|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
13.6.2010 20:02:14   
žabica13

user posted image

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 8 NP 14.06 in 05.07 (odvzem brisa za streptokok) user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 6 NP 23.06 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +11 kg NP 16.06. user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0) user posted image

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) NP 12.07.2010 (CTG) user posted image

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) user posted image
Dreamy. (26) (1., 0) user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.)  + 6
kg NP 15.06.2010 user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0) NP 15.06.2010
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (29) (2., 1)  Kamnik + 5,5 kg NP 28.06.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) (1., 0) user posted image

12.8.2010 
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 5 NP 16.06.2010
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa NP 21.05.2010 user posted image
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0) NP 23.06.2010  user posted image
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,2.)  + 5,5 kg NP 21.06.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) + 6 kg NP 15.06 user posted image
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +10kg user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg NP 12.07.2010  user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.) NP 15.06.2010 user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0) user posted image
Zlatolaska (22) Medvode (1., 0) NP 14.06.2010 user posted image
NatašaC (29) Litija/Treb - Ljubljana (3., 2)

19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor

20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image
BarbaraGS Ljubljana user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana  NP 29.06.2010

25.8.2010
žabica13 (32) LJ okolica/Goriška    NP 15.6.2010 + 8 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 22.6.2010 +3,5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2) user posted image
Jomi (1., 0) NP 02.06. user posted image

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +2kg 
 NP 11.06.2010

Avgustovskih  2010 je 81

ŠTEVILO user posted image  = 17
ŠTEVILO user posted image = 14
ŠTEVILO user posted image  = 50

SKUPAJ user posted image  = 81                      

user posted image

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image     

PREGLEDI V JUNIJU:
14.06.2010 - Zlatolaska
14.06.2010 - Tinky
15.06.2010 - Marčevka2010
15.06.2010 - ooooo (UZ)
15.06.2010 - Žabica13
15.06.2010 - Anchy82
15.05.2010 - Hermy1
16.06.2010 - Zoya27
16.06.2010 - Ploha
21.06.2010 - Kai1
22.06.2010 - Novamami
23.06.2010 - Nimanorwen
23.06.2010 - Lenny1
28.06.2010 - Mayci
29.06.2010 - Kamelija

PREGLEDI V JULIJU:
05.07.2010 - Tinky (odvzem brisa za streptokok)
12.07.2010 - Saša36 (CTG)
12.07.2010 - Limma

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
  • Še nekaj strani:
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.6.2010 20:43:23   
mayci
Dober večer user posted image !
Najlepša hvla vsem za odgovore na moje vprašanje, ste me kar pomirile, ker vidim, da se ne dogaja samo meni tale neprijetnost...user posted image

žabica13, na samoplačniškem uz sem bila pri dr. Klari Mihelič v Črnučah. Ja, cena je 30 eur, pa zelo hitro si na vrsti. Nima pa možnosti plačevanja s kartico, tako da imej evrčke s sabo.user posted image Sicer pa bankomat ni daleč od ordinacije..
Meni je super G, zelo prijazna in zelo se ti posveti, tako da user posted image ...

Mmm, ravno sem se navečerjala nektarin, zdaj pa gledam "Poletje v školjki" in malo obujam spomine..user posted image

Nočko, pa se kmalu tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.6.2010 22:26:48   
žabica13
mayci najlepša ti hvala za info! Se mi zdi cena ok, tako da se bom kar za to zdravnico odločila, če v torek ne bo UZ (in po moje ga ne bo, ker tudi MV mi še niso nikoli pogledali).  Bom veliko, veliko bolj mirna če bom vedela da je vse ok. Saj če ne bi bila toliko zaljubljena v Lošinj, zaradi prikolice in prijateljev s katerimi smo zmenjeni v istem terminu bi znala začet zelo cincat ali iti ali ne iti. Jutri pa materinska šola spet, jutri nas čaka ogled poroda user posted image , še moj user posted image  gre zraven, da bo sploh lahko pri porodu.

Lepo pančkajte, nočka!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.6.2010 7:01:30   
žabica13
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.6.2010 7:06:34   
Tinky
Dobro juto in nasvidenje user posted image
Sem prišla na hitro poškilit kaj se dogaja, ker vas čez vikend nisem utegnila nič brat.
Spijem kavo, se oblečem in letim v Izolo na pregled, tko da se javim kasneje.

Lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.6.2010 7:15:42   
NatašaC
tinky: glede zabave za 1. rd. jaz prakticiram zabave šele za 3 rd in kasneje, pa mi ni žal. ker pri 3 letih se pa res že zavedata in imata tudi malčka kaj od tega. za 1. in 2. smo meli pa sam torto v ožjem družinskem krogu (očka, mamica, otroci). In tudi v naprej bo tako. Se mi zdi tudi pri 2 letih otrok še premajhen, da bi se konkretno zavedal, zato brez zveze neki pripravljat, ti maš delo, otrok pa od tega skoraj nič nima.

tudi jaz nimam za dojenčka še nič pripravljeno, ma bom že. saj je še čas. zdaj se ukvarjam še s službo in mojima škratkoma, ki še hodita v vrtec.

žabica13 - za seznam, mojo starost lahko popraviš, ker sem med tem dopolnila 30

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.6.2010 7:25:34   
Tinky
Teo je praznoval 2. rojstni dan, ne 1.
Lani smo res praznovali v družinskem krogu, ker nismo imeli možnosti narediti večji žur, saj sva se komaj preselila in je blo pred bajto eno samo gradbišče.
Res je, da se pri enem letu otroci še ne zavedajo zakaj imajo sploh torto in zakaj je toliko otrok uni dan na obisku user posted image , pri dveh letih je pa že drugače.
Teo ve, da je praznoval rojstni dan, ve da ima dve leti in je neskončno užival v družbi. Pa še meni je pasalo malo poklepetat. Drugo leto bomo pa naredili eno veliko fešto, ker bomo vsi štirje praznovali poleti rojstni dan, pa še obletnico poroke imava avgusta user posted image

Zdej pa res šibam, se tipkamo kasneje.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.6.2010 8:07:29   
FirstTimeMummy
Dobro jutro!

Včerajšnji Babyshower je super uspel - jedle smo in klepetaleuser posted image Za dojenčka je bilo vse dekorirano z baloni (na njih je pisalo It's a boy, hehe), krožnički in kozarčki so bili v modri barvi, pot do piknik prostora pa smo iskale s pomočjo obešenih plakatov, na katerih je bila moja slikca s trebuščkom in velik napis Babyshower... Res so se potrudile, ne bom nikol pozabila! Sicer naj bi se igrale neke igrice, pa smo se tako zaklepetale, da jih niti nismo pogrešaleuser posted image Aha, pa dobila sem skupno čestitko z dinarčki za šoping za moje dete, fenomenalno!

Zdaj pa hitro šibam za knjige, me čaka izpit ob 14h danes, pa grem prvič v knjige gledat ta trenutek... To bo še zanimivo, držite pesti za mene junakinjouser posted image

Lepo se imejte pa se tipkamo, papa

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.6.2010 8:31:04   
žabica 22
Juto čvekice user posted image

Kok ste pridne s pisanjem user posted image .

tinky čim bolje opravi pregled user posted image .
Popadki :Vglavnem so se mi popadki umirili user posted image .
Drugače je bil vikend bolj deloven, v otroški sobi so nama prišli okno zamenjati in sem se veselila da bova lahko sobico že pobarvala, pa da bova šla iskati previjalno da se vse skupaj pripravi in tudi približno ni takouser posted image . Cela bomba je v sobi, treba je še pokitati do konca in šele potem bova barvala tako da če bo moj do vikenda porihtal s kitenjem bo ta vikend sobica pobarvanauser posted image . Sem pa res že tečna ker se mi zdi da je že skrajni čas da se to vse skupej zrihta, ker ta čas tako hitro beži in imam občutek  da bo ta avgust 123 tukej. Pa zelo malo stvari imava in bi rada šla še nakupit tisto kar mi manjka samo nimam kam odlagati stvari. Ker smo za enkrat nakupovanje pustili na meru zaradi mojih popadkov, da sem lahko čim več počivala.
zatekanje: ja bolje da ne govorim user posted image ker sem tak krof v noge, roke, obraz... Noge so pa katastrofa, čim se dvignem mam take buhtlčke user posted image še opanke mi ratajo premejhne oz. me začnejo žulit user posted image .

Nasledni pregled: mi ni določila datuma, ker moram še enkrat v laborotorij dat urin. Sem imela v urinu beljakovine, in potem če bo vse ok me bo verjetno naročila čez 4 tedne user posted image ker ta teden še delajo potem pa grejo na dopust za 14 dni(v primeru pa da ne bo vse ok bo pa dala štet bakterije in potem zdravlenje z tabletami in potem šele pregled user posted image ). In mi je rekla da druga g ki jo nadomešča sprejema samo nujne primere ker ima že dosti svojih pacijentk  user posted image . Drugače bi jaz svojo g že zdavnej zamenjala če nebi bila noseča, samo zdaj me nihče ne bo vzel. Po porodu pa to definitvno naredim.  Na koliko časa so vas začeli naročati na preglede?

vročina: do 18h se sploh ne premaknem iz hiše, ker če pridem ven na to vročino mi zelo slabo rata tako da po novem ko grem od doma nosim s seboj v torbici vrečko če bi slučajno bruhala kje. user posted image Že ko grem v MŠ mi je zelo težko, potem pa še notri zatohel zrak in mi je še huje v želodčku.user posted image

dopust:
midva letos ne bova šla nikamor na dopust,  mogoče za vikend k mojim v prikolico pa še to zelo dvomim- idino pod pogojem da bo dež cel vikend user posted image .

postelja
če mi lahko katera pomaga- ste tudi ve dobile zraven lista za csd- pomoč ob rojstvu otroka pa od lip poljčane prospek za  postelje? Namreč zanima me če katera ve ali so te postelje ki so v prospektu mišlene da se jih lahko naroči v e zavitku. Ker ne vem ali so to dali zraven za reklamo ker je notri dosti njihovih stvari ali zato da lahko naročiš.user posted image

nimanorwen dormeo prodaja jogije za otroške postelje, vendar imajo kokr sem videla v reklami, ki je zadnič prišla domov samo dimenzijo 120x60. Pride pa malo več kot 100 eur. Ker tudi midva razmišlava da bova vzela ta jogi, ker je zelo kvaliteten. Sva zelo zadovoljna z jogijem.

žabica user posted image te čisto zastopim. Jaz sem mojega dva meseca gnjavila da naj pokliče prjatlčka, ki sva mu naročila okno in naj vpraša kdaj misli pridit zamenjat, ker če ne misli da začneva rihtati sobo. In dokler ni pošteno počilo ni poklicuuser posted image . In potem ga je poklicu in hb se je prmaju s tistim oknom. Ker če ga ta vikend nebi bilo bi jaz začela sobo barvat, če je nebi on hotu.

NatašaC user posted image za planičke.

Sem cel roman napisala user posted image .

novamami greš danes v mš?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.6.2010 9:01:10   
novamami
Ojla punce!

Ma ste bile pa res pridne s pisanjem, a vam ni bilo nič vroče? Jaz sem vikend kar nekako preživela. V soboto je pri nas tako pihalo, da je bilo meni čist ugodno v senčni naše trte spodaj pred hišo, in sama sem bila skoraj večino dneva tako da sem bila pridna in se učila. Moj lubi je pa mal selu stvari, tako da spalnica stoji, tud pralni stroj imava že v kopalnici, sam kuhinjo je treba spucat pa še ene par stvari preselt pa bo.

Žabica22 super, da so se ti popadki umirili, sem prav vesela zate in za tvojo user posted image . Le tako naprej, vsaj do 37t. Drugače pa ja, danes greva v MŠ (ob 16h), me prav zanima reakcija mojega dragega, ko bodo kazali porod. user posted image  Vidva tudi prideta, a ob 18:15?

Vsem, ki ste uspešno naredile izpite čestitam in prosim, da držite pesti tudi zame, da še jaz to uspešno naredim. Ugotavljam, da sem totalno napsihirana že od teh izpitov, ker sem danes sanjala, da me je profesor klical kdaj mislim naredit njegov izpit. user posted image  Mislim halo!?! Res morm čim prej nehat s tem učenjem. Sem se že s mojo user posted image  zmenila, da drug teden res neham in da bova samo uživali. user posted image

Tinky super za zabavo, da je uspela in je Teo užival.

Dreamy dobrodošla med nami.

Zavarovanje na morju! Ja tudi midva greva na otok, in to kar precej oddaljen (blizu Zadra), jaz sem kar optimist kar se tega tiče, glede na to, da vse lepo poteka že od začetka, da ni nekih večjih težav, poleg tega imam pa drugi teden (22.6.) pri moji G pregled, potem pa še 29.06. (to je tisti teden kot gremo potem na morje) pregled v porodnišnici. Tako da sem rekla, me bodo v porodnišnici še malo bolj preverili, bom prosila, da mi pogledajo MV, za vsak slučaj. Na morju se pa tako ali tako ne mislim nekaj naprezat, lubi je rekel, da bo ribe zorganiziral za kosilo, tiste dneve ko pa jih ne bo zna pa tud kakšne makarone skupaj spravit. user posted image  Kar se Corisa tiče, pa tudi ne krije po 30t, je rekla mami da se bo pozanimala pri eni kolegici če ima ona kakšna primerna zavarovanja. Drugače pa menda tista Evropska kartica porod krije. Se splača povprašat.

Še tole vam moram povedat, včeraj sta mi sestra in mami pripravile surprise Baby shower! user posted image  So menda cel teden skrivali pred mano, jaz pa niti malo nisem posumila, da se kaj grejo? Kar je res čudno, ker jaz zmeraj vse pogruntam, res imam prav talent za izvohat vse. Tole pa je bila organizacija na vrhuncu, so še moške prepričale, da so jim pomagali. Res je bilo tako lepo, da sploh nimam besed, sem bila tako ganjena, da sem se najprej zjokala, šele potem sem lahko sodelovat začela. Smo malo poklepetale, malo smo se nasmejale, popile in pojedle, pa še ene par igric so pripravile, mislim res so se potrudile. So pa izbrale tak super plac in sicer vaško brunarico, ki je direkt pod hribom, povsod okoli pa so drevesa, tako da je bilo super, vročina pa sploh ni do nas prišla. Res je bilo lepo!

Sem imela toliko svojega za povedat, da nisem uspela skoraj nič pokomentirat. Bom drugič! Pridne bodite in fino se hladite! user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.6.2010 9:06:12   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: žabica 22

Juto čvekice user posted image  

tinky čim bolje opravi pregled user posted image .
Popadki :Vglavnem so se mi popadki umirili user posted image .

novamami greš danes v mš?

Tinky pestke za pregled!

Žabica 22 super, da so se popadki umirili...le pridno naprej počivaj, posebno v tej vročini.

Mi tudi še nimamo prostora za našo pupo! Do konca junija naj bi moj imel nekaj dni dopusta, pa bova uredila....morava še zbrat posteljico in previjalno mizo.

Danes gre moj z menoj v MŠ, sam še ni vedel al bo uspel že ob 16 ali 18.15 uri. Saj ni važno kdaj, sam da bo.

Dopust...razen na vikend nisva imela nekih namenov...čeprav bi jaz šla plavat, ker vsi govorijo, da je fino za nosečnice...pa je spet problem, ker me v bazen ne mika...morje mi je pa vedno prehladno...pa sem tam user posted image !

FirstTimeMummy krasno za zabavo in manj krasno za izpit!! Pa saj bo!

Mejte se lepo!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.6.2010 9:43:31   
nimanorwen
dobro jutro, dober dan!
naša bajta kr vrvi od življenja - usi ta mali mucki javkajo, k jim tastari dve ne data več mlekca, tastaridve tulta, k hočta za jest, da o terminatorju user posted image  sploh ne govorimuser posted image
žabica13 - jest si sploh ne predstavlam, da tuk časa ne bi mela uzja ... to je res čist od g odvisn ... men ga kr vsakič zdej nrdi! v celi nosečnosti je blu sm 1x, da mi ga ni nrdila, tkt mi je sm maternico zmerla. kar se pa tvojga tiče ... deci so pač deci, poenostavlajo življenje na ful. moj je zanč surlo stegnu, ker je mogu it 1 kvadratn metr vrta prekopat, da sm kumare usadila. jest noseča na polno in sred izpitov, gospod bi pa igrce špilouuser posted image sej drgač je 100% srček, učas mu pa pride do napake v možganihuser posted image user posted image  in je šu sred najhujše vročine okopavat - moška pametuser posted image  tk da nč se sekerat glede tvojga, ti mu sm še mou po glav skač, pa bouser posted image kuk pa je strar njegov otroček od prej?
izcedek - med izpiti full, zdej pa k bi odrezou, čist normalno.
tinky - super, da je žurka uspelauser posted image  upam, da ste mel znosne temperature.
FirstTimeMummy - sm prou mislna nate, da zihr uživate! in res lepo od prijateljic, to so prave frendice! in držim pesti za izpit - ti bo tvoj user posted image  zihr srečo prnesu, tk k jo je moja men user posted image user posted image
žabica22 - fajn za sobco, ampak nikar preveč ne bodi aktivna. da ne bo kej spet. sej mamo še 2 mesca cajta. pomoje bo še prehitr use naštiman, pol bomo pa u luft gledaleuser posted image na preglede pa mene naroča na 4 tedne, me zanima, kk bo zdej. mislim, da se bo počas začel na 2 tedna. ja, dormeo je super. jest mam sicer u ikei use ogledan že, sicer bi pa zihr uzela dormeo. aja otekam pa nč ne (začuda). vs problem v zvezi z user posted image  je to, da mam čist preveč kil ... 14 use skp jojmeneuser posted image  če ne bi blu unih 8 na začetku, bi blu super, tko pa ... me sicer usi tolažjo, da se mi ne pozna tuk, da je bla najbrž sm voda, sm vseen, kile so kile!
- jest sm prva 2 dni manjkala zarad izpitov in je moj čist pretresen dmu pršu, k so porod kazaluser posted image  tk da bo lepo pr moji glavi oz. mi maserou križ, mi v vsem kimou oz. biu tih in to bo touser posted image
novamami - super za tvojo mami in sestrouser posted image user posted image user posted image  tako se delauser posted image user posted image  zdej že gruntam, da bi svoji sestri namiglna, da bi tut jest kej tazga mela, sej mi je že deklišćno organizirala, mi lhk tut touser posted image res super, to je nepozaben spomin.

joj jest sm pa pogruntala, da si morva z mojim oba še enkat spremenit dokumente, čist dolgoročno zrt vrtca ... k prjavljena  (stalno) sva čist na x koncu slovenije, pr njemu, kle kjer žviva, sm začasno ... in menda pr vrtcu gledajo stalno ... so pa moji v isti občini k midva zdele za začasno in se bova prjavla pr mojih ... sm pol ns bo pr ns 10 prjavlenih ... a bojo mogl moji kej plačvt, kera kej ve?user posted image

punce, držte se, jest šibam v trgovino in s sestrco na kavico ... bom rekla kšno besedo o babyshowerjuuser posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.6.2010 9:54:53   
tinna25
Tudi jaz sem pravkar z izpita. Bravo zame, že 3 narejen ta mesec. Ampak do konca meseca bom še 4 naredila.user posted image user posted image

Žabica22 Ne vem kak prospekt so ti dali, vendar mislim, da so v paketu možnost izbire le dve al celo samo ena posteljica od lip poljčane. Upam, da se ne motim, naj me popravi, če ve katera kaj drugače. Midva bova vzela kar denar, posteljico sem pa kupila kar direktno v Lipu in sem zelo zadovoljna - mi je v živo še lepša kot na sliki. (model Carmen)

priznanje očetovstva A morda katera ve kako je s tem v Mariboru? Rada bi to uredila pred porodom, da ni potem toliko letanja sem in tja, pa ne vem ali morem na občino ali na CSD?? V Krškem smo imeli na CSD.

otroška sobica bo pri nas kar počakala. Je prostor urejen, ampak mali bo tako in tako pri nama za začetek. Jaz svojmu pravim, da se bo mogel v dnevno seliti, če bo hotel kaj spati. user posted image user posted image

zatekanje in kilogrami: itak, da sem sama sebi kot nasedli kit user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
14.6.2010 9:58:34   
tinna25
Novamami ...glede vrtca me zanima. Npr. moj ima stalno bivališče v MB, jaz v KK, otrok bo imel v MB. A to torej pomeni, da si morem jaz dati spremeniti bivališče??? (mislim, da nima veze ali pačuser posted image )

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
14.6.2010 10:37:27   
novamami
Tinna25 tu ti pa jaz na žalost ne znam pomagat. Po moje je najbolš, da kar pokličeš v vrtec kamor nameravaš dat bebico in se mal neumno narediš pa vprašaš, ti bodo oni najbolš znali povedat.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
14.6.2010 13:26:03   
limma
Dan,

meni je tako slabo po Retafer (železovih) tabletah, da nisem za nikamor user posted image Ležim na kavču in se smislim sama sebi, na srečo hčerka spi, ker drugače ne vem, kako bi zmogla........ A ima katera izkušnje z Legofer sirupom, je kaj blažji?

Ploha, upam, da boste v sredo videli spol user posted image

mayci, super za H&M nakup user posted image Kakšne kratke hlače si kupila? A na nosečniškem oddelku? Meni je tam bolj ali manj vse preveliko... sem dobila samo ene bolj športne hlače in par nenosečniških majčk in tunik.
Iščem pa krilo, krojeno rahlo na A, do kolen, po možnosti laneno, lahko na elastiko ali na vrvico? Bi si kupila kar običajno številko, 38 mi bo zdaj ravno prav... Je videla katera kaj podobnega? Hvala!

nimanorwen, nekaj imen je ostalo še od prvič user posted image , če bo punčka, za fantka pa prvič sploh nisva imela izbranega... in tudi zdaj bi bil problemuser posted image Za punčko bo lažje, se mi zdi. Sicer pa mislim, da moraš otroka videti in tudi v porodni sva se odločala med dvema imenoma... zdaj imamo Nežo, ki si pravi Nežica user posted image A vidva sta že izbrala ime?

Jokamo....

< Sporočilo je popravil limma -- 14.6.2010 13:28:32 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
14.6.2010 13:32:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Dan,
meni je tako slabo po Retafer (železovih) tabletah, da nisem za nikamor user posted image A ima katera izkušnje z Legofer sirupom, je kaj blažji?

Jaz sem dvajset let nazaj jemala Retafer in se tudi spomnim, da mi ni bilo dobro. Sedaj jemljem že dva meseca Legofer in sploh ne vem, da ga jem!! Vmes sem sicer imela enkrat en teden drisko...pa ni bilo jasno ali je od tega ali ne. Potem se je pa tako vse umirilo in imam zdaj (in ves čas) bolj obratne težave. Ampak to je že druga zgodba.
V glavnem meni je Legofer sirup zakon! 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
14.6.2010 13:51:58   
tinna25
limma A že dolgo ješ tablete? Jaz sem jih dobila pred mesecom dni, ni mi bilo tako slabo, ampak me je nenormalno bolel želodec in pekla zgaga. Nato sem jih jedla po zajtrku, in se je stanje močno izboljšalo. Sedaj jih zopet jem na tešče ( brez vitamina C zraven kot je zaželjeno) pa je stanje z želodcem ok. Poskusi pojesti prej pomarančo. Če ti je še vedno slabo, je pa potrebno menjati.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
14.6.2010 13:54:23   
Tinky
Na hitro se vam javim. Pregled je za mano, vse je ok.
Kile se niso premaknile že dva meseca, tko da sem še vedno na istih.

Naslednji pregled imam 28.6.

Zvečer pa napišem kaj več. Zdej grem počivat dokler sem še sama.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
14.6.2010 14:11:28   
dreamy.
Hej..sem upala včeraj na majčken dežja, da se majčkeno ohladi, pa kr od nikoder nič..

Drugače mam jst tud pregled 28.6, ker jih zdele vmes tud 14 dni-so na dopust..žabica 22 mogoče mava isto Guser posted image
Sem bla pa danes zjutraj v laboratoriju, sem dala kri, za pregled jetrnih encimov, za vsak slučaj..

Oprema: midva tud še nimava nič, jst kar mal odlašam, se mi kr ne da po tej vročini po trgovincah laufat..edin kar mava je posteljica od lip poljčane, k sva jo ful ugodno v akciji dobila..drugače sem pa včeraj končno naročila še voziček in ga greva v ponedeljek iskat..
Previjalna miza mi dela majčkeno problemov, ker mi je mal predrago dat čet 250€ zanjo, pa še nobena mini posebej všeč..ena siceer mi je od lip poljčane sam je tud 300€, kar mi je absolutno preveč, tko da greva naslednji teden v celovec v toy r us še mal poštafnat če se kej najde:)

Danes greva še na MŠ

Dopust
bo tud pr nama (oziroma bomo takrat že trijeuser posted image ) šele konec septembra. Edin kar bova zdele čez vikend skočila mal namočt nogice

En lep sončen dan vsem

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
14.6.2010 14:25:36   
solis
Pozdravljene souser posted image po dolgem času!!!!

Prebrati vas še nisem utegnila, ker imam kar velik zaostanek - ostala sem namreč na 103 strani, tako da vas bom tekom tega tedna probala dohitet, čveke čvekaste. user posted image

Na morju je bilo super, vsi trije smo uživali 100 na uro. Ta mala se je načofotala, pa nahodila in natekla, pa navozila po toboganih in naguncala.... Vreme je bilo prve dni sicer še bolj hladno, nekaj malega je tudi deževalo, potem pa se je začelo ogrevat - na koncu mi je bilo še preveč vroče.

Danes sem zelo leteča. Imela sem dva pregleda - zjutraj za sladkor, ki je bil v mejah normale user posted image . Ker pa imam do roka še skoraj 2 meseca si bom morala zdaj sama meriti sladkor po vsakem obroku. Zato imam v sredo še en pregled, da mi pokažejo, kako se tisti merilec uporablja. Potem sem imela še UZ pri mojmu G in je vse OK, punčka je živahna, njena velikost ustreza tednom nosečnosti. Naslednji pregled pa imam 5.7. Vmes pa sem skočila še v kadrovsko, da so mi izpolnili obrazec o plači za CSD.

Jutri imam namen urejat papirje na CSD, pa še v babiško šolo moram plačat participacijo za user posted image , da bo lahko pri porodu, potem mam pa še zobarja, tako da tudi jutri še ne bo počitka. Poleg tega pa me doma čaka še cela gora umazanega perila, pa tri žehte že opranega perila za zlikat....user posted image Se pa tolažim s tem, da mi vsaj v službo ni treba več user posted image user posted image .

Zdaj se bom pa počasi odpravila po mojo punči v vrtec, da ne bo že prvi dan predolgo tam.

Lepo se imejte, pa uživaje v kakšnem ležalniku v senci ob osvežilni pijači, če se le da!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
14.6.2010 18:35:32   
barbet
Živjo souser posted image !

Ste pa res pridne za pisat in čvekat. Jaz sem bila prejšnji teden tako zaposlena, da sem skoraj pozabila, da sem noseča user posted image . V četrtek smo imeli valeto celo do enih (ponoči seveda) in sem ugotovila, da je pa to po celodnevni službi in pripravah pa kar mal preveč. Še dobro, da se služba bliža koncu.
Čez vikend sem vas pa uspela prebrat in vidim, da ste ok. Super za vse!!!user posted image

Tudi jaz sem imela danes pregled - bi ga morala imet v petek, pa je moja g zbolela. In user posted image spet imam vnetje oz. glivice. In mi je čistil (zoprn občutek - me je opozoril), ampak baje se hitreje pozdravi. Zdaj pa še Canesten. Potem pa ... Ker bojda jih je dobro pred porodom čist pozdravit.

Ultrazvoka pa tudi nisem imela - ga imam naslednjič in to že 23., ker gre potem moja g na dopust.

Čestitke vsem študentkam za izpite!!!!user posted image Prav face ste!!!

Limma
- danes sem videla krila v C&A, eno je bilo podobno tvijemu opisu. Jaz sem si tam kupila kratke hlače, pa oblekico in majčko v hm (imajo neke razprodaje). Zadnjič sem pa našla lepo oblekico v kepici - pa je takšna, da jo bom lahko nosila kar tako, saj ni tako nobel.

V C&A pa nisem mogla mimo oblačilc za malčke. Ampak kar nisem mogla kaj čisto punčkastega vzet - sem rekla, da počakam še do naslednjega UZ, da potrdi user posted image . Sem pa vzela nekaj nevtralnih in prav luštnih cunjc - in to so prve, ki sem jih kupila. Saj bom ful dobila, ampak mal za veselje pa mora bit.user posted image

Bodite lepo in pridno počivajte v senci!!!user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
14.6.2010 19:19:59   
žabica13
še od mene en pozdravček,

solis super da ste uživali na morju!

tinna25 čestitke za izpit user posted image  in predvsem čestitke za tvoj namen da bodo konca junija še ostali izpiti narejeni! Vsaka ti čast! Glede vrtca in stalnega prebivališča ti ne znam pomagat, boš pa morala če imaš stalno prebivališče v KK tam urejat papirje za porodniško, otroški... Jaz sem se ravno iz tega razloga prejšnji teden prepisala v Lj (s težkim srcem sicer user posted image )

žabica22 super, da so se popadki umirili. Ti se samo čuvaj in z ničemer ne pretiravaj!

novamami tebi pa user posted image  za izpit, in super za baby shower. Očitno je to prav luštna reč!

FirstTimeMummy tudi tebi čestitke za tole baby zabavico user posted image

tinky čestitke za uspešen pregled!

uh, če sem pozabla kaj komentirat brez zamere, mi vročina malo možgane kisa. Po šoli za starše (danes še niso kazali slik poroda, baje jutri user posted image ) sem bila čisto hin, se mi je zdelo tako neznosno vroče. Sem pa kupila podlogo za previjalno mizo danes (rumeno z metuljčki) in male modre copatke za našega fanta. Da ne bo bos (za oblečt pa itak ima preveč vsega). Grem pa danes kmalu spat, ker sem ponoči imela krče in slabo spala.

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
14.6.2010 19:54:09   
Ploha
izcedek: ja jest ga imam, že celo nočsenost, ne srbi in ne peče, pa pravi G da je to vse normalno...se pa še posebej poveča oz. takrat izteče ko Meto vzignem/vzigujem...pač napor...pa kokr vem, če ima neprijeten vonj, tudi ni dobro, recimo po ribah!

solis: a vse peglaš? ker jaz ne peglam nič oz. ksoraj nič...pri tej vročini pa sploh ne!

dramy: kaj pa kaka rabljena previjalna na bolhi recimo? Midva sva jo vzela za Meto, tavelko, pa una ženska je dala še tisto penasto podlogo zravn (sicer je bla že kar boga, samo sem jo dobro leto uporabljala, 14 dni nazaj sem novo kupila) in sva dala, če se prav spovnim okoli 60 € pa je previjalna ful lepa, nič dotrajana, lepo ohranjena...

tinna25: bravo za izpite! Držim pesti še za v naprej! user posted image

tinky: super za pregled in za nič pridobljenih kil (fouuuš user posted image ) user posted image user posted image

FirstTimeMummy: super za uspelo zabavo! Kako pa so se prjatlce poštekale, ki se niso poznale??  pa upam, da imaš velik sreče v življenju in ti tale izpit rata narest kljub temu, da si slabo knjigo odprla user posted image

žabica22: super za izboljšanje in za umurutev popadkov, zdaj pa le počivat in mirovat, da nas ne boš preveč strašila user posted image

punce ne se tolk sekirat, kdaj boste vse za bejbije prpravle...jest do zadnje minute ne bom mogla nič naštimat, ker še vedno upam, da se do poroda preselimo in bom res tik pred PDP-jam postlco naštimvala in cunjce, no rado se zgodi, da mi jo bojo celo drugi naštimal...

nimanorwen: v celovcu sem bila v ikei...drugače pa je baje v Gradzu mnogo boljša, al kje sploh še je???

žabica13: razumem popolnoma in upam, da se ded v red spravi in kaj postori, ker sploh nas ne razumejo, pa ta naš gnezditveni sindrom, ko bi imele vse rade že naštimano, njim je pa to zadnja briga oz. je še kao čas user posted image user posted image

natašaC: fajn za brezplenično obdobje, kar tako naprej user posted image ...jaz bi tudi že začela Meto (16 mescov) pa je še premajhna, sicer ne bi bil moj namen, da ostane suha, samo da bi vsaj kako lulanje in kakanje ujele v kahlico, ker tele plenice v teli vročini, si ne znam predstavlat oz. ja si lahko, kaj pa če bi jaz imela menstruacijo, uf že ko me motjo tisti vložki pol pa se ti vse popa nekam user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
14.6.2010 21:13:06   
Zoya27
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Dan,
meni je tako slabo po Retafer (železovih) tabletah, da nisem za nikamor user posted image A ima katera izkušnje z Legofer sirupom, je kaj blažji?

Jaz sem dvajset let nazaj jemala Retafer in se tudi spomnim, da mi ni bilo dobro. Sedaj jemljem že dva meseca Legofer in sploh ne vem, da ga jem!! Vmes sem sicer imela enkrat en teden drisko...pa ni bilo jasno ali je od tega ali ne. Potem se je pa tako vse umirilo in imam zdaj (in ves čas) bolj obratne težave. Ampak to je že druga zgodba.
V glavnem meni je Legofer sirup zakon! 

jaz tudi jemljem legofer sirup, 15ml zjutraj na tešče in 15 ml zvečer, zraven pa mi user posted image stisne eno pomarančo in mi je čisto ok, bi skoraj lahko rekla, da mi je sirup dober. je pa res, da sem opazila, da ta sirup zapira, zato zdaj vsak dan redno pijem tudi donat in je ok.

čestitke vsem za dobro opravljene izpite in pregledeuser posted image user posted image user posted image

jaz se tudi nisem praktično nič pripravila za novega člana, imam ves čas občutek, da je še dovolj časa (se pa spomnim pri Emi, pa sem hotela vse imet že zeeelooo zgodaj zrihtanouser posted image )  Drug teden gremo še na morje, potem pa bo res treba počasi pripravit vse

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?