|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
15.6.2010 13:42:03   
Tinky
ojla

Za mano je že pestro dopoldne. Teo ima od nedelje neke čudne izpuščaje po telesu, po ritki in stopalih ima kot nekakšne mehurčke. Ni blo druge kot da ga peljem se pokazat pediatrinji.
DObil je neko kremico in sirup proti srbenju. Zakaj oz. od česa so izpuščaji pa....pitaj boga. JE samo ugibala.

Zunaj se je končno malo pooblačilo, tako da upam tudi na kakšen dež. SOparno je za znoret!!
Sem si glih prej mislila kako bi blo zdej fajn ležat na ležalniku magari na kakšni Karibski plaži, s kokteilčkom v roki user posted image
Letos mi bo dopust prav manjkal, a si res ne upam it nikamor, sem prevelika prpalica, pa zdej tudi berem, da porod po 30. tednu sploh ni krit, tko da raje ne riskiram.

Naj tudi jaz pohvalim našega pobalinčka, ki že veselo kaka v školjko, lulanje mu sicer ne gre še ravno "od rok"; a upam, da nam bo uspelo do avgusta bit brez pleničke, vsaj čez dan.

žabica22, moja G v tem obdobju naroča na 2 tedna, po 36. tednu pa vsak teden, ko je tudi ctg

čestitke vsem za izpite user posted image

ok, toliko za zdej, grem še malo počivat in zmazat eno čokolado user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.6.2010 14:54:39   
žabica 22
OJ user posted image

Kje se skrivate?
Jaz sem danes skoraj cel dopoldne prespala- zadnje čase imam pomankanje spancauser posted image .
Vglavnem danes zjutrej sem bila v laborotoriju sem dala vodo, in sem prejle klicala če je vse ok in hb jeuser posted image .
tinky ti imaš normalno g jaz pa ne očitno- naslednji pregled imam 12.7. user posted image to pomeni čez 5 tednov in takrat bom v 35. tednu - se mi sploh splača še potem hodit k g? user posted image  user posted image
Ali so vam že dali napotnico za rešilca? jaz sem za enkrat dobila samo za paket potrdilo o pdp-ju in pa za porodniško. O napotnici pa ne duha ne sluha user posted image .
Danes zjutrej sem stopila na vago in sem se skoraj zjokala v dveh dneh sem gor dobila 2kg user posted image user posted image user posted image . Ni mi jasno od kje.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.6.2010 14:55:56   
žabica 22
tinky upam da se Teo čim prej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.6.2010 15:01:16   
Tinky
žabica22, napotnice za rešilca pri nas sploh ne izdajajo.
Mi je pa full čudno, da z vsemi težavami, ki jih imaš (popadki, krči) te naroča na 5 tednov user posted image user posted image user posted image . Kr neki ...

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.6.2010 15:22:32   
tinna25
Tinky Enako glede dopusta.....user posted image    Tudi jaz bi bila sedaj na Karibih....si morem kar večkrat ogledat slikce z lanskega dopusta, vendar sem nato še bolj jezna, ker sem sedaj takuser posted image  :)) ...No kakorkoli, samo, da bo lez našimuser posted image  vse vredu in se bomo drugo leto nakopali za nazaj.

Žabica22 jaz sem danes dobila tudi papirje za CSD....napotnico  za bolnico in rešilca mislim da izda približno mesec dni prej. No omenjala ni nič.

pregled: Sem full razočarana, ker te ta moja ginekologinja sploh ne posluša, sicer je naredila UZ, vendar jaz otročka nisem videla, ker ima zaslon tak obrnjen, da ti ne vidiš, ko pa kaj rečeš, pa reče, ne me sedaj motit. Seveda je pol zmerla otročka in ona je pač pol po tabeli kr določila da ima mali 1350 g....nobenega izračuna....halllo to lahko jaz doma pogledam na netu koliko tehta otroček v 30 tednu.

Vprašala sem jo še glede Dianatal gela, kaj meni, pa mi začne: Vi nimate nobenega vnetja, tako, da to je vredu, nič se ne mažite, pa ji hočem dopovedat, da je to gel za med porodom, pa se kr ni dala user posted image ..... Namesto bi rekla, da ne ve kaj to je, pa sama iz sebe bedaka dela.user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.6.2010 15:24:25   
žabica13
še jaz malo sem gor prikukala. Vsem ki ste (smo) imele danes preglede eno malo opravičilce - smo ostale brez svetlečega napisa, ker sem šla že zgodaj od doma.

žabica22 to pa je res zelo, zelo čudno da te na 5 tednov naroča! Ti po porodu čimprej zamenjaj G., ker kakor pišeš se mi ta tvoja zdi skrajno čudna.

tinky tudi jaz upam, da bo teo čimprej ok, in da ni nič resnega. Pa upam, da boste kak dežek dočakali, da soparo spere.

ah, pa še moje poročilo s pregleda. Tokrat ni preveč ok. Sem ji povedala, da me tišči sramna kost pogosto in težko hodim, pa me je pogledala in ugotovila da imam zmehčano maternično dno. Ta prvi moment sem se konkretno ustrašila, ker je začela govorit o inekciji za zorenje pljučk. Potem mi je naredila še UZ, z fantkom (ma še vedno lulčka user posted image ) vse v redu, zdi se ji edino da je morda teden dni starjši (saj moj prvi PDP je bil itak 16.8). Težek je nekaj čez 1400 g, in je že na glavici. Moaternični vrat po UZ je dolg cca. 2,5 cm. Po tem je bila malo pomirjena, sicer da to ni ravno ok, ampak je še huje zgledalo. Dala mi je boscopan in naročila več počivanja. Čez 2 tedna pa imam spet kontrolo. Morje sem tako odpovedala, itak smo imeli namen iti v kamp in nismo imeli nič rezerviranega. Kaer v takem stanju si na otok res ne upam it, še posebej ker ni nič krito če rodiš. Toliko na hitro, zdaj pa grem počivat.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.6.2010 15:25:55   
žabica13
aja še to, meni so že danes dali napotnico za porodnišnico in tudi za rešilca. Očitno zato, ker imam indice na prezgodnji porod.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.6.2010 15:29:22   
Tinky
Ma mi zna katera poveda, zakaj se rabi napotnica za rešilca? Itak, če je nujno rešilec pride tko al drugače.
Meni ni nič jasno user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.6.2010 15:30:11   
ooooo
no, da se vam javim iz pregleda... user posted image je še vedno v glavični ustavi... pridno raste, saj je ocenjena teža kar 2080 g, se mi zdi kar veliko za 32 tednov, ampak ne more bit drugo ko veeeelik otrok pri tako velikih starših (oba čez 180 cm) user posted image
ampak da niso samo dobre novice grem v petek v bolnico in ostanem not... da malo bolje preverijo kri, pritisk... ampak ok... če se more se more... upam samo da ne bom ostala predolgo...

drugače mam jutri izpit, pa v pondeljek bi ga mogla met, pa sm pol kr doma ostala...

mi je žal da vas nič ne pokomentiram, ker ste res ogromno napisale... če rata bom zvečer še kej dodala....
v glavnem lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.6.2010 15:31:17   
Tinky
Žabica13, ti kar pridno počivaj!

oooo, ma zakaj moraš v bolnico, ti ne morejo nardit vse te preiskave brez, da ostaneš not?

< Sporočilo je popravil Tinky -- 15.6.2010 15:33:25 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.6.2010 16:15:59   
uršula83
O Tinky vidm da pr vas tut odvajate od plenic in da kaka v kahlo user posted image user posted image user posted image BRAVO...js sm probala, pa ne gre niti pod razno...je pa december 2008, očitno še kr dost prehmal, čeprav nekateri po pripovedovanju forumovk še pred letom obvladajo.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.6.2010 16:19:51   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Ma mi zna katera poveda, zakaj se rabi napotnica za rešilca? Itak, če je nujno rešilec pride tko al drugače.
Meni ni nič jasno user posted image user posted image

Ojla souser posted image !

Meni je dala napotnico za porodnišnico in rešilca 2 meseca pred porodom, takrat kot potrdilo o PDP-ju. Rešilec res pride, če je nujno, ampak ga moraš plačat, če nimaš napotnice.

Pozdravčki in uživajte...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.6.2010 18:31:01   
tinna25
Lenny1  Kdo ti je povedal, da se plača??? Men je to full čudno. Saj tudi ne vem zakaj moreš dejansko imet napotnico za v bolnico? Ko bi dobila popadke bi pač šla v P. Ta zdravstveni sistem res samo " denar črpa".

Nujne stvari se nikoli niso plačevale, ker jih niti ne moreš predvidet.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.6.2010 18:45:56   
hermy1
Evo, tudi mi smo s pregleda in sem prav zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image .
Naša pupa se je obrnila v pravo smer, zaprta sem še čisto. Še vedno po velikosti prehiteva za kakšen teden (naj bi imela kakšnih 1600 g). Zelo mi pritiska na mehur in komaj hodim in g mi je svetovala nosečnostni pas, da baje pomagauser posted image  ?!. Ve kakšna kaj o tem? SIcer je pa lumpa rokico cuzala user posted image !
Imam pa tudi jaz pregled šele čez 4 teden, dobila sem papirje za CSD in za pregled na hepatitis, ostalo naslednjič.   

Grem delat večerjo...zato nimam časa vsega komentirat user posted image !

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.6.2010 19:03:18   
kai1
Hermy1, nosečniški pas dobiš v Sanolaborju, mislim, da ga imajo na Vrhniki v Dobri misli- spar. Maš na voljo mislim da ene 2 vrsti in posledično tudi 2 zelo različni ceni. Eden pride cca 50€ (modra enbalaža, uvoznik medprotect) , drug pa cca 18€ . Sicer je dražji tudi precej boljši, preiskušeno, ampak če ni zelo hudo, se da zdržat tudi z cenejšim.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.6.2010 19:39:18   
hermy1
Kai1, hvala za vse informacije!!!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.6.2010 20:04:00   
Ploha
ooo končno je deeeeež user posted image user posted image to smo čakal user posted image

prejle sem bla v laboratoriju, jutri zjutraj pa UZ, komaj čakam, upam, da je vse v redu...nazadne sem imela UZ pri morfologiji, pa še to cele 3 minute in pol user posted image

naročanje: moja G me naroča na 5 tednov, kdaj me bo naročila naslednjič pa jutri poročam, samo kokr se spovnem v prvo, sem bila do zadnjega na 5 tednov, pol sm mela pa mislm da 14 dni do PDP-ja, ko me je naročila, pol sm pa itak vsak 2 ali 3 dan hodila v P, ker sem bila že čez rok...tko da zdej pa ne bo nič drugače, če je vse v redu pa sploh...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.6.2010 20:40:15   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

Lenny1  Kdo ti je povedal, da se plača??? Men je to full čudno. Saj tudi ne vem zakaj moreš dejansko imet napotnico za v bolnico? Ko bi dobila popadke bi pač šla v P. Ta zdravstveni sistem res samo " denar črpa".

Nujne stvari se nikoli niso plačevale, ker jih niti ne moreš predvidet.

Tinna25, ja saj je res ful neumno se več kot strinjam s tabo... Ampak boljše imeti napotnico, če je tak sistem...  In kakor izgleda iz novic o zdravstvu bo samo še slabše. user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.6.2010 20:42:18   
listek1
čer nosečke,

evo še mene mal user posted image

Tinky -  kot prvo super, da ste lepo praznovali. Upam, da se tele pikice pri Teotu čimprej pozdravijo. A misliš, da je mogoče to od vročine? Ker David jih ma okrog vratu, na pregibih in mislim, da je to predvsem od vročine, ker tko švicajo reveži, da je joj. Pa vidim, da se tudi pri vas odvajate od plenic. Pri nas je kar naenkrat rekel, da gre na kahlico, se usedel in začel lulat. Madona smo tko ploskal. In sedaj to praktriciramo čimvečkrat, ampak dol plenic še nismo začel dajat. Pa zadnjič se z mojim previjata, pa reče mali "ati lulat bom sou". Ga dava na kahlo in se mali pokaka user posted image user posted image user posted image  Smo bli vsi tok srečni. Tudi jaz upam, da se odvadimo od plenic do avgusta. Pa čestitke za uspešen pregled.

Žabica22 - pa kaj maš ti to za eno k..... G? Mene je od začetka naročal na 4 tedne, zdej mam pa približno na 14 dni. Ok, res, da mam težave, ampak zaboga ti jih maš tud. Pa napotnice sem jaz že zdavnaj dobila. ti boš mogla res mal zaropotat.

Žabica13 - ti pa počivat. Pazi nase, je še prezgodaj, da kam greš.

ooooo - zakaj pa točno moraš v bolnico? Upam, da bo vse ok. Držim pesti

hermy - user posted image  za uspešen pregled.

Ploha  - dobro opravi na UZ.

No jset sem pa še kar. MOram res počivat, ker če sem preveč korajžna me takoj začne vse špikat in bolet, pa dol pritiskat. Ene 2 dni nazaj sem spet mislila, da bomo mogli kar it, ampak se je spet umirilo HB. Trebuh mi pridno raste. Punce, povejte mi, a še kateri ratujejo noge in roke tok mravljinčaste? Jest se ponoči tud zbujam zarad tega. čez dan še nekak gre, ponoč je pa ful kriza.

Dopust - letos žal odpade. Bomo šli za kakšen dan kam čofotat, ker David tok uživa.

Priprave na dojenčka - danes sem zlikala vse cunjice za našo pupiko in jih zložila v omar. Moram pa it kupit še kakšno flaško, dudice,... pa še kaj se bo našlo. Pa sobico morva še prebarvat.

Študentke-  vsem čestitke za uspešno opravljene izpite.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.6.2010 21:29:32   
solis
Čer,

najprej se moram pohvalit, da sem bila danes zelo pridna user posted image . Zjutraj sem imela čistilno-likalno akcijo, tako da danes prvič, od kar smo prišli z morja, stanovanje zgleda pospravljeno. Potem sem šla urejat papirje na CSD in plačat participacijo za user posted image , da bo lahko pri porodu. Pa imam dve kljukice na seznamu vseh stvari, ki jih še moram pripravit, preden se pikica rodi.

Popoldan pa sem šla še k zobarju (ne boste verjele, ampak na morju se mi je delno odlepil en porcelanast zob in to prvi dan user posted image , tako da sem morala vseh 14 dni paziti, kako grizem, da mi ne bi padel ven in bi potem škrbasta hodila na okrog.

barbet upam da se vnetje čim prej pozdravi, imaš pa res smolouser posted image .

ploha mi na kraj pameti na pade, da bi vse likala, likam v bistvu samo moževe srajce (sovražim likanje srajc!!!user posted image ) in njegove T-shirte, pa moje službene stvari, ki jih pa na srečo že več kot 14 dni ne nosim več.

Tinky upam, da Teu izpuščaji čimprej izginejo in čestitam za kakanje v školjko. Moja punči je dober mesec mlajša od nejga pa ima kahlico bolj zato, da vsede, pa vstane, pa se malo vozi na njej in občasno polula, pokakala se pa ni še nikoli vanjo (pa vedno pove, da bo kakala in ko če bi šla na kahlico sicer gre ampak se ne pokaka vanjo ampak se spet samo igra, ko pa ji dam pleničko nazaj gor se pa pokaka user posted image ). Ampak bo že ko bo pripravljena, na faksu verjetno ne bo več nosila plenic user posted image .

Listek tudi vam čestitam za kahlico.

žabica22 meni bodo dali napotnico za rešilca in porodnišnico na naslednjem pregledu čez 3 tedne. Drgač pa tud men ni jasn zakaj rabiš napotnico za rešilca. Valda ga ne boš klical, če ni nujno in tud zavarovalnica, bi ti morala po moje vožnjo krit. Ne vem zakaj bi blo za nosečnice kaj drugače kot za druge nujne primere, a boš šel če ti voda odteče najprej po napotnico pol boš pa šele klical rešilca, da ti ga ne bi blo treba plačat user posted image , kr neki. V končni fazi je pa tud dejstvo, da rabiš napotnico za porodnišnico, če mene vprašaš čist brezvezna birokratska zadeva. Če smo noseče bomo pač slej ko prej prišle tja in rodile - napotnica gor ali dol.

ooooo - upam da na pregledu v bolnici vse OK in da te bodo poslali še za nekaj tednov nazaj domov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki hodite v MŠ v Lj porodnišnico: ali je bilo kaj govora o dianatal gelu. Me zanima, če ga v naši porodnišnici že uporabljajo oz. priporočajo - sem včeraj pozabila mojega G vprašat kaj on misli.

Kako pa kaj vaši user posted image  spremljajo nogomet zadnje dni? Moj je drgač bol na avtomobilske dirke usekan, ko je pa SP pa tud on čist not pade. Mene fuzbal čist nč ne zanima in ga nikol ne gledam, ampak vem vse rezultate in zdele že pol ure skupi pišem tale post, ker mi moj ves čas hodi poročat in razlagat kako poteka igra user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil solis -- 15.6.2010 21:31:59 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.6.2010 21:39:10   
Ploha
eh tale nogomet, noben od naju ga ne gleda in naju zanima tako kot lanski sneg...men pač ne potegne...mojmu pa še manj...HB da se vsaj v neče, 100% strinjava user posted image

prejle je nekaj prestavlu in pride na nogomet pa je dalinc nekaj štekal in ni hotel prestavt pa se je čist razhudu: madona dej že prestav, kdo vas bo pa gledov! user posted image user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.6.2010 21:40:46   
mayci
Dober večer user posted image !

Tinky, naj se Teo čim hitreje pozdravi! user posted image

žabica22, tudi jaz še nisem dobila napotnice, verjetno jo bom 28.6., ko imam pregled, bom pa takrat tudi že 34. tednov nosečka...user posted image
Pa potrdila o PDP -ju tudi še nimam.. Sem pa slišala, da ga zdaj po novem ne rabimo, da je dovolj materinska knjižica...ne vem.. user posted image Jutri bom nesla papirje na CSD, pa bom videla, kaj bodo rekli..user posted image

Tinna, tale tvoja G, te je pa reje kar ignororala, ker itak ni vedela, kakšen gel sploh misliš user posted image Ampak to se mi zdi pa res grdo, da dela uz, pa obrne zaslon stran od tebe, kot da ne bi smela videti, kaj gleda...user posted image Jaz se pa tako veselim teh redkih uz, da bi se kar zjokala, če ne bi smela gledat.user posted image

žabica13, a zdaj pa take novice?user posted image Ti kar lepo počivaj, pa naj tvoje detece čim dlje zdrži na toplem!!user posted image Saj je res bolje, da s takim skrajšanim materničnim vratom ne greš na Lošinj, ker bi te samo skrbelo. Pa potem jeseni v troje, a ne?user posted image

oooo, fino, da je user posted image še vedno prav obrnjen. user posted image Zakaj pa moraš v petek noter?

hermy1, super za uspešen pregled! user posted image

Ploha, potem imava midve jutri obe uz. Jaz se ga tudi že zeloo veselim! user posted image

listek, čuvaj se in nikar ne bodi preveč poskočna, za to bo še čas. user posted image

limma, kupila sem take lahke kratke hlače, mislim da so mešanica bombaža in lanu, ene črne in ene bele.

Jaz sem pa danes spet malo zapravljala, seveda za user posted image , kaj pa drugega. V Baby centru sem vzela dve povijalni plenici (ker ne vem, če jih bomo sploh potrebovali, ampak za vsak slučaj) za široko povijanje, pa krpice za umivanje. V Mothercare pa komplet treh pižamic, paketek treh barvnih tetra pleničk in posodico za umivanje (med previjanjem). Počasi se moj nakupovalni seznam krči, jupi! user posted image

Zdaj pa grem še malo na kavč, da se še user posted image malo posvetim...user posted image

Lahko noč!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.6.2010 21:43:54   
Ploha
tiste, ki ste mamice, no tud če še niste, mogoče veste, a lahko dam avtosedež na sprednje zice v kombiju, ki je brez airbaga?? Ker imava zadnje klopi ven pobrane, jutri pa morva nekam it???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.6.2010 21:46:51   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: solis

Tiste, ki hodite v MŠ v Lj porodnišnico: ali je bilo kaj govora o dianatal gelu. Me zanima, če ga v naši porodnišnici že uporabljajo oz. priporočajo - sem včeraj pozabila mojega G vprašat kaj on misli.

Načeloma ga še ne uporabljajo, ker še niso naredili lastnih kliničnih testiranje,...ga bodo pa uporabili, če ga boš prinesla s seboj in bo sam proces poroda to dovoljeval. Več so z njim delali v KR porodnišnici in pišejo, da imajo dobre izkušnje.

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.6.2010 21:49:22   
hermy1
Gre pa bolj zato, da men osebno je sporno že to, kako ga stestiraš user posted image  user posted image  user posted image ??? In potem veš, da je ravno on pomagal. Ker ne moreš dvakrat naredit enakih okoliščin poroda in potem primerjat, kako dolgo je trajal v primeru z gelom in kako v drugem brez.
Pa cena mi je tud visoka!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?