Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, nimam še prav nič zbrano, ne vem, kje bom kaj kupla in pravzaprav niti ne vem, kaj vse bova rabila, vidim pa, da ste ene že ful zorganizirane!! Superca, meni nekako ne uspeva, ampak saj grem vedno bolj na improligo
, tko da ne bova šla. Sva pa bila v 6. mesecu. Pri nas te prej niti pokličejo.
....
...tako,da imam še vse v glavi in mizincu.Če bi že šla,bi v našem primeru šla enkrat maja meseca,ker v špici poletje,z ogromnim trebuhom bi bils muka.
, bo pa to drugi
in morem reči da se počutim veliko slabše kot v prvi ki je bila SUPER, nič mi ni bilo slabo vse o.k., zdaj pa mi je skozi razen popoldan slabo, ne paše mi nič jesti druga kot kakšno sadje in jogurt.Sem tudi skozi utrujena, spat hodim ob 21-ih.
, drugače pa seveda zelo vesela
.
. To je moja 2.
PDP pa mislim, da je okrog 15.8.2010. A že jemljete folno kislino???
, nazadnje 3.10. (zmešan ciklus). Najprej nisem imela znakov in me je mož prepričal,da naredim test, ker sem bila prepričana, da je nemogoče zanositi 2 meseca po zadnji
LEP SOBOTNI POZDRAVČEK,TUDI OD MENE,KI SEM VAS PRAVKAR NAŠLA IN SE PRIDRUŽUJEM