|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
8.6.2010 14:05:05   
kai1
ojla

Kako ste?
Mene vročina ubija. Kaj še bo???????
Juti gremo za 2 dni na morje, upam da bo veeeliiiiikoooo sence.

Vrtec, moj sine bo čez poletje oz. po porodu v vrtcu.Tudi sicer zelo rad hodi v vrtec in se mi zdi prav, da se bom dopoldne posvečala novorojenki in postorila potrebno, popoldne  bom pa poskušala čim več energije, tako kot sedaj, posvečati prvorojencu.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.6.2010 14:11:48   
kamelija
Tud men je en sodelavce rekel, da brojim sitnouser posted image . Ja, še 8 dni!

Dianatal gel - tudi jaz sem gledala prospektek pri ginekologu, se mi je zdelo fino, potem sem pa pogledala cenouser posted image  No thanks! Bo prišel ven brez.

Nosečniška oblekca - kaj pa vem poglej povsod malo, mogoče dobiš kako navadno v večji številki - zdaj majo skoraj povsod ful lepe pisane oblekce za poletje.

PDP je pa pri meni isto na nuhalni svetini premaknila za 1 teden nazaj ampak G tega sploh ne upošteva. Je pa zoprno, če želiš prej na porodniško zaradi kakega dopusta.

Tinky super za dopustuser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.6.2010 16:37:40   
uršula83
Tudi moj sin bo v vrtcu čez poletje. Iz enakih razlogov, da bo vsaj dopoldan malo bolj mirno pri hiši, da bom lahko vsaj skuhala, oprala ter se ukvarjala z dojenčkom. Popoldan bo pa pač pestro, ker imamo kmetijo in mojga itak do teme ni v hiši, bom sama z obema. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.6.2010 18:58:12   
žabica13
punce pozdrav!

uh, pa je ratalo poletje in z njim tudi prav poletne temperature! Jaz tudi vročino malo slabše prenašam, ma vročino še, bolj slabo pa nama gre s sončkom. Se mu skrivam 100 na uro. Sem itak že tako vsa pegasta (precej bolj kjot prejšnja poletja), pa še na čelu so se mi naredile lise user posted image

glede tega gela - ravno danes so na šoli za starše svetovali, da tiste ki ga nameravate kupit še malo počakate, ker da se baje z lekarnami nekaj pogajajo za znižanje cene. Po taki ceni kot je trenutno ga jaz sigurno ne bom kupila.

PDP - no, meni so ga pa prestavili. Iz 16.8 po menstruaciji na 25.8 po UZ (potrjeno na nuhalni in morfologiji). Tako da v materinski mi je ta star datum prečrtala in zdaj me vodi po tistem po UZ.

UH, JUTRI DOPOLNIM ŽE 29. TEDNOM IN POTEM STOPIM V 30-TI TEDEN. sE SPOMNIM KAKO UAU SE MI JE ZDELO KO SEM DOPOLNILA 20. TEDNOV IN BILA NA POLOVICI (ups, črke) - se mi je zdelo tako daleč že. Ampak teh 9 tednov vmes pa tudi nimam pojma kdaj je minilo - kot bi mignil!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
8.6.2010 19:22:10   
žabica13
sem končno še svojega bušija na računalnik spravila. Prilimat ga ne znam, zato je kar v mojem albumu pristal user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
8.6.2010 20:22:17   
listek1
čer punce,

mene tudi tale vročina ubija. Če sem predolg na sončku mi rata ful slabo. Še dobr, da sem doma in uživam v hišici, ki je prijetno hladna user posted image

Žabica 13 - kako si ti kej? So se popadki umirli? Maš pa zelo lep buši.

Tinky - user posted image user posted image  za taščo, super, da se je tvojmu uspelo zment.

Ne vem kera je spraševala glede vrtca. Naš bo cel avgust doma, ker gresta varuški na dopust v začetku avtgusta za 3 tedne. Ampak ne bo panike, ker bo moja mami doma, pa moj dragi, tako, da bo pomoči več kot dovolj. Pa da se vsi skupaj privadimo na novega člana. POtem pa gre normalno nazaj v varstvo.

P a mislite kaj name jutri, pa celo dopoldne preglede, tako, da se vam javim zvečer, da povem kako sem opravila.

Pridne bodte

papa

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
8.6.2010 20:48:39   
žabica13
listek1 jaz sem k sreči ok, popadke pa je imela žabica22 - upam da je ok, ker se že nekaj časa ni oglasila tu. To je za žabico22 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
8.6.2010 21:29:41   
Ploha
zoya: Meta itak ne hodi v vrtec, tako da bo skos doma...edin ko bom v P bo pri moji mami, ko bova doma, bo pa mami k nam hodila mal Meto zamotit, vsaj na začetku, vse pa je odvisno od mojega počutja.

tinky: vsaj 1x lahko rečem HB za taščo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
8.6.2010 21:38:34   
sky77
Uf, potem sem pa jaz ful optimist ker mislim čez poletje oba imet doma. Počitnice začneta s 1.7. pa do 31.8. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
9.6.2010 6:30:16   
Tinky
Dobro jutro,

pa sem spet pred šesto pokonci. Ma grave res!!!
Včeraj sem šla spat pred 9, me je Teo čez dan tolko zdelal, da sem samo dol padla. Včasih se res sprašujem od kod mu tolko energije. Eno sekundo ni pri miru. Ga skozi sprašujem, če ima črve v riti user posted image

Čutim, da bo tudi danes en dooolgggg in naporen dan........user posted image

Zoya, Teo tudi ne hodi (še) v vrtec, tko da bo do septembra doma. KO bom rodila, oz. ko bo mož pri meni v P, ga bo imela moja mama, ki bo tudi priskočila na pomoč, če nam po prihodu dojenčka ne bo "steklo".

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

tinky: vsaj 1x lahko rečem HB za taščo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image , se strinjam user posted image user posted image

Je katera od vas bila že tako pridna, da je že vse pripravila za prihod novorojenčka?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
9.6.2010 6:50:08   
Tinky
listek, pošiljam ti en kup user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.6.2010 8:03:36   
FirstTimeMummy
Jutro!

Jaz sem tudi že od sedmih pokonci, sem zaspala ob pol desetih zvečer včeraj, utrujena od dolgih predavanj v starševski šoli - zobozdravnik je imel veliiiiiko za povedatuser posted image Hec, sem zelo zadovoljna s predavanji, same koristne stvari razlagajo pa vse povedo v takšnem 'nevsiljivem' smislu: to priporočamo zato in zato, vi pa se sami odločite... Mi je pa smešno, ko vidim poleg sebe kakšno zagreto mamico-to-be, ki si zapisuje vse, še medmete predavateljevuser posted image user posted image user posted image Ravno včeraj je zobozdravnik rekel, da v Sloveniji ni v naravi veliko fluorida (čisto slučajno vmesna pripomba) in si je šla celo to skrbno zapisovat, heheheheuser posted image No, kakorkoli, glavno da bo njej potem lažje.

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Je katera od vas bila že tako pridna, da je že vse pripravila za prihod novorojenčka?

Mi2 sva splanirala, da greva 28.junija v Ikeo še po zadnje stvari glede stanovanja (omarica za TV, manjša pregradna odprta omara s policami), potem pa še isti teden po posteljico in previjalno v Baby center (je že vse izbrano, samo iskat greva). Voziček+košaro smo kupili v ponedeljek, ko prideva iz morja (okoli 15.7.) bova nakupila pa še vse ostale zadeve (pleničke, kremice itd.).

Lepo se imejte pa se tipkamo!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.6.2010 8:19:28   
novamami
Jutro punce!

Jaz sem pa danes takooo zaspana. Sem šla včeraj pozno spat, vstat pa moram itak pred šesto vsak dan, ker se v Lj. vozim v službo. Posledično se mi seveda nič ne da. user posted image

Žabica13 za seznam: včeraj me je moja G obvestila, da je 16.6. ni in ker jaz 14.06. ob 16h ne morem, ker so ravno tista obvezna predavanja v šoli za starše, me je naročila 22.6. Torej pregled imam prestavljen na 22.6. user posted image

FirstTimeMummy ti hodiš v Lj. Porodnišnico na predavanja, a ne? Tudi jaz sem bila včeraj totalno izmozgana od teh predavanj. Je tisti zobozdravnik čist not padu. Se mi pa zdi, da je kar koristne info povedal. Jaz sigurno nisem o tem popolnoma nič razmišljala. Ob kateri uri pa hodiš na predavanja? Midva z mojim hodiva ob 16h. Tudi pri nas sem opazila nekaj mamic, ki si vneto vse zapisujejo, ena še posebno. Mi je res prav hecno. Jaz na včerajšnjih predavanjih nisem nič zapisala, sem bila pa toliko bolj pridna na prejšnjih. user posted image

Žabica22 javi se nam kaj, ker smo vse v skrbeh zate. Včeraj te nisem nikjer videla po predavanjih. Upam, da si o.k. in seveda tvoja bebica tudi. Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Listek tudi tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image

Uf, sem se ravno spomnila, da moram poklicat v Porodnišnico, da se naročim za UZ. Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.6.2010 8:42:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: FirstTimeMummy

Jutro!

Jaz sem tudi že od sedmih pokonci, sem zaspala ob pol desetih zvečer včeraj, utrujena od dolgih predavanj v starševski šoli - zobozdravnik je imel veliiiiiko za povedatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jutro!

Gre katera danes popoldan ob 16 uri v MŠ v LJ?

Midva še nimava vsega....kar nekaj še manjka...previjalna, posteljica....malenkosti...pa se ne sekiram, saj je še dovolj časa...če bi ga zmanjkalo pa mojim čisto zaupam, da bodo vse dobro uredilo, preden z pupiko prideva domov.

Je bil moj včeraj na šnel kursu v MŠ in zdaj je čisto pameten user posted image !!! Že prvič, ko sva bila skupaj, je bil ves zainteresiran...zdaj je pa že čisto noter padu!!!

Čestitke ob obtedenčnici! Pa še taka lepa okrogla 30, je moja!!!!

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.6.2010 9:00:52   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

FirstTimeMummy ti hodiš v Lj. Porodnišnico na predavanja, a ne? Tudi jaz sem bila včeraj totalno izmozgana od teh predavanj. Je tisti zobozdravnik čist not padu. Se mi pa zdi, da je kar koristne info povedal. Jaz sigurno nisem o tem popolnoma nič razmišljala. Ob kateri uri pa hodiš na predavanja? Midva z mojim hodiva ob 16h. Tudi pri nas sem opazila nekaj mamic, ki si vneto vse zapisujejo, ena še posebno. Mi je res prav hecno. Jaz na včerajšnjih predavanjih nisem nič zapisala, sem bila pa toliko bolj pridna na prejšnjih. user posted image

Ja, mi2 tudi ob 16h obiskujeva user posted image Glede zapisovanja je pa tako, da sem si zapisovala pri negi dojenčka (katere stvari rabiš ipd.), ostalo si pa človek itak zapomni, sploh ker poslušava oba, pa bova na koncu ko bo čas združila znanjeuser posted image user posted image user posted image Se mi je zdelo pa koristno, da je tudi zobozdravnik takšne stvari povedal, ker me je zanimalo glede uporabe dude, stekleničke, umivanja zobkov itd. Se mi zdi, da se res trudijo, da zajamejo komplet vse v teh desetih predavanjih.. Danes je pa že na vrsti Prva porodna doba, ne? Joooj, baje bodo kazali zelo nazorne fotografije (predvsem potem pri drugi porodni dobi), ne vem, če bo to pretirano lep pogleduser posted image

Sem se pa tudi jaz pravkar spomnila, da moram poklicat zobarja, da me naročijo še na en pregled, če je vse ok, ker sem bila prejšnje mesece aktivno sedeča na stolu za vrtanje, plombiranje, zalivanje... Muka, ampak kar se mora ni težko, ne?user posted image

Se tipkamo!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
9.6.2010 9:33:45   
novamami
Hermy1 jaz grem danes na predavanje MŠ v Lj. ob 16h. A ti tudi? No, potem se pa vidimo.

FirstTimeMummy ja, tudi meni se zdi, da se zelo potrudijo vse tiste res pomembne stvari zajet v ta predavanja. Se pa jaz kar veselim današnjih predavanj, me prav zanima kaj bodo povedali in kakšna bo reakcija mojega lubija na vse povedano.

Lepo bodite

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
9.6.2010 9:41:48   
hermy1

Hermy1 jaz grem danes na predavanje MŠ v Lj. ob 16h. A ti tudi? No, potem se pa vidimo.

FirstTimeMummy ja, tudi meni se zdi, da se zelo potrudijo vse tiste res pomembne stvari zajet v ta predavanja. Se pa jaz kar veselim današnjih predavanj, me prav zanima kaj bodo povedali in kakšna bo reakcija mojega lubija na vse povedano.

Lepo bodite

Poleg vseh ostalih user posted image  user posted image  user posted image !! 
Moj danes ne more poleg zaradi službe,...se je pa nekaj delal pametnega, ker je že bil na šnel kursu!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
9.6.2010 10:57:01   
novamami
Sej moj se tud zmerej po predavanjih nekej pametnega dela. So mi tako smešni tile naši dedci! Ne morš, da jih ne bi imel rad, ko so pa tako posrečeni včasih. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
9.6.2010 11:01:23   
hermy1

Sej moj se tud zmerej po predavanjih nekej pametnega dela. So mi tako smešni tile naši dedci! Ne morš, da jih ne bi imel rad, ko so pa tako posrečeni včasih. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
9.6.2010 13:18:07   
kamelija
Hojla, a je kaj posebno pomembnega svetoval zobar na predavanjih v materinski šoli? Pri nas namreč tega nismo imeli.

Tele dneve v službi pa res že nestrpno odštevam, danes imam tako zatečene noge, spominjajo na kruhove hlebčke, samo da so še prsti zravenuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.6.2010 16:24:12   
nimanorwen
Drage moje souser posted image , sporočam, da sm dones naredila še zadnji izpituser posted image user posted image 4 v 10 dnehuser posted image user posted image user posted image in dons je biu tisti, k sm februarja ful jamrala ... no v 4. je ratal (še dobr, ker sm mogla plačat 120eur!), dala pa mi je ... 10! in se mi prou neumn zdi - raj bi u 1. nrdila s 6, ampak okuser posted image  zdej sm čist hin od sreče in kr ne vem, kaj biuser posted image  sploh ne dojamem, da se mi ni treba nč več učituser posted image  nism vs nč brala, pokomentiram vs jutr in dam gor slikce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in bušija ... lep dan, jest sm hepi ful! user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.6.2010 16:30:32   
žabica13
nimanorwen čestitke, čestitke, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
9.6.2010 17:14:51   
Tinky
nimanorwen čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

žabica13, sem zjutraj pozabila komentirat slikico tvojega buškota. Full si lepa in postavna nosečka user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
9.6.2010 17:47:22   
žabica13
tinky hvala, me pa zanima koliko zalog mi bo po porodu ostalo, ker sem že skoraj na 10+ s kilogrami! In še 2 meseca in pol do PDP!Groza user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
9.6.2010 18:01:34   
Tinky
žabica, kile po porodu kar same kopnijo, nič se bat user posted image
Jaz sem se v prvi user posted image zredila za 9 kg, po porodu sem šla dol za 6 kg, v manj kot mesecu sem bla na istih kg kot pred nosečnostjo.
Res pa je, da sem živela od purana, piščanca, bučk in krompirja user posted image
Edino kar je ti osane odvečna koža na trebuhu, ki sama od sebe ne zgine, če ji ne pomagaš s kakšnimi trebušnjaki al kej podobnega.

Teo je pri moji mami, aleluja user posted image
Je tak mir, da mi prav nekaj manjka user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spremembe na dojkah v nosečnosti
Spremembe dojk so pogosto eden prvih znakov nosečnosti. Že v šestem do osmem tednu nosečnosti se lahko dojke opazno pove...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?