Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

pošiljam tople
.
, v trebuhu imam skoz tak neprijeten občutek, me skoz neki zvija. Jst srčno upam, da se tele slabosti čim prej končajo, ker sem kot ožeta cunja.
pa ne vem koliko časa bo še z mano hodil, ker me preveč vleče.
, ker bi jo neznansko rada zamenjala, pa nikakor ne dobim drugega G. Danes na pregledu je bilo čisto čudno: mož ni smel biti zraven na pregledu, ekran je imela obrnjen stran in mi pikice sploh ne bi pokazala, če ne bi zatežila (potem je na hitro pokazala nogice in rokice), itak je čisto redkobesedna, tudi če jo kaj vprašaš to komaj zmomlja. Skratka po koncu pregleda ugotoviš, da nisi zvedel nič, tudi to ne konkretno, če je vse ok. In jasno mi je dala vedeti, da se nima časa ukvarjati z mano. Najbolj me seveda skrbi, da bo profesionalna in bo ugotovila, če kaj ne bo šlo ok.
. Že pišem in kličem in upam, da se uspem zmeniti. Sporočim, kako bo šlo.