Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Smo se imele pa luštno, meni je bilo zelo všeč, da sem vas spoznala in upam, da se uspemo še kdaj zmenit.
Za kakšno fotko naredit se pa sploh nismo spomnile..
, pa naslednjič!
smo bili še v turški restavraciji, in je bilo ful dobro, še posebej na koncu ko je natakar (turk) začel mojega turške plese učit. Sem mislila da počim od
Kakšna je hrana?
kako lepo se je zbudit v tako lepo jutro. Sem bila budna že ob 7, prepričana da je ura sigurno že vsaj 10, čeprav sem šla spat šele ob 1-ih.
Upam, da do avgusta še kdaj ponovimo, pa da še kakšno avgustovko spoznamo.
migajo.
je pa mnenja, da je klima trenutno ob vseh stroških predraga in da bom mogla pač potrpet
Sem ravno lepo pojedla zajtrk, potem bom malo počivala, pa brala, pa kakšen sprehodek po sončku me čaka, potem bo pa tako že čas, da grem po mojega fantolina v vrtec, sem mu obljubila, da ga bom hodila zdaj iskat po kosilu...