mayci
|
Dober večer ! Tinky, naj se Teo čim hitreje pozdravi! žabica22, tudi jaz še nisem dobila napotnice, verjetno jo bom 28.6., ko imam pregled, bom pa takrat tudi že 34. tednov nosečka... Pa potrdila o PDP -ju tudi še nimam.. Sem pa slišala, da ga zdaj po novem ne rabimo, da je dovolj materinska knjižica...ne vem.. Jutri bom nesla papirje na CSD, pa bom videla, kaj bodo rekli.. Tinna, tale tvoja G, te je pa reje kar ignororala, ker itak ni vedela, kakšen gel sploh misliš Ampak to se mi zdi pa res grdo, da dela uz, pa obrne zaslon stran od tebe, kot da ne bi smela videti, kaj gleda... Jaz se pa tako veselim teh redkih uz, da bi se kar zjokala, če ne bi smela gledat. žabica13, a zdaj pa take novice? Ti kar lepo počivaj, pa naj tvoje detece čim dlje zdrži na toplem!! Saj je res bolje, da s takim skrajšanim materničnim vratom ne greš na Lošinj, ker bi te samo skrbelo. Pa potem jeseni v troje, a ne? oooo, fino, da je še vedno prav obrnjen. Zakaj pa moraš v petek noter? hermy1, super za uspešen pregled! Ploha, potem imava midve jutri obe uz. Jaz se ga tudi že zeloo veselim! listek, čuvaj se in nikar ne bodi preveč poskočna, za to bo še čas. limma, kupila sem take lahke kratke hlače, mislim da so mešanica bombaža in lanu, ene črne in ene bele. Jaz sem pa danes spet malo zapravljala, seveda za , kaj pa drugega. V Baby centru sem vzela dve povijalni plenici (ker ne vem, če jih bomo sploh potrebovali, ampak za vsak slučaj) za široko povijanje, pa krpice za umivanje. V Mothercare pa komplet treh pižamic, paketek treh barvnih tetra pleničk in posodico za umivanje (med previjanjem). Počasi se moj nakupovalni seznam krči, jupi! Zdaj pa grem še malo na kavč, da se še malo posvetim... Lahko noč!