|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: GT3 Peg perego...
9.1.2010 21:58:10   
DanijelaNeli

JANCI
Kako si mislila to,:Ne da bi ga razdirala?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: GT3 Peg perego...
10.1.2010 10:04:14   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli


JANCI
Kako si mislila to,:Ne da bi ga razdirala?


Hmm, mogoče sem res malo čudno napisala.
Sestavila sem ga skupaj, nisem pa nič koles stran jemala.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: GT3 Peg perego...
12.1.2010 17:59:22   
DanijelaNeli
Aha,pol pa super...
Danes sem srečala eno kolegico v kopru,ki ima ta voziček in sem jo povprašala za nasvet in res je rekla,da so sami +. Težo in velikost lahko odmisliš,glede na kakovost in uporabnost vozička. Ob tem je med glavnimi varnost in stabilnost.
Probala sem ga vozit in je 1.a liga!

Oranžen bo kmalu parkiran pri nas doma!!!user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 7:46:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: GT3 Peg perego...
23.2.2010 16:44:07   
DanijelaNeli
ZIVEPO...a si ga šla že iskat?
Mene je glih kar klicala gospa Samanta s trgovine Ajatutaja,kjer prodaja rabljene vozičke.Rekla mi je,da ima enega PP GT3-ja in sicer rdeče barve.Letnik pa je 2008.
Sama pa mi je povedla za ene nevšečnosti o vozičku,namreč,da se držala kjer imaš roke za potiskat voziček,od odspodaj malo cufajo.To mi je rekla že ena,da se to dogaja.Če ne pa,da je kot nov.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: GT3 Peg perego...
25.2.2010 18:33:20   
Želvi
Tudi mi imamo PP GT3, barve corallo, ki smo ga kupili v marcu 2009.Tudi jaz ga ne bi menjala za nobenega drugega in ga zelo priporočam. Že od samega začetka sva bila nad njim navdušena, čeprav sva gledala tudi Jane, a po testu obeh je v vseh pogledih pretehtal najin favorit PP GT3 - je res mercedes med trokolesniki user posted image   V uporabi je vsak dan od junija dalje, ne glede na vremenske razmere in z njim nismo imeli še nobenih problemov. Z njim gremo povsod - tudi po gozdnih poteh, makedamu, v teh zadnjih mesecih sva bile z najino princesko na našem koncu res redke oz. če ne kar edine, ki sva hodili tudi po samo shojenemu snegu, medtem ko so se ostale mamice, ki sva jih srečavali in imajo na svojih vozičkih manjša kolesa držale predvsem asvaltiranih poti. Skratka o samem vozičku lahko govorim res samo v presežkih, saj smo z njim res zelo zelo zadovoljni.
Čeprav je najina princeska junijka sva se kljub temu odločila tudi za nakup košare in smo jo uporabljali vse do novembra oz. dopolnjenega 5.meseca in te odločitve nisva obžalovala, ker je košara res full fajn. Ker smo že od začetka veliko prehodili naokoli po raznih izletih, praznovanjih ter seveda sprehodih je najina user posted image v njej preživela veliko časa, tako da smo jo res dobro izkoristili. Ko je pri 4.mesecih na vsak način želela samo sedeti in tako opazovati okolico, sva ji ležišče v košari enostavno dvignila v polsedeč položaj - kar je velika prednost ki jo ta košara omogoča in je ona veselo opazovala vse okoli sebe. Pri 5.mesecih sva jo dala v športni del iz preprostega razloga, ker je najina žabica tipična punčka- zgovorna in "firbčna" in je hotela izključno sedeti in v takem položaju tudi iz vozička opazovati okolico. Ker pa gre športni del popolnoma tudi v ležeči položaj, ni težav ko otrok zaspi, saj se ležalni del enostavno spusti.
Tudi lupinica je fenomenalna in ko sem spremljala prijateljice ki imajo lupinice drugih znamk je ta po večini njihovim otročkom kmalu postala premajhna, medtem ko smo mi lupinico prenehali uporabljati pred 14 dnevi, ker smo kupili avtosedež. Kljub vsemu pa bi lupinico še brez težav uporabljali še vsaj kakšen mesec, pa čeprav meri najine princeske pri dopolnjenih osmih mesecih 76 cm, po kilaži pa je nekje v sredini oz. med lažjimi.
Vse prednosti tega vozička so že mamice pred menoj napisale, ustavila bi se le pri košari na ogrodju, ki je kot je že Janci F napisala zavidanja vredna. Midve v dopoldanskem času opraviva vse možne nakupe, a mi zaradi tako velike košare nikoli ni potrebno nič nositit v roki, saj vse spravim vanjo user posted image . Edina slaba stran tega vozička je ta, da se zloži manj kot ostali trokolesniki. To je pa po mojem mnenju tudi edina, vse ostalo so sami plusi user posted image
Midva sva po voziček odšla v Italijo v Monfalcone in se nama je dejansko splačalo iti, saj sva tam zanj plačala 160 € manj kot je bil tukaj, to se nama je pa zelo poznalo. Vzela pa sva vse skupaj v kompletu-športni del, košaro, lupinico, zraven je prišla še vreča za noge in dežna prevleka. In ja, športni del je šel v celoti dol iz ogrodja, le vse je treba odpeti in odstraniti user posted image   Kar se pa garancije tiče pa je tako, ker je kupljen v državi EU naj bi garancija veljala v vsaki državi EU prostora.V glavnem po mojem mnenje je voziček vreden vsakega centa in če bi še enkrat kupovali bi se ponovno odločili za PP GT3.

Bi te pa Janci F prosila če mi lahko napišeš kje si kupila senčnik za voziček, saj smo ga v štartu pozabili, pri uporabi košare ga nismo rabili, ko pa smo se kasneje tukaj obrnili na PP sedež v Trzninu in tudi na BC pa so povsod dejali, da ga za PP GT3 ni, le za Pliko in ostale s sorodnim ogrodjem. Bi za pred poletjem tudi mi radi kupili, zato bom vesela tvojega nasveta.



(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: GT3 Peg perego...
25.2.2010 21:31:23   
googica
no mi smo tud ponosni lastniki ppgt3 tropical.. sam ena stvar me moti, me zanima če je isto pri vaših vozičkih.. sprednje kolo ropota ob najmanjši neravni podlagi. torej zdaj ko je pesek po cesti, skos ropota. smo bli v trzinu in je majstr reku, da je to normalno, ker so neke posebne vzmeti itn.. no, mene živcira to.. ker je le drag voziček in sm pričakvala, da ne bo ropotal. a vam tud ropota?

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: GT3 Peg perego...
25.2.2010 21:32:33   
googica
aja, dons so mel senčnik v trzinu.. bomo mi tud mogli it kupit oranžnega, dons ga nismo vzel..

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: GT3 Peg perego...
25.2.2010 23:19:20   
Želvi
Pri nas kolo ni nikoli ropotalo, pa gremo z njim po vseh možnih terenih. Edina stvar s katero smo se po treh mesecih soočili je bila ta, da v trgovskih centrih kjer so gladka tla prednje kolo kar naenkrat ni bilo mogoče več normalno obračati in je stalno "blokiral". Na pogled je bilo vse ok, kolo trdno vstavljeno, skratka vse...dokler moj le ni tudi potipal kolesa (ta je na pogled izgledal bp) in ugotovil vzrok-kolo je bilo na pol prazno. Ko ga je napumpal so težave odšle user posted image .

Googica, v Trzinu si videla senčnike za PP GT3?

< Sporočilo je popravil Želvi -- 25.2.2010 23:20:46 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: GT3 Peg perego...
26.2.2010 6:51:48   
soni
Senčnik imajo v Trzinu, je pa res , da ni od GT3, a prodajalec nam je zagotovil in preizkusil, da tudi od Pilkota paše. A pri nas še čakamo na uporabnicouser posted image .

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: GT3 Peg perego...
26.2.2010 10:14:41   
googica
ja za gt3ja so senčniki, sej je prov posebi narejen za pritrditev na ročaje, kjer potegneš za zložit voziček.. je zato prav posebne oblike tisto držalo.. no vsaj men se zdi, da je prav za gt3 narejen..

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: GT3 Peg perego...
26.2.2010 10:16:01   
googica
a ziher ne ropota? kao bi mogl pri vseh ropotat... a čist tiho je voziček, tud ko grete po pesku?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: GT3 Peg perego...
26.2.2010 15:25:19   
maosol
Hoj uporabnice GT3 ja tud midva sva postala lastnika, pa me nekaj zanima!
Kupila sva rabljen voziček in je streha nekoliko zbledela - rdeča barva!
Ali ima kdo kakšno idelo kako jo "obnoviti"!?user posted image
lp, M 

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: GT3 Peg perego...
26.2.2010 20:54:41   
PC Baby
Ma s temi senčniki je en šit. Ma noben ni uredu, vsi dol padajo pa če jih še tako orenk zategneš. Še najboljš je strehc čez potegnt, če že ima gt3 to možnost.

(odgovor članu maosol)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: GT3 Peg perego...
1.3.2010 13:39:50   
Želvi
Ko sem v jeseni povprašala na PP v Trzinu so takrat dejali, da jih za GT3 nimajo, da jih imajo le za ogrodja stila Pliko in na samo ogordje GT3 res ne paše, ker je le to preširoko, edino če obstaja kaka druga opcija kot je Soni napisala. Se bova pa v naslednjem tednu kar zapeljala do njih in povprašala.

Googica pri nas kolo oz. kolesa res ne ropotajo, pa po pesku dnevno vozimo, ker je pri nas okoli precej makedamskih peš poti, ne ropotajo na nobenem terenu.


(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: GT3 Peg perego...
1.3.2010 16:38:04   
googica
a popolnoma neslišen je voziček? 

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 10:37:42   
Želvi
Popolnoma user posted image V našem kraju je kar nekaj GT3-jev, a ko jih srečava na sprehodih tudi pri njih ne slišim, da bi karkoli ropotalo. 

< Sporočilo je popravil Želvi -- 3.3.2010 10:39:10 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 10:42:41   
googica
ah ja.. kaj pa js vem user posted image

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 11:34:01   
gajka
GT3 imamo 2 leti. Eno dobro leto je bil ves čas v uporabi (zdaj čaka na novega člana, ker je ta večji raje na 2 nogah), po vseh možnih terenih (klanci, makadami...). Kolesa niso nikoli ropotala ali škripala, sem jih pa vsake toliko namazala z neko zadevo (nek sprej za bicikle).
Edina moja kritika je tresenje sprednjega kolesa pri večjih hitrostih (hitra hoja, tek, rolanje), kjer je edina možnost sprednje kolo zaklenit, ampak je potem posledično voziček zanič vodljiv. user posted image A je katera ta problem že uspela kako drugače rešit? user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 13:42:25   
googica
gajka kakšno tresenje? ah ne, sej ne škripa, sam mal ropota na kamenju.. tko kot kolo ropota, če se peleš po makadamu

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 18:07:21   
gajka
Poslala mejl uvozniku v Trzin. Menda se to tresenje sprednjega kolesa pri večji hitrosti (že hitra hoja) včasih pojavi. Bodo pogledali in po potrebi zamenjali sprednji nosilec in kolo.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 18:22:35   
googica
aha.. no upam da boš zrihtala. nam so v trzinu zamenjal cel spredni del in je tud ta isto ropotal.. tko da so rekl, da je to menda pri vseh 2010 letnikih, in da je to normalno.. ah ja.. zato bi pa rada vsaj eno, ki to zadevo tud opazi dobila, da vidim, da me niso nahecal..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 20:31:15   
_Tinaa_
Googica: Kaj ti to sprednje kolo res tako ropota, da te to  tako moti?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 22:02:52   
googica
jah moti.. ne d a bi me ful motl, samo zanima me, če je to normalno.. ker če res tudi druge to slišijo, pol je to res tko narejeno. če pa je to sam pri nas, pa so nas našopal.. pol pa ne bom lih vesela

(odgovor članu _Tinaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: GT3 Peg perego...
3.3.2010 22:03:26   
googica
sploh pa, a tebe ne bi motlo če bi dala za neko stvar veliko denarja, pa pol ne bi vse delalo tako kot naj bi?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?