem oddelku še 6 ali 7 dni. Prve 4 dni s katetrom v mehurju, pol pa prostauser posted image . Meni je bilo vse v redu. Če te še kaj zanima, kar vprašaj, lahko tudi na ZS.

_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tinkara333)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?