|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
11.6.2010 14:22:46   
Tinky
Punce moje, če se ne misli kej shladit se mi bo zmešalo. Ne prenašam več vročine, ponoči pa tako in tako več ne spim in sem vsak dan bolj tečna.
Jutri praznujemo Teov rojstni dan in se mi ne sanja kako bom preživela piknik pri 35 ih stopinjah.
Zjutraj sva nabavila vse potrebno, tako da me jutri čaka samo še torta. Sem pa vesela, da bosta otroka razlike samo en mesec, ker bomo lahko praznovali skupni rojstni dan, saj so stroški nenormalni.....od torte naprej..user posted image

dreamy, dobrodošla user posted image user posted image

žabica22, kako si?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
11.6.2010 15:27:19   
nimanorwen
ojla souser posted image !

upam, da me dons ne bo vrgl dol vmes, bom kr živčna fasala drugačuser posted image  a vam je kej vroče? user posted image  dobr, da midva žviva v mou starejši hiši, je (relativno) hladno čez dan...učas so znal bajte delat bl k dons!
listek1 - super za fajn novice! user posted image  zakaj boš pa mela cr?sej mogoče si kje kej napisala, ampak nism vidla. najbrž je kr čudn filing, k veš, kdaj bo dan d? al ti je to kul? in super, da maš pušenjaka!user posted image končno en normaln, ne pa tk k pr žabici22!
aisha86 - a res, ti ni blu tuk fajn? jest sm pa čist usekana na ikeo, glih zato, k je bl minimalistično use skp, da lahko pol okul naložim drugo kramouser posted image  čist u izi krožniki, midva sva pol sama gor risala ... kumej čakam konc junija, k grem po previjalno! a igračke si kej gledala na otroškem oddelku? al pa slinčke?user posted image
ploha - a boš mela najprej zibko? k za zibko sm jest kupila kr tako mou bl kompaktno peno (pa za previjalno tut) in je super. za postlco bom pa kr v ikei pol ksnej kupila. mucke mam pa vse oddane, so šli za med (na srečo). in to samim znanim, k kr enim ne bi dajala. sej ena mačkica gre v sredo že na sterilizacijo, ker ena runda jih ne sesa več. k me nč ne mika, da bi biu še en gnezd in pol okul male kožuhije ponujat ne hvala. in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpite! a maš še ful?
hermy1 - bravo hčerki! pridna punca! sm se pa full smejala, k si napisala, da se tvoje frendice bl o menopavzi pogovarjajo k pa o dojenčkih user posted image user posted image user posted image prou modelka siuser posted image user posted image user posted image
dreamy. - dobrodošla!user posted image user posted image user posted image in pridna bodi s pisanjem magistrske, je pol tuk lep filing, k si frejuser posted image
tinky - upam, da piknik lepu poteka ... je res mou kriza zdele v tej vročini tovrstne aktivnosti izvajat.
spanje - spim ful dobr. samo kolki me po ene 7 urah začnejo bolet. tk da mam kr srečo, ker sm že itak navajena na boku spat. niti nč ne zatekam, niti križ me boli. tk da je user posted image  zelo pridnauser posted image

dons grem pa v kino s sestro gledat un film k jeniffer lopez igra, k je noseča. sicer to ni moj stil, amapk je taka tematika, da zna bit fajn. pa rabm neki lahkotnga zdele user posted image  lepo se imejte, se tipkamo!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
11.6.2010 15:42:17   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Punce moje, če se ne misli kej shladit se mi bo zmešalo. Ne prenašam več vročine, ponoči pa tako in tako več ne spim in sem vsak dan bolj tečna.

Ta vročina je res neznosna! Pa kaj naš še čaka, drage moje: več k polovica junija, ceeeel julij in še avgust! Krizaaaa... Pa ravno zadnji meseci so najhujši glede zatekanja in zadrževanja vode, v taki vročini pa še posebej! Meni pa moje punce v nedeljo prirejajo Baby shower na prostem, tako da upam, da bo vmes kakšna plohica, da se malo shladimo, hehe user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, mislim da je to super ideja za proslavitev prihajajočega dojenčka! A je katera od vas že imela ali pa načrtuje?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
11.6.2010 21:29:02   
limma
ŽIvjo,
upam, da se me še spomniteuser posted image

Sem kar malo poniknila, ker nisem imela ne časa ne volje za pisanje... doma je bilo en kup sprememb (hčerka je dala dudo mucam in od takrat ne spi več čez dan, tako da nimam nobenega časa... komaj skuham, da o počivaju ne govorim; iz otroške posteljice smo prešli na malo večjo 160x70cm in tudi, če jo dan spat-ker spanje rabi, sicer je popoldan prava tečka-jokica-trma, pride 40 krat iz posteljice), počutje je bolj tako tako, bolijo me noge, ker v tej vročini ne morem nositi kompresijskih nogavic.. a ve jih nosite? ), vmes sem šla še nekaj nujnega podelat v službo, pa moža 2krat po 5 dni ni bilo... skratka veselica, tako da sem ostala nekje na strani 56, če se ne motim user posted image in sem prebrala samo zadnjo stran....

Pozitivna stvar pa je, da se user posted image lepo razvija, danes sem imela pregled in ima že skoraj 1700g (30t+3d); nimam hujših zdravstvenih težav (razen krčev), hčerka je čez dan že brez pleničke user posted image , govori kot strgan dohter, pleše, poje in se veseli "jeneka" (dojenčka), ves čas mi boža in ljubčka trebušček user posted image , naučila se je voziti s poganjalčkom, pa še dopust imam, juhuhu in bomo šli na morje user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tudi jaz ponoči ne spim, user posted image brca in se premetava (spola še vedno ne vemo), krče imam in zjutraj vstajamo že pred 6-to, ampak bomo že preživeli user posted image

Teo, vse najboljše za rojstni dan! user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
11.6.2010 21:29:46   
limma
Ja, še to.. naslednji pregled imam 12.7.

< Sporočilo je popravil limma -- 11.6.2010 21:30:08 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
11.6.2010 22:33:15   
Ploha
nimanorwen: ne ne bom imela zibke...v prvo sem imela košek (a je to isto?), pa sem bila šivana in tisto pripogibanje v košek mi je bila muka vseh muk...tko da kr postlco 140x70 kot jo ima meta, pa čau, ker una 5 delna postelnina je za tako veliko...

ikea me je pa razočarala, vse našarjen, niti ne veš kam kej paše, kaj je kej,...mah BV user posted image

aja drugače sem pa danes stopila v tvoj klub user posted image sm se kr sama povabla user posted image user posted image sem naredila zadnji izpit, ki sem ga odlašala predolgo...user posted image user posted image res fajn se počutim user posted image v ponedeljek pa naprej z diplomo, da se bo lektorirala ko bom jest v porodni user posted image user posted image

dreamy: dobrodošla! Kako se drugače počutiš? Imena že zbrana??? user posted image

zatekanje: še ne zatekam nič...pri meti tud nism, sam ona je "zimska", upam, da tud nam,...edin učeri sm mela krče v nogah, verjetno zaradi predolgega sedenja...

limma: super za dopust in za pregled! A spol že vesta? Kam pa greste na dopust?

Tinky: mi smo metin 1 rojstni dan naredili čisto "v izi", bi imeli piknik, ampak februarja pač to ne gre user posted image pa je prišlo vse tako poceni...pa še babice so bile tako radodarne, da so se stroški pokrili...drugače pa, moje mnenje, zabavo za 1 RD, pa nekaj naštimovanje, pa bla bla bla, je brez veze...pač moraš, ker imajo drugi tudi tako, pa da ne bo zamere, samo kaj pa ima otrok od tega,...ne vem noo...

firstTimeMummy: more bit kar zanimiva zadeva, samo morjo bit take prjatlce, da se to grejo in da se to sploh same spovnejo in naredijo kako presenečenje pa mal štosov, pa družba taka, da je potem zanimivo...pri nas tega nimamo, a če bi mi kdo pripravil, se pa tudi ne bi branila user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.6.2010 8:44:36   
BarbaraGS
Ploha se vidi da smo mnogorodke  bolj v izi. Jaz se tudi nimam nic pripravljeno in prav skrbi me, da bo prisel mali kaj prej, glede na to, da imam vsakodnevne napore (dvigovanje in nosenje nase princeske). Naj se pocaka na morje in da najdemo kaj casa in se zmigamo :).
tinna25 moja kolegica je kar oceta prosila, da je en podaljsek odzadaj pribil gor (na biba leze je posnetek ko eni druzini podarjajo sobico in tam tudi sestavijo previjalno in ce pogledas bos videla o cem govorim). Lahko pa res das gor kaksno desko...

Kdaj greste kaj na dopust? Mi naj bi sli 2.7. na Rab pa so me malo prestrasili, da baje ginekologi tako pozno ne pustijo nikamor? Kera ve kaj o tem?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.6.2010 9:32:51   
kamelija
BarbaraGS, načeloma če nimaš težav greš lahko še na dopust vendar priporočajo ne dalj kot 2 uri do porodnišnice. Pa zadnji mesec morda tudi ni dobro predaleč skakati.
Midva greva 19.6 (to je že čez 1 tedenuser posted image user posted image user posted image )., 29.6 imam pregled in če bo vse v redu greva nazaj še do 10.7.  PDP imam 24.8. greva pa na Hrvaško.
Včeraj sem malo brskala kako je z zavarovanjem na Hrvaškem, če bi mogla dol rodit, pa to baje ni krito po 30 tednuuser posted image Kako se boste kaj ostale, ki greste na Hrvaško zavarovale?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.6.2010 9:55:07   
limma
Jooj, kako je vroče... jaz sem kar doma, z limonado, mož in hčerka pa sta šla na kolo in ju kmalu pričakujem user posted image
Sicer smo mislili ob 10.00 na tek očkov in otrok, ampak je user posted image že zjutraj izjavil, da ni nor user posted image

Ploha, splola se (spet) ni videlo, pa je bil to že tretji UZ... je pa user posted image prav obrnjen user posted image Hčerka se je orbnila šele konec 37 tedna. user posted image je "prepričan", da bo punčka, tako kot je bil že v prvo, zdaj je pa še 2,4 letna hčerka začela govoriti, da bo njen "jenek punckica" (pa ji tega nihče ni rekel), tako da bo že držalo user posted image
Na morje gremo od 20.6. do 3.7. in sicer na Krk.. septembra je vprašanje, kako bo z morjem....

BarbaraGS, jaz tudi nimam še nič pripravljeno za prihod novega člana družine.. nekako računam, da bom po morju malo preprala stvari in kaj dokupila. Otroško posteljico pa smo ravno pospravili, tako da tudi vemo, kje je user posted image
Moj G ni proti temu, da nosečke hodijo na morje, je pa rekel, da ne more razumeti, zakaj vse rinejo na otokeuser posted image user posted image MI gremo sicer na Krk, ki ima most, drugače bi šli pa na Rab ali Mali Lošinj.

kamelija, kje si gledela glede zavarovanja? Kaj pa Coris? Sicer si pa predstavljam, da so kar komplikacije, če na Hrvaškem rodiš, ker moraš urediti tudi vse papirje, preden dojenčka pripelješ čez mejo....

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.6.2010 10:38:51   
tinna25
Pri nas pa morje letos odpade. Sicer tudi zato, ker navadno greva kam dlje in pa dragi ima dopust šele konec julija, v začetku avgusta. Sicer pa mi zelooo manjka, da se letos  ne bom sončila in kopala - vendar mi takšni obilni niti ni nekaj za na plažo hodit.

Je pa res, da si na Hrvaško na kak otok niti nebi upala. Res, da ženske rojevajo povsod, vendar jaz sem bolj panik.user posted image  Če že ne druga imaš nato komplikacije z papirji, plačilom, si v tujem kraju, dolg prevoz novorojenčka domov, itd.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.6.2010 12:08:14   
Ploha
dopust: midva ne greva nikamor, lansko leto sva šla nazadne...recesija...ker delava hišo in gre vsak cent v hiško...računava da bomo kak teden pred porodam, če štejem PDP notri...upam, upam, upam user posted image in to bo za nas največji dopust...

bi pa šla, vsaj za 1 vikend...ne sicer na morje, ker mi itak ni za tisto morje in sonce, kot to da grše malo od doma, spremeniš okolje in da se malo sprostiš! user posted image

ne bi pa sigirno šla na otok, že zaradi občutka, da če te prime, ne morš kar it...

barbara: kolk kg pa ima tvoja punči?? Jest tud Meto še veliko nosim, nič manj, kot bi jo sicer...pač sila razmer, HB nimam rizične user posted image drugače ne vem kako bi bilo...pa še v hiši pomagam, pa sem itak vsa polomlena, sam da se nečesa lotim...saj bo minilo user posted image

limma: pri nama se tudi ni videlo spola...v sredo imam spet UZ pa bomo upam, da kaj videli user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 12.6.2010 12:10:01 >

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.6.2010 13:30:40   
žabica13
Ejla punce, meni je bilo včeraj in danes tako vroče, da se mi še komentirat ne da. ŠPe v gorici sem in je za moj okus 3x bolj vroče kakor pri nama, ponoči nisem mogla spat ker sem se počutla kakor v ekonom loncu. Za danes bom samo kamelijo komentirala, ker sem se ravno včeraj z isto težavo ubadala. Glede zavarovanja v tujini. Sem zvečer temo na to odprla, in odgovori in moje ugotovitve žal niso preveč spodbudni user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/zdravstveno_zavarovanje_v_tujini_v_nose%C4%8Dnosti/m_5196565/tm.htm

fajn bodite!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.6.2010 14:08:06   
dreamy.
Jaz sem mela pa ravno včeraj pregled, ma je vse v redu, se lepo razvijamo in ma že skoraj 2kg..edin kar je je še vedno v medenični vstavi, ker bi se moral počas že obračat (32 teden smo)..upam da se bo čimprej začel, ker me je mal strah CR če bo do tega pršlo..drugače me je pa dala za vsak slučaj na pregled jetrnih encoimov še v pon., ker me konstantno boli pri žlički..
Ploha: Ja ime mamo že in sicer bo Žiga..je šel včeraj moj na pregled z mano , ker zaradi službe na morfologijo ni mogu in je vprašu če je še vedno fantek in je pol pokazala da je resuser posted image

En lep lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.6.2010 17:30:33   
mayci
dreamy, dobrodošla! user posted image Pa čestitke za dobro opravljen pregled.user posted image

Zavarovanje v tujini-sem tudi jaz ugotovila, da nikjer ne krijejo za nosčnost po 30. tednu, tako da se sploh ne bom zavarovala, ker gremo tako ali tako samo do Umaga in smo en, dva, tri lahko v Sloveniji..

Tinky, upam, da bo žurka za rojstni dan uspela in da ti ne bo prevroče...

Tudi nas kar kuha ta poletna vročina, imamo mansardno stanovanje in trenutno v njem 28 stopinj user posted image , pa tudi ponoči ni dosti bolje, tako da imamo kar brezplačno savno.user posted image Ampak zaenkrat se še ne pritožujem, to sem si želela celo zimo.user posted image

Komaj čakam uz v sredo, da tudi jaz vidim, kako veliko je naše detece in če se je že odločilo obrniti v pravo smer. Na morfologiji je namreč ležal prečno...user posted image

Ploha, čestitke za opravljen izpit!user posted image

limma, super, da se je vaše dete že obrnilo user posted image

Zdaj pa počasi grem, bom malo dvignila nogice na kavč, sem imela danes moje domače na kosilu, pa sem že od jutra v "akciji" pospravljanja in kuhanja, zdaj pa malo počivat, potem pa z mojim fantkom na sprehod.user posted image

Lepo se imejte, drage souser posted image !

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
12.6.2010 17:38:10   
nimanorwen
dobro jutrouser posted image jest sm glih ustala, sm šla ležat za eno urco, kuk paaaše, k si to lahko prvoščm zdejuser posted image
najprej vam povem, da je tale film rezervni načrt, k jennifer lopez igra, full vreden ogleda! je glih taprava tematika za ns. za nasmejat in sprostituser posted image user posted image pol sva šli s sestro pa še v zvezdo, kjer nama je moj buši prnesu eno kepco sladoleda popustauser posted image  prou fajn so tisti kelnarji tmuser posted image
babyshower - kaj je to? a tk se reče žurkici ob prihodu dojenčka? oh jest bi ful to mela, ampak nekk ni v navadi pr nsuser posted image . pa tut nimam družbe kot celote, hočm rečt, ne pozajo se med sabo punce, tk da nekk tut ni izvedljivo.
ploha - kje v ikei si pa bla? jest hodm samo v celovc. in bom tut jogi tm kupila. če gapa ne bi tm, bi ga pa od dormeota, ker so zakon. sej najbrž majo tk mejhne? pa še za neki časa zaleže. jest mam ful velike joške (po domač povedanuser posted image ) in dokler nism mela dormeota, me je full hrbtenica bolela... zdej je pa super, kar ga mam. in sm tut ful vesela, da se mi niso nč povečale v nosečnosti! k tu bi blu res tumačuser posted image  ubistvu upam, da se mi po nosečnosti kej zmanjšajo, mleko pa touser posted image user posted image aja pa držim pesti, da se user posted image  pokaže naslednič!
limma - kašna mate pa kej imena izbrana? tut zate upam, da se vam user posted image  naslednič pokaže ... naša je tut nagajala, ni hotla pokazat, da je user posted image  ... mrde je to punčkam v krviuser posted image
evo, dons sm mela hitr pokomentiranuser posted image  zdej si grem pa grško solato narest, to je ena redkih dobrih strani poletja (sicer mam fullllll rajš zimo)user posted image  lepo se mejte

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
12.6.2010 18:26:09   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

babyshower - kaj je to? a tk se reče žurkici ob prihodu dojenčka? oh jest bi ful to mela, ampak nekk ni v navadi pr nsuser posted image . pa tut nimam družbe kot celote, hočm rečt, ne pozajo se med sabo punce, tk da nekk tut ni izvedljivo.

Babyshower je praznovanje ob skorajšnjem prihodu dojenčkauser posted image Mah, sej moje kolegice se tud ne poznajo med seboj, ampak sem 'organizatorki' dala seznam vseh z njihovimi telefonskimi in e-maili, tak da jim je poslala vabila kljub temu, da jih še nikoli ni videlauser posted image   Pa mislim, da ni problem: se bojo pa tam med seboj spoznale! Bo pa en tak sadno-sladki piknik (veliko sadja, sokcov, torte, ipd.), tako da me danes čaka še peka bananine rolade - sem obljubila, da jo prinesem, ker je božanska! Vse ostalo pa ni v mojih rokah, baje se moram samo tam prikazatuser posted image Vam bom v ponedeljek poročala, kako je bilo!

Upam, da se bo danes hitro sonček skril, ker je res peklensko! Lep sobotni popoldan vam želim!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
12.6.2010 19:57:02   
mayci
FirstTimeMummy, uživaj jutri na babyshowerju, pa upam, da vas ne bo dežek namočil.user posted image Meni je tudi to kar zanimiv dogodek, samo pri nas še ni popoularno, v Ameriki pa zelo.

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
12.6.2010 21:08:59   
žabica13
evo zdaj se pa že da malo bolj dihat, pa da vas malo pokomentiram user posted image

najprej dreamy prisrčno dobrodošla med nami, čimlepšo nosečnost še do konca in čimvečkrat se nam pridruži tu pri klepetu!

tinky upam, da je praznovanje uspelo, vročina pa je bila verjetno neznosna, vsaj v gorici je popoldne bila, in se dihat ni dalo. Ko sem prišla ob 17 v LJ se mi je zdel cel temperaturni paradiž napram goriški savni.

ploha čestitke za izpit user posted image user posted image

vsem ki imate v prihodnjih dneh preglede - čimbolje opravite. Jaz ga imam v torek, upam, res srčno upam, da mi naredi UZ, zadnjič sem našega user posted image  videla na mofrologiji nekje v sredini aprila. Skratka 2 meseca in mislim da je že kar čas za ga malo pogledat spet. Če pa nikakor mi ne bodo hotli ga naredit bom šla pred morjem na samoplačniški UZ, že zatadi te ugotovitve da po 30. tednu ni kritja v tujini in da gremo na otok (ko si čez morje si sicer zelo hitro v postojni, ampak...je treba čez pridet).

Verjetno sem še kaj pozabla komentirat user posted image

fajn bodite!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.6.2010 6:50:31   
limma
Dobro jutro souser posted image

hčerka se je zbudila že 5.15, ampak začuda sem celo naspana, ker mi ponoči ni bilo treba na stranišče. Se ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje tako user posted image Zdaj bova skupaj pogledali Živ-žav, vam pa pošiljam user posted image .. jaz sem zadnje dni samo na limonadi user posted image

Edna prednost zgodnjega vstajanja je, da sem prezračila stnaovanje in zdaj je prav super. Sicer imamo klimo, ampak nisem njen pristaš, tako da je prižgana le, da se stemperira ali kadar nas ni, občasno tudi ponoči.

Pokomentiram pa drugič, zdajle me hčerka kliče s kahlice user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.6.2010 9:44:07   
žabica13
ojla,

kako ste? Sem slišala da na zahodu se že oblaki nabirajo, upam da tudi do nas pridejo, si prav želim dežja danes, da malo moje rožice stušira. Sem prav jezna so mi zvončke napadle volnate uši user posted image , in sem jih včeraj eno po eno pobirala z alkoholom dol, pa potem sem jih še špricala s škropivom za uši...zdaj rabim še dež da mi uške odplakne. Mislim so nesramne, jaz se s temi rožicami matram da mi lepo zacvetijo, one pridejo, okupatorsko zasedejo ta najlepše in jih počasi pijejo....grrrr....

sem pa slabo spala, moj ima sina od prej ta vikend in začasno (dokler je tako sploh posteljice za user posted image  ne morem o postavit, ker ni kam user posted image ) spi v isti sobi kakor midva. In ponoči ma eno navado da začne sam s sabo v spanju govorit, in to ne potihem - ful naglas. In itak se vsakič potem zbudim in rabim eno uro da zaspim nazaj, pa še user posted image  se ponavadi ustraši ker se tako na silo zbudiva in potem ima rompompom.  To je bilo danes 3x ponoči, ta četrtič me je pa zbudu krč v nogo user posted image  in je bilo konec spanja za danes. In ko mojega zjutraj še enkrat lepo, lepo prosim če lahko malo pohitri ta dela ki jih ima on za narest, da bo njegov sine spal v pritličju, in da lahko midva končno za user posted image  narediva plac (in konec koncev da bom poleti ko ga bo imel vsaj en mesec tu lahko ponoči spala, ne pa se zbujala po 3x na noč, pa malo zasebnosti tudi paše) - ja, greš pa podnevi spat! user posted image user posted image user posted image  Tako da me moj prav v obup spravlja, sem mu začela grozit, da če ne bo pripravil placa bom šla dokler ne bo pripravljheno v gorico. Enostavno niti posteljice ne moremo zdej kam dat, kaj šele zibko, ki jo dobim v posojo, ampak jo nisem še šla iskat, ker bo le gužvo delala kje. Danes sem jaz RR upporabila za izkašljevalnico user posted image  malo je treba včasih...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.6.2010 13:24:51   
NatašaC
Pozdravček!
Po dolgem času se spet oglašam - od marca nisem pisala, ker sem spremenila mail in se potem nisem mogla več prijavit gor. Pa tudi časa ni bilo ne vem koliko. Zdaj pa počasi štartam proti dopustu in upam, da bo malce več časa. Tako da vas tudi brala nisem.
Glede PDP - meni je moja G spremenila PDP zaradi velikosti iz 12. na 18. 08. Zgleda, da je vse odvisno od ginekologa. Sicer pa so moje izkušnje s PDP take, da ga je bolj imeti malce kasneje (moj prvi sonček je zamujal 12 dni in sem posledično fasala CR, pa je bil morda le kak teden prehitro določen PDP). In zdaj sem obsojena na CR in sterilizacijo. Tako da punce ne se tolk sekirat, če mate napisano kak dan kasneje, vsaj ne bodo zganjali panike, da mora mali že ven. Če pa pride par dni prej, pa tudi ni nobene panike. CR ponavadi delajo tudi 14 dni pred PDP, pa otrok ni tretiran kot nedonošen.

Zoya 27 - jaz bom moja dva sončka imela cel julij ter prvi teden v avgustu doma, potem gresta pa nazaj v vrtec. Si zaslužita tudi onadva malce počitnic, čeprav bi bila lahko celo poletje v vrtcu. Ma bomo raje vsi skupaj doma uživali. Avgusta ju bom pa dala nazaj noter, ker me čaka CR in bom v bolnici 6 dni in bo tako očka lahko sploh kaj naredil čez dan, ko bosta ona v vrtcu. Pa ko pridem iz porodnišnice bom bolj v slabem stanju in ne bom imela energije cel dan tekat za njima.

Mi smo pa trenutno brez plenic (razen ponoči). Moj 2,5 letnik je začel lulat na kahlico, stranišče, travo ... in je suh čez dan. In zgleda, da bo tudi ponoči, ker že dve noči je bila plenica suha. Tako da bomo zgleda da kaka 2 meseca celo brez plenic - jih sicer imamo že več kot 4 leta (pol leta sem imela oba v plenicah). Sem prav vesela, da je tako hitro uspelo, ker maja ni kazal še čisto nobenega interesa za to.

Žabica13 - meni pa kile ne v prvo ne v drugo nisem nikamor skopnele, ampak sem žal ostala lepo na istem, tako da me je zdaj groza stopit na tehtnico. meni ni ne v prvo ne v drugo pomagalo nobeno dojenje, upam, da boš ti imela bolj srečo. odvisno od posameznice je vse to.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.6.2010 16:40:43   
mayci
žabica13, je prav, da tudi malo pojamramo, če nas kaj teži..user posted image Zato smo pa tukaj, ker smo vse srčeke (včasih tečke user posted image ) nosečke, s podobnimi problemi, a ne? user posted image
Pa želim ti, da bosta malega hitro preselila v drugo sobo, da se malo naspiš in spočiješ pred porodom, ker potem bo pa res akcija...user posted image

Jaz sem si pa danes kupila dvoje kratkih hlač v H&M-u in sem zdaj prav srečna, ker mi ni več vroče!user posted image
Dedi in babi sta ravno odpeljala najinega fanta k svakinji na obisk, midva z najdražjim sva pa hotela malo na sprehod, samo se že nekaj k nevihti pripravlja..user posted image No, mogoče bova šla samo en krog , da bova blizu doma, če se ulije.user posted image

Pa še eno (mogoče malo čudno) vprašanje...user posted image Ali imate tudi ve kakšen izcedek, tako vsakodnevno. Jaz imam vsak dan prav vlažne spodnje hlačke in potem posledično tudi hlače, če si ne dam dnevnega vložka...user posted image Me pa ne peče in ne srbi... Sem sicer povedala tudi G, vendar je rekla, da je to popolnoma normalno, ni pa niti pogledala... Že vnaprej hvala za odgovore...

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.6.2010 17:25:04   
žabica13
mayci hvala za lepe besede user posted image  včasih že ko malo pojamraš je bolje user posted image

si spraševala glede izcedka - se tudi meni intenzivno pojavlja že ena 2 tedna. Tudi brez vonja, in moram tudi dnevne vložke uporabljat, drugače je katastrofa. En dan sem ga pozabla pa je bila skoraj cela luža, sem mislila da mi je že voda odtekla user posted image  Moram v torek na pregledu malo povprašat.

Mayci še eno vprašanje zate. Pred časom si pisala da si bila na samoplačniškem UZ, če se prav spomnim v Črnučah. A imam prav v spominu da je 30 eur? Bi mi mogoče lahko napisala katera ordinacija je to - pred morjem bi namreč rada videla naše dete, raje plačam UZ (moja G. mi je rekla da je mofrologija bila moj zadnji UZ), kakor da slučajno me na Lošinju kaj zagrabi in bognedaj se detece odloči priti na svet že. In potem plačat cca. 2000 eur za porod na hrvaškem user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.6.2010 17:42:54   
tinna25
Ja, Mayci in žabica tudi jaz imam občasno manj ali več močan izcedek...pred 3 tedni, ko sem bila zunaj, sem kar naenkrat začutila mokre hlačke in to zelooo - sem mislila res, da mi voda odteka in sem se šla tudi pokazat - vse je bilo vredu, vzeli so tut bris na bakterije in kvasovke - vse je bilo  negativno.

Mislim, da na to tudi  malo vpliva, če sediš in imaš noge močno skupaj ter posledično tudi zašvicaš.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.6.2010 17:49:38   
kamelija
Ja tole z zavarovanjem je očitno štala. Nič, bomo morale bit zelo previdne in pozorne. Sicer najbližje za rodit čez mejo je v Izoli, tako da če se bo user posted image kaj mudilo bo menda 2 uri dovolj časa, ampak upam, da ne bodo kakšni lažni popadki strašili!

Izcedek
imam jaz tudi tak da se včasih ustrašim če mi voda odteka. Ampak je zgleda popolnoma normalno.

Mi je pa otrokovo brcanje v čedalje večje veselje! Od nežnih brcik do pravih fuzbalerskih brc!user posted image
Prav lep je ko se trebušček ful premakne in zavalovi - včasih me prav žgečka to malo bitje!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodbe malih junakov: Čas v porodnišnici
"Sedim ob hčerki Kristini, stari šest mesecev. Veselo vriska, me pogleda, se zasmeji in se igra z igračkami, ki ji bing...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?