|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KR KLAN :)
18.6.2005 9:42:48   
dory
No me veseli,da smo dobile tudi moderatorko,ki btw ni vabljena v nas klan,saj smo v tem klanu samo veseljaki ane Meta.

Za naslednje srecanje zves pravocasno,do takrat pa pazi na pisceta...ne bi rada da se stevilka zmanjsa za pol:((...ce bi mela kam dat,z veseljem pridem po kakega :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.6.2005 9:50:25   
Anonimen
Aja Teja nič mi ni blo neprijetno. klicala sem te pa zato, ker tam še nikol nisem bla, pa nisem vedla, da imajo tud zadaj mize, k sva ble z Leo že 10 minut tam, pa vas nisva našle. 8)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.6.2005 9:50:32   
Anonimen
Aja Teja nič mi ni blo neprijetno. klicala sem te pa zato, ker tam še nikol nisem bla, pa nisem vedla, da imajo tud zadaj mize, k sva ble z Leo že 10 minut tam, pa vas nisva našle. 8)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.6.2005 9:51:29   
dory
Jest pa k zanalasc nisem slisala telefona...sori res...naslednjic same place,samo za datum se se zmenimo :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.6.2005 10:44:23   
Anonimen
Ja, ti me kar pokliči, k zdaj na začetku k se bom še učila delat zihr ne bo časa za rr. No, vsaj po mojem ne.

Drugače bom pa od 1.-10. julija rabla malo moralne podpore, k Lee 10 dni ne bo. Me je že strah.:(

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
18.6.2005 11:01:45   
baguSka
Daaaan.

Vidm da so pevske uspele. Pa Meta nč se ne sekiri če vaju je Deni sam mau pomladila.;)

Deni važn das do doma zdržava, da nis ogretih zicov naštimava.:)-

Teja upam da si si ti tud gretje poj do fulla dava in da si se mau ogrela.:ups:

Alja in Lea vaju je blo tud lušno vidt in upam da bosta ali pa boš naslednjič malo več z nami.

Tjaga a tebi je ratalu pol vse u sef zaklent??

Moja lupinca je tud včeri prjadrala domou, zdej pa pokam in greva z malim knedljom na morje. Dec bo pa doma.;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.6.2005 13:12:19   
PETRA-26
Hej punce, jest bi se vam naslednjič tut rada pridružla....a lohka? Vas samo berem, pa bi vas še rada spoznala, k ste take face....
Pa lep dan,
pa pa Petra

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.6.2005 14:03:01   
dory
petra,ce si dobrovoljka,rada jes in se se raje smejis vabljena...mal me se poprivatkej :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.6.2005 15:02:17   
tjaga
Oj,

evo mene. Mi dons praznujemo, pa sm leteča. Vsa solata bo z mene dol padla.
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.6.2005 17:39:54   
Anonimen
Kuga, tud jedle ste? Mater, si pa prvoščte :zmeden:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
18.6.2005 18:38:36   
ZARA
Jaaa,bina...tapru jejo,pol pa najedajo 8)...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.6.2005 19:58:35   
dory
Jah zara za najedanje ni blo vec energije,ker smo se ga po dobri jedaci napile :):)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.6.2005 12:13:00   
baguSka
Uuuf dobr je blo!8)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.6.2005 12:16:50   
Anonimen
Tolk da boste vedele, da grejo piščanci jutri na novo delovno mesto. Ne bomo jih obdržali, ker nimamo placa, tako da gredo kokodakat k prijateljici od moje stare mame.
Jutri bo šel poseben tovor s piščančjo aviacijo na relaciji Kranj - Škofja Loka. Mimoidoče naprošamo, da se ne ozirajo na avto poln perja in s posranimi šipami :grrr:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.6.2005 12:25:26   
tjaga
Meta,. povej kdaj, bomo dal gor pionirske kapice in rutke, pa zastavce v roke in te bomo pozdravili z vsemi državniški častmi. :bravo::)-:bravo::)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.6.2005 12:26:21   
Anonimen
Bom odprla okno, mahala in na ves glas kokodajsala :)- bom tok noter padla

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
20.6.2005 12:29:00   
tjaga
No se vidimo jutri. Še kakšno pesmico se hitro naučimo in ti zapojemo. Nepozabno bo :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku: