Ploha
|
nimanorwen: ne ne bom imela zibke...v prvo sem imela košek (a je to isto?), pa sem bila šivana in tisto pripogibanje v košek mi je bila muka vseh muk...tko da kr postlco 140x70 kot jo ima meta, pa čau, ker una 5 delna postelnina je za tako veliko... ikea me je pa razočarala, vse našarjen, niti ne veš kam kej paše, kaj je kej,...mah BV aja drugače sem pa danes stopila v tvoj klub sm se kr sama povabla sem naredila zadnji izpit, ki sem ga odlašala predolgo... res fajn se počutim v ponedeljek pa naprej z diplomo, da se bo lektorirala ko bom jest v porodni dreamy: dobrodošla! Kako se drugače počutiš? Imena že zbrana??? zatekanje: še ne zatekam nič...pri meti tud nism, sam ona je "zimska", upam, da tud nam,...edin učeri sm mela krče v nogah, verjetno zaradi predolgega sedenja... limma: super za dopust in za pregled! A spol že vesta? Kam pa greste na dopust? Tinky: mi smo metin 1 rojstni dan naredili čisto "v izi", bi imeli piknik, ampak februarja pač to ne gre pa je prišlo vse tako poceni...pa še babice so bile tako radodarne, da so se stroški pokrili...drugače pa, moje mnenje, zabavo za 1 RD, pa nekaj naštimovanje, pa bla bla bla, je brez veze...pač moraš, ker imajo drugi tudi tako, pa da ne bo zamere, samo kaj pa ima otrok od tega,...ne vem noo... firstTimeMummy: more bit kar zanimiva zadeva, samo morjo bit take prjatlce, da se to grejo in da se to sploh same spovnejo in naredijo kako presenečenje pa mal štosov, pa družba taka, da je potem zanimivo...pri nas tega nimamo, a če bi mi kdo pripravil, se pa tudi ne bi branila
|