FirstTimeMummy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novamami FirstTimeMummy ti hodiš v Lj. Porodnišnico na predavanja, a ne? Tudi jaz sem bila včeraj totalno izmozgana od teh predavanj. Je tisti zobozdravnik čist not padu. Se mi pa zdi, da je kar koristne info povedal. Jaz sigurno nisem o tem popolnoma nič razmišljala. Ob kateri uri pa hodiš na predavanja? Midva z mojim hodiva ob 16h. Tudi pri nas sem opazila nekaj mamic, ki si vneto vse zapisujejo, ena še posebno. Mi je res prav hecno. Jaz na včerajšnjih predavanjih nisem nič zapisala, sem bila pa toliko bolj pridna na prejšnjih. Ja, mi2 tudi ob 16h obiskujeva Glede zapisovanja je pa tako, da sem si zapisovala pri negi dojenčka (katere stvari rabiš ipd.), ostalo si pa človek itak zapomni, sploh ker poslušava oba, pa bova na koncu ko bo čas združila znanje Se mi je zdelo pa koristno, da je tudi zobozdravnik takšne stvari povedal, ker me je zanimalo glede uporabe dude, stekleničke, umivanja zobkov itd. Se mi zdi, da se res trudijo, da zajamejo komplet vse v teh desetih predavanjih.. Danes je pa že na vrsti Prva porodna doba, ne? Joooj, baje bodo kazali zelo nazorne fotografije (predvsem potem pri drugi porodni dobi), ne vem, če bo to pretirano lep pogled Sem se pa tudi jaz pravkar spomnila, da moram poklicat zobarja, da me naročijo še na en pregled, če je vse ok, ker sem bila prejšnje mesece aktivno sedeča na stolu za vrtanje, plombiranje, zalivanje... Muka, ampak kar se mora ni težko, ne? Se tipkamo!
|