FirstTimeMummy
|
Jutro srečke! Jaz sem sicer vesela, da sije sonček, ker se mi zdi, da so potem na splošno vsi ljudje bolj 'pozitivni', me pa moti razgretost v zraku, ki je po 12.uri za mene že grozljiva! Živiva namreč na takšni strani, da imam od 12h dalje pa dokler se sonce ne skrije za hrib ob 21h KONSTANTNO VROČINO - vse je stekleno in se nimaš kam umaknit:(((((((( Moj je pa mnenja, da je klima trenutno ob vseh stroških predraga in da bom mogla pač potrpet To vem, da ne bo šans čez par tednov, ko bo reeeeeees vroče, tko da upam, da ga prepričam, da je to več kot super extra nujno Glede brcik: naš je itak 'zagreti fuzbaler' in včasih se kar malo jezim na njega, ko zganja norčije in mi suva v organe z vso močjo, da me kar premetava, sem pa opazila, da če sem jaz utrujena, je tudi on mirnejši in dlje spi... Mislim, da se s tem ne smemo obremenjevat - kakšen dan so bolj dejavni, kakšen manj, važno je, da nam vsake toliko dajo vedeti, da nas poslušajo Sedaj pa eno vprašanje za vse srečke, ki boste šle tako kot jaz 1.junija v šolo za starše v lj porodnišnico: meni je po telefonu rekla sestra, da pač ob naročeni uri prideva z očkom na predavanje in bomo od tam naprej vse urejali. Potem pa sem slučajno na netu prebrala, da se je treba en teden pred začetkom predavanj oglasiti v P in dati zdravstveno kartico, v zameno pa dobiš neko nalepko, ki jo potem pokažeš na predavnaju. A je to res? Je treba iti nujno to prej urejat? Uživajte pa se tipkamo! Papa
|