Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

po več letih ko se ni nič prijelo in žal ss v zelo zgodnji fazi julija letos. V četrtek, ravno na rojstni dan od mojega
sem glede na to da mi je
zamujala takrat že skoraj teden dni naredila test (če sem iskrena
nisem pričakovala, toliko neskončnih ciklusov čakanja naredi človeka malo previdnega v pričakovanjih) in pozakal se je močan
Glede na slabe izkušnje upam da se vse izzide kot se mora, razen občasnega špikanaj zaenkrat nimam nobenih znakov ne slabosti.
. Tudi jaz, razen kravitve v prvi nosečnosti nisem, ampak sedaj pokrivam vse za nazaj.
. Razen rahlo napetih prsi namreč k sreči nimam nobenih znakov. Mislim, da bom dojela šele po prvem pregledu pri G.
in ne vem kaj naj ... ker se mi resnično dviguje, bruhat pa ne upam. Kaj je to lahko zaradi folne kisline ali pač je začela nosečnost delat svoje??
....Nisem se še vagala odkar sem zvedla,da sem noseča.Pred
, kaj pa naj rečem do pregleda še nebom povedala v službi.Domači pa že vejo vsi.
. Danes sem imela prvi pregled in sicer gre za nosečnost, vendar se v vrečkici ne vidi ploda. Ali je prišlo do zanositve kasneje ali pa je to neuspešna nosečnost. Čez en teden imam ponovno pregled, če se kaj v tem času spremeni ali še v vrečkici "zraste". Torej do ponedeljka ostaja še malo upanja. Če pa v tem vmesnem času pride do krvavitve, kot znak, da narava sama javi, da nekaj ni OK, pa grem v P že prej......
nosečnost želim, veliko zdravja in dobre volje!
. Poleti se nam toraj obetajo dvojčki, doma pa imamo 17 mesečnega fantka. Joj, to bo pestro!
. Slabosti za enkrat ni, kakšnih drugih težav pa tudi ne. Samo utrujenost me daje. Če bi lahko, bi cele dneve prespala.
za mano je že 1. UZ, kjer smo videli, da srček JE!
pa še kar nekaj primerkov teh "vonjalnih" težav imam... komaj čakam, da se slabosti poležejo in da pridejo veseli trenutki. vsem želim prav lep večer!
prinesel kar dva SUPER!