Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Najbrž bom bolj malo z vami, ker imam ogromno dela v službi, doma pa dva navihana fantiča (3,5 in skoraj 2 leti), ki mi že par meseca (odkar je njuna teta in vzgojiteljica odšla na porodniško) trobita, da bi rada imela sestrico. Bomo videli, kaj bo, glavno da bo dete zdravo.
vesela. 
. Tudi nas je nekaj ,ki bomo drugič ali celo tretjič mamice. Ta zadnja Anonimna...o ti verjamem,da nimaš časa oziroma,da ga boš imela bolj malo.
in zraven še dva mala razgrajača.Dobra si.Verjetno ti tudi vsaka pomoč pride prav.
, se počutim super!
....
,strah ga je da nebi bilo kaj narobe...jaz bi pa vseeno rada...sem zasladila kar ugaja materi,ugaja otroku,kaj mislite?
, upamo da še toliko plusov in še več prineseta Božiček in Dedek Mraz.
.Včeraj sem se vozila poslovno v avstrijo in je bila huda kriza, komaj sem se na koncu izvlekla iz avta in v posteljo, mi je bilo tako slabo.
Pri nas je tok snega,jaz pa se v vecini zadrzujem kar v stanovanju...Mene daje utrujenost in to zeloooo