Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Dobro jutro, za nami je KATASTROFALNA noč, prva v petih mesecih, sem totalno nenaspana, prehlajena, ampak moj dedčko se pa sedaj smeji, ponoči pa je jedel na 1 uro....
Pri nas pa je bila noč normalna. Edino jedo je ob 12-h ker smo mu včeraj malo ritem zmrdali z predstavo. pol pa spal do 7 ko si je privoščo še eno flaško pa sma še do 8-ih potegnila. Zdaj si pa grem nekaj za jest naredit.
Jutro. Spali fajn (tak ko vedno zadnja dva pa pol meseca - trkam) od cca. 20.30 do 7.30. Ko bi le ostalo tako. Danes gremo na obisk k dedku v Radgono. Popoldan pa pečemo kekse. Nekje morava še nabavit plehnate škatle za kekse, take malo manjše. Vem da so jih meli v šparu pa v EP več nimajo, v Bistrici tudi ne, tak da morava na lov, če je še kje ostalo. A ima katera kakšno idejo oz. jih je kje videla? Pa bolj poceni varianto, ker jih rabiva 8.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Spali smo kar ok, ni se zbujal kaj dosti oz. samo 1x in sem ga k sebi dala pa sva dalje spala do 8h
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Nič grem nekaj delat...oz. ne danes ne delam nič, ker sem včeraj vse naredila še kuhat ne rabim bomo kar sarmo iz zmrzovalnika imeli... .
Lep dan vsem