Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Konec heca! Imena za fantka takoj sem!!!! 22.6.2005 13:41:24
soncece24
jaz če bi bil fantek bi mu dala Vito ime, tak da ti ravno ne morem kaj dosti pomagat, razen če boš imela dva: vito1 in vito2 :)-
Lepo pa mi je še : Simon, Patrik, Marko, Rene, Marcel... Če pa boš res brez idej pa naredi kot nardijo dalmatinci: daj mu ime od tasta (mi bi pol lojzeka meli, joj joj)
Konec heca! Imena za fantka takoj sem!!!! 22.6.2005 13:56:39
aprilka
pozdravljene. Hvala bogu da nisem edina ki ne vem imena za svojega še nerojenega sinčka:)- Tudi jaz bi vam bila zelo hvaležna če bi mi kaj svetovale. A ima mogoče katera ideje za tuja imena?:zmeden2: Lepo bodite in uživajte še naprej
Konec heca! Imena za fantka takoj sem!!!! 22.6.2005 14:31:40
muki1
Iztok, Izodor, to mi je trenutno najbolj všeč, samo na vito pa res najbolj paše Mito. Ali pa Tito. Jaz sem mela za fantka Jure ali pa Žiga Javi kako si se odločila.