Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Me že kr muči tale CR ker sem prvič imela ful težave
. Sicer pa glede nosečniških znakov nimam nič posebnega, razen mogoče malo bolj občutljive prsi in bradavice. Slabost pa še pričakujem
, vsaj v prvi nosečnosti se je začela z dopolnjenimi šestimi tedni. Hmm, če sem zdaj v 5. tednu, bi mi kar lahko bilo slabo ravno med prazniki... Ampak, ni pomembno, pomemben je vzrok
! Včeraj sem se le uspela naročiti na 1.pregled, sestra me je naročila že naslednji teden - 23.12.
Pri nas je tok snega,jaz pa se v vecini zadrzujem kar v stanovanju...Mene daje utrujenost in to zeloooo
,zvecer hodim spat okoli 21,21.30...In potem se ob 5 zjutraj zbudim ne morem spat,sem prehlajena,zacne me spikat v trebuscku in danes sem prvic obcutila rahlo slabost oziroma kot bi pekla zgaga...Vrjetno se zacenja...
A imate ze slucajn imena izbrana?Jaz dost iscem po racunalniku in si zapisujem,moj bo pa potem samo izbral
, vendar imam v tretje res dober občutek.
. Tako da jaz mislim, da imaš ti PDP 3 dni pred mano, torej 17.8.2010, kot ti je napisala že sasa36.
mi je tako čudno da bomo čez 8 mesecev imeli drugega navihančka
vse najboljše!