|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 11:28:49   
Tinky
Saša, super da uživaš s svojo povečano družinico. Verjetno se lahko res vse podpišemo pod tvoj post user posted image user posted image

Danes me je oblil hladen tuš, sem tako razočarana nad to našo državo, da res ne morem verjet, da se to dogaja. Ne bom javno o tem pisala. Sem tako jezna, da se pač moram malo spihat user posted image

Mamice, a vozičkate tudi ko piha??
Mene je malce strah, zaradi Majinega učka, da ne bi spet fasala kakšno vnetje user posted image

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 12:47:04   
solis
Dan,

midve sva že s sprehoda, kosilo je skuhano, zdaj pa upam, da bo Ana zdržala toliko časa brez mene, da mi bo uspelo še kaj natipkat.  user posted image  Eh, se že oglaša.... Še dobro, da obstajajo dude user posted image .

Danes sem naročila torto za Nino, ki bo v soboto stara 2. leti. Še vedno je na morju pri dediju in babici in pride šele v petek. Tako jo pogrešam, da se mi meša. Vsakič ko kličem tja, bi najraje rekla, da jo takoj pripeljejo domov, ampak vem da ful uživa in da je dobro zanjo, da je cel dan na morskem zraku. Še tri dni bom že zdržala brez nje (upam user posted image )

Cat čestitke ob rojstvu Laure.
 
Mayci in saša36 - lepo, da uživata s svojima user posted image .

Tinky jaz grem ven, če ne piha premočno. Za Majine učke pa verjetno kakšna huda burja res ni priporočljiva.

Duda ne pali več, grem....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 12:49:07   
miska333

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

miska333, dej javi se
Si rodila?


Sem sem user posted image 5.8. smo dobili punčko Tiso (4270 g in 54 cm)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 13:24:49   
jomi
Miska333 čestitam! Maš pa kr "fejst babo"user posted image !
Lepka, Tinky - hvala za odgovor. Se pravi, da če jih bo motilo, mi bodo že oni zbrisali lak. Na rokah si ga bom že sama, noge bom pa kar pustila pa bo kar bo user posted image Bom mela še pisane nohtke.... Jupi!
Ninanorwen - so špilali Ramsteini v porodni? To me najbolj zanima, če ti je res pasalo to poslušat...
Jst sem tud roker, sam zdej mi pa sam jan Plestenjak pa take podobne jokarije sedejo....


(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 19:47:45   
novamami
Pozdravljene vse mamice in še nosečke!

Najprej čestitke Cat in pa Miski za uspešno opravljen porod!user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes imeli pregled in sicer pri nadomestni G, ker je moja na dopustu. Drugače je vse O.K. Na hitro mi je naredila UZ in me je skoraj kap, ker je naša pupa baje že 4 kg težka. user posted image Me prav zanima kako bomo mi rodili tako veliko dete. Me je pa kr malo zamorila G ko mi je rekla, da ima majhno glavico user posted image   Kr neki.  Pol je pa hitro povedala še to, da te meritve niso čisto zihr. Sam kar je naredila je naredila.

Mah brez veze, se moram čim prej skulirat in nehat na to mislit.

Lepo se imejte in upam, da tiste ki še čakamo čimprej odpeketamo po cesti v Rim! user posted image
Popadkov seveda še vedno ni, je pa danes naša bejba cel dan zelo aktivna, skos neki mrda po mojem trebuhu.

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 20:20:09   
žabica13
Ojla pozdrav,

miška333 in cat čestitke za vajine sončke! user posted image  Uživajte, lepo dudajte, se čimveč cartajte in ponoči lepo pančkajte.

Mene je danes tudi že malo mikalo da bi dala Davida malo na teraso,pa je potem začelo tako pihat da ga nisem. Imam pa danes spet zanič, oz. skoraj nič mleka user posted image  Punce a ma katera izkušnje, včeraj je bil, danes ga skoraj ni (sem morala ga prej na stekleničko dohranit, v 3 urah sva se 3x dojila, pa je bil še vedno lačen in se mi je revček že smilu in sem mu dala malo umetnega mleka) - a to da ga danes nima pomeni da bo izginilo ali je lahko prehodno? Ful, ful si želim da se bi začela normalno dojit.

Sem pa totalno šokirana nad taščo. Živimo v isti hiši, vsak svoj vhod, do mene ima max. 15 sekund hoje. Od sobote ko sem ji nesla Davida pokazat ga ni prišla pogledat niti enkrat, tudi vprašala ni zanj, kako je, pa mene tudi ne če rabim kakšno pomoč. Drugače za psa pa ponavadi vsaj 10x na dan vpraša kako je, ko gre na vikend klicari in sprašuje po teh živalih, otrok pa ko da ni vreden niti besede. Sem prav user posted image  Pa recimo ko že itak kuha, bi lahko kakšno juhico dala malo več, in mi jo morda ponudila, ker David je čez dan bil res zelo aktiven, in ko je spaL sem si hitela juho iz bučk kuhat, da sem vsaj nekaj toplega pojedla. Nad mojim sem pa tudi malo razočarana. Non stop po sestankih leta, in sem praktično cel čas sama doma. Morda pa zato mleko zgubljam ker nimam prilike počivat. Ko je bil tu njegov sin je vse prilagajal njemu, sestanke si štimal ne vsak dan, ampak vsak drugi dan in še to le popoldne, zdaj pa gre že dopoldne in ga skoraj do večera ni.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 20:45:37   
Lepka
 

Jooj žabica 13, ti pa imaš pestro in to ravno zdaj, ko ti je tega najmanj treba. Kar se tašče tiče... jaz si z lastno mamo, ki živi nad mano nimam kaj pomagati tko da sem se že sprijaznila, da se bom morala pač sama znajti, čeprav se cele dneve preklada po stanovanju gor in dol...
Tvojga pa le v roke primi in mu pokaži, da se lahko ukvarja tudi s tako majhnim otrokom, pa čeprav ne more glih nogometa igrat z njim.

Jaz pa že nestrpno čakam jutrišnji pregled, čeprav upam, da ga ne dočakam 2v1....

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 20:57:07   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

Punce a ma katera izkušnje, včeraj je bil, danes ga skoraj ni (sem morala ga prej na stekleničko dohranit, v 3 urah sva se 3x dojila, pa je bil še vedno lačen in se mi je revček že smilu in sem mu dala malo umetnega mleka) - a to da ga danes nima pomeni da bo izginilo ali je lahko prehodno? Ful, ful si želim da se bi začela normalno dojit.


Jaz bi rekla, da je to vsekakor posledica utrujenosti. Jaz Vala polno dojim (se doji kar pogosto, na 2-3 ure) in imam popoldan/zvečer opazno manj mleka kot dopoldan/ponoči. Je bila slučajno danes patronažna tukaj in je tudi ona povedala, da je to normalno oz. da se mnogim dogaja. Pa poudarjam, da imam jaz dragega doma in da mi veliko pomaga, pa se vseeno pozna konec dneva da sem bolj utrujena...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 21:14:03   
FirstTimeMummy
Čer sonosečke in mamice!

Najprej čestitke Cat in Miški333 za njune sončke!!! Veliko cartanja in lepih trenutkov vam želim!user posted image user posted image user posted image

Žabica13, za taščo se ne smeš sekirat, čeprav bi bila tudi jaz enako žalostna, če me ne bi nekdo od kao najbližnjih vprašal po dojenčku... To je čisto ljubosumje, če mene vprašaš - tisti bolani kompleksi, ki jih premorejo nekateri biseri od tašč/zmajev. Jaz sem se že sprijaznila, da tudi nimam nikogar, ki bi mi pomagal na začetku po porodu (okej, moj user posted image je hb res krasen in bom vsaj 14 dni imela pomoč). Vsi bi se radi vtikali v zadeve, ki se jih ne tičejo in se silijo tam, kjer jih nihče ne rabi, da bi se pa kdo spomnil in ponudil kakšno pomoč (sprehod psa, likanje, kakšno kosilo, karkoli), to pa itak N-E. Valjda je 'logično', da človek pride na obisk ko njemu paše in se pusti strežt novopečeni mamici in šlata otroka po rokah, kot da je to sveta ustavna pravica. In vsak je hudičevo užaljen, če slučajno omeniš, da pač nekaj dni ne bi rad obiskov ko prideš iz P.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hjoooj, čist sem se razjezila, ampak to me res iz tira vedno znova vrže! Poanta vsega je: NE SE PUSTIT! Ampak ne smeš pozabit, da ti tudi ne smeš biti na voljo vedno in povsod in za vse dibiduse, ki bi samo vlekli in nič dajali! Ti si sedaj NAJPREJ mami, ostalo pa pač pride zraven in kdo to ne razume, naj ... (komentar ni potreben). Od svojega pa tudi zahtevaj, da se vama bolj posveča - če je lahko bil zraven, ko je bilo vse 'in the making', pa naj si vzame še par dragocenih minut vsak dan, da poskrbi za vaju oba!

Imam pa eno veselo novico: danes sem bila na ctg-ju in pregledu, in je G rekla, da nimam več mater.vratu, kar pomeni, da lahko že jutri šetkam v Riiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse je baje ready, tako da bo res vsak čas - baje najkasneje v petek. Ob sedmih zjutraj v petek imam sicer še ctg naročen, ampak je rekla, da ne verjame, da bom dočakala, jupiiii.. Če bi pa že, bi pa sigurno isti dan še letela v P, tako da sem in 7 heaven, ker bom končno tudi jaz važička mamicauser posted image

Se jutri javim in poročam napredek. Lepo se imejte!


(odgovor članu Lepka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 21:40:00   
Lenny1
žabica13 - prav boga si, jaz si težko predstavljam, da zdaj ne bi imela mojega zraven in da on ne bi imel časa 24 ur samo za naju dva z Robinom. Vse skupaj delava (kar me je izredno presenetilo, saj prej ni kazal interesa za previjanje...), pa kuha ipd. Poskusi svojega dragega prepričat, kako pomembni so ti prvi tedni, pa tudi da rabiš toplo hrano... Po moje vse skupaj vpliva tudi na mleko.
Sicer ga imam pa jaz tudi malo. Danes sem poskusila s črpalko, pa ga je bilo naenkrat samo 30 ml (naj bi pa 60-100). Ena prijateljica mi je svetovala, da naj 3x na dan pojem 2 veliki žlici sezamovih semen, tako da bom sedaj poskusila.

tinky - jaz sem kupila Novalac mleko. Nisem imela nobene ideje, v lekarni so ga svetovali.  Na sprehod pa gremo, danes je pihalo, pa sva mu dala malo več odeje.

Včeraj sva Robina prvič pustila pri moji mami in šla v shopping. Sem bila kar malo nervozna in v eni uri 3x klicala domov. user posted image

Uživajte, tako nosečke v zadnjih "samskih" dneh in nove mamice...

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: Avgustovke 2010
17.8.2010 21:52:45   
mayci
miska333 in cat, čestitke za user posted image !!! user posted image

žabica13,
najprej en veeelik user posted image user posted image zate... To je pa res grdo od tašče, da te takole ignorira...user posted image Pa tvoj bi tudi res lahko sodeloval pri skrbi za otročka, vsaj teh nekaj dni na začetku, no... Že tako nam je naporno v novi vlogi, potem pa si še brez pomoči... Drži se punca!! user posted image Jaz bi na tvojem mestu rekla kakšno z najdražjim, pa ga malo postavila pred dejstvo...

FirstTimeMummy, user posted image user posted image za uspešen pregled, zdaj pa hitro v P...user posted image Držim pesti zate, da ne dočakaš petkovega ctg-ja user posted image

novamami, tebe tudi čaka ena konkretna pupika...user posted image Nikar ne skrbi za tisto "majhno glavico", veliko so jih že takole prestrašili, pa se je potem izkazalo, da so bile meritve povsem netočne.. Tudi tebi želim, da čim prej spoznaš svojo user posted image .

saša36, lepo je prebrati tako zadovoljen post.user posted image user posted image


Jaz tudi že komaj čakam, da gremo kaj ven, po vsej verjetnosti bom šla malo na balkon z njo, ko bo sonček in ne bo pihalo, na sprehod pa drug teden. user posted image Samo verjetno ne bomo šibali toliko kot tale kuži....user posted image
Glede pomoči pa moram reči, da imam res zlato taščo, ki nam vsak dan skuha kosilo, mi nosi kompot in pride vsak dan pogledat za nekaj minutk. Tudi moj dragi je prevzel vse delo, ki je doma, pomivanje posode, cel dan se igra s ta velikim fantičem (tudi jaz, kadar le lahko) in tudi Izo previje in preobleče.user posted image

Se tipkamo kmalu! user posted image





_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 7:37:53   
solis
Današnja noč je bila pa user posted image . Sem čist user posted image , od štirih zjutraj naprej sem dobila mogoče še ene tri 10 minutne dremeže, ker je Ana v spanju skoz neki stokala in se oglašala, ne vem kaj ji je bilo. Ob pol sedmih sem jo previla in ji dala za papcat. Zdaj se je pa končno umirila in upam, da mi bo ratal še malo zaspat (upam da za več kot 10 min user posted image ).

Cat in miska333 čestitke za vajina otročička. 

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 8:31:29   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: solis

Današnja noč je bila pa user posted image . Sem čist user posted image , od štirih zjutraj naprej sem dobila mogoče še ene tri 10 minutne dremeže, ker je Ana v spanju skoz neki stokala in se oglašala, ne vem kaj ji je bilo. Ob pol sedmih sem jo previla in ji dala za papcat. Zdaj se je pa končno umirila in upam, da mi bo ratal še malo zaspat (upam da za več kot 10 min user posted image ).



pod tole se pa moram podpisat user posted image user posted image
tudi Maja je celo noč neki stokcala in jokcala, pa 2x se je pokakala do vratu

žabica, po mojem psiha, stres, premalo počitka in premalo popite tekočine imajo velik vpliv na to, da nimaš mleka. Bi se morala malo skulirat, svojega moža malo na grobo "primit" in boš vidla, da se bo stanje izboljšalo.
Nekaterim moškim (med te spada tudi moj mož), je treba dobesedno narisat in napisat kaj je treba vse postorit. Tako je pa zato, ker od doma ni prinesel nobenih delovnih navad, ker mu je bilo vedno vse z rožicami postlano.
Zdej se zjutraj zmeniva kaj je treba naredit in se tega tudi drži.

O tašči pa sploh ne vem kaj bi napisala. Žalostno user posted image user posted image

lenny, če ti je kej v pomoč, ti lahko povem, da Novalac dobiš ceneje v Italiji, 800g stane 7,50 EUr, pri nas je 400g 9 eur





< Sporočilo je popravil Tinky -- 18.8.2010 8:36:26 >


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 9:29:02   
novamami
Jutro punce!

Najprej hvala za tolažbo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 9:33:00   
novamami
Ne vem kaj mi je zdaj tole prekinilo post.

Žabica13 tole s taščo je res user posted image  upam, da se uredi čim prej. S tvojim se poskušaj pogovorit in mu povej dobesedno kako se ti ob njegovem obnašanju počutiš. Po moje se hoče on umaknit, da ne bi preveč smetal tebi in malemu, pri tem pa seveda niti opazi ne da je učinek ravno nasproten. Al se pa počuti malo odtujenega, kar tudi ni nič nenavadnega pri moških, pa to ne glede na to ali je to prvi otrok ali pa peti. Ti se pa poskusi malo pomirit in več počivat, pa se bo tole z mlekom sigurno popravilo.

Pridne bodite!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 10:20:54   
tijica
Pozdravljne punce!

Se ni noobena ova javlila z Rima?Bo spet malo zatisja?Jaz sem tolk ze "nora" od teh laznih popadkov ko nekaj casa scipa v krizu in spodnji del trebuscka,pol spet ne,potem trebuh okameni in me to zlo boli...Se bojim da bi spregledala prave,ko sem ze s tem tolk obremenjena...Komi cakam da grem rodit,res sedaj pa se ze kar vlece in vlece,nas otrok pa noce ven...Jutr imam ponovno pregled,upam da ostanem v Rimu in rodim:)...

Žabica13 tale tvoja situacija je pa res naporna,ampak ti povem da ti se lepo s tvojm partnerjem lepo dol used in se pogovori iz oci v oci o vsem kar te moti kar si zeliws in bo bolje...moski dost krat ne vidijo potrebe zensk in to zna bit naporno,sploh zdaj ko se privajas na materinstvo,posledicno lahko to pripelje do poporodne depresije,ampak te nebi rada strasila zato se lepo pogovori,ona pa le naj svoji mami da vedeti da je pri hisi novo veselje in naj se primerno obnasa...upam da bo obljeuser posted image user posted image user posted image

mamice lepo cartajte,user posted image vi pa lepo cakajte na vlakec za v rim...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 10:37:16   
sky77
žabica13 imaš zs

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 10:56:25   
Tinky
user posted image user posted image
Maja ima spet vneto oko. Sem klicala P in jo moram peljat se pokazat, a šele jutri.
Mah, sem prav slabe volje user posted image user posted image



_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 12:16:14   
novamami
Tinky saj bo bolje, držim pesti, da se čim prej poštima. Tebi in tvoji mali Maji pošiljamuser posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 12:21:10   
solis
žabica13 user posted image . Kar hudo mi je zate. Kar se tašče tiče sem itak brez besed. Tvojga pa le v roke vzam in mu povej, da rabiš in pričakuješ njegovo pomoč. Eni moški so pač taki, da jim je treba stvari ne samo povedat, ampak še narisat zraven user posted image  (mam enga tazga doma - pri prvi hčeri je tudi on ves čas očetovskega dopusta letal po sestankih. Ampak moram reč, da se je v tem času, tudi že kaj naučil in je bil tokrat veliko bolj priden - kuhal je kosilo, skrbel za starejšo hči in tudi miril mlajšo, da sem se jaz lahko npr. v miru stuširala ali kaj pojedla). Tako da je tudi za tvojega še upanje user posted image  - glede na to, da lepo skrbi za starejšega sina, se bo slej ko prej izkazal tudi pri Davidu.

Glede mleka pa se ni treba nič bat. Čim več počivaj in čim večkrat ga priklopi, pa se bosta povpraševanje in ponudba po mleku uskladila (in čim manj dodajanja, ker res ni potrebe dokler se otrok lepo redi). V prvih tednih je bila tudi Ana non stop na joški - ne samo za hrano, tudi za tolažbo. Prvi mesec ji sploh nisem dajala dude, kljub temu, da sem imela včasih bradavice že čisto razbolene in se je obrestovalo (v 4 tednih se je zredila za 1kg). Jaz sem si na http://www.baby-nega.si/ sposodila tehtnico (stane 10 EUR na mesec in ti jo dostavijo na dom). Vsakih nekaj dni jo dam na tehtnico, da vidim koliko teže je pridobila in potem sem pomirjena in vem, da imam mleka dovolj (drugače bi se mi pa ves čas po glavi porajala vprašanja, če je mleka dovolj, kar bi lahko tudi negativno vplivalo na količino mleka - psiha pač).

Tinky user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo Majo, upam, da se uček čim prej pozdravi.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 12:31:39   
mayci
Tinky user posted image , naj bo z učkom hitro bolje! user posted image   Naš Lan je imel tudi kar naprej vnete učke, ko je bil majhen... Ali so mu tekle ven solzice ob najmanjšem vetriču ali hladu..user posted image Sem imela kapljice za oko ponavadi kar doma na zalogi user posted image , to je trajalo do pribl. drugega leta, potem pa je bilo ok. user posted image




_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 12:54:06   
sky77
ljubljančanke, kako hitro ste dobile rojstni list?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 13:01:23   
Tinky
hvala punce, zlate ste user posted image user posted image user posted image

imam zdej full slabo vest, ker sem se nažirala s kinder čokolado. Ma se ji nisem mogla upret! Me je tako nežno gledala in mi šepetala "pojej me, pojej me" user posted image

sky, mi smo dobili rojstni list dva dni po tistem, ko sem prišla iz porodnišnice. Aja, zdej vidim, da sprašuješ ljubljančanke user posted image
danes, se pravi 22 dni po rojstvu je dobila še davčno

me pa zanima, v kolkem času pošljejo zdravstveno kartico???

< Sporočilo je popravil Tinky -- 18.8.2010 13:14:07 >


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 13:16:16   
solis
rojstni list sem dobila 10 dni po odpustu iz porodnišnice, zdravstveno pa sem dobila v približno 5 dneh po tistem, ko sem poslala rojstni list v kadrovsko.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   RE: Avgustovke 2010
18.8.2010 13:18:27   
sky77
solis in tinky hvala.

Tinky zdravstvena naj bi prišla cca 7 - 10 dni po tistem, ko kadrovska odda papirje

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?