|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
13.9.2012 9:26:14   
Tutan
Pražen krompir mora bit z ocvirki user posted image Drugače ni to tapravi restan krompir user posted image

Razmišljam, globoko razmišljam user posted image
Mogoče bom dala ven slive pa naredila slivove cmoke pa kompot....

Če pa se mi ne bo dala pacarit, bom pa delala kakšne njoke v gorgonzolini omaki pa solato zraven in voila.
Odvisno.
Sem šele pri prvi kavici...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.9.2012 9:27:43   
mini86
Pražen krompir mora bit z ocvirk

z veeeeeliko ocvirkovuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.9.2012 9:30:56   
Tutan
Ouje! Moja mati ni nikol delala tega krompirja z ocvirki. So se mi nebesa pri tašči odprla user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.9.2012 9:32:53   
mini86
mene je zanč tašča presenetila k je dala v pire krompir ocvirke..všečno

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.9.2012 9:43:48   
Tutan
V pire? To še pa nisem poizkusila user posted image

Kakorkoli ocvirki so ena fajn zadeva. Za v krompirjevo juho, za pražen krompir, za jajčke (umešane, na oko, omlete).
Mmmmmmnjami user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.9.2012 9:49:17   
mini86
fajn popestrijo tudi kšno zelenjavno omakco..

morm se jih spravt spet letos delat..na živce mi gre samo to k maš pol fuuuul masti, pa v primerjavi z njo skoraj nič ocvirkov..
mi pa karkoli na masti delat zelo smrdi-še posebej zdj med nosečnostjouser posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
13.9.2012 10:07:10   
Tutan
Jaz imam to prednost, da mi tašča zrihta domače ocvirke. In si vedno lahko namišljujem, kakšne bi - z malo masti user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
13.9.2012 10:39:10   
mateyka
ocvirki - moj mož je bil (in še vedno je) totalno zgrožen kaj slovenci delamo iz pujsje masti in da jih prodajamo v polkilskih pakiranjih user posted image user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
13.9.2012 10:49:12   
Tutan
Vprašaj ga, kaj pa oni delajo s svinjsko mastjo? user posted image user posted image

Drugače pa - še par idej z ocvirki:
stročji fižol z ocvirki, zelje z ocvirki user posted image

Še boljše pa je bilo ko je moja pokojna babi naredila partene klobase (kako se temu dejansko reče? user posted image - iste klobase, kot krvavice, samo brez krviuser posted image ) pa restan krompir in zelje z ocvirki user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
13.9.2012 11:02:09   
ronja
Vlagava paradižnikove omakce - njami - to potem jemo celo leto... Eno "al naturale", eno z melancani, eno s patišoni (une lepe bele okrogle buče),... Čaka še mezga in pelati.

da jih prodajamo v polkilskih pakiranjih

No, to ej tudi mene presenetilo. POvej možu, da je moja mami to jedla Z ŽLICO, ko je bila noseča s sestro (pri meni ne več, da ne boš delala kakih čudnih zaključkov;). Se je takrat precej zredila, hehe (potem shujšala nazaj). Sicer mi nismo neki porabniki ocvirkov, meni sploh ni zanje, lubi pa tudi ni fen, tako da jih ne kupujemo. Če jih kdaj dobimo, jih navadno porabijo za jajca na oko, česar sama tudi praktično ne jem (jaz jem jajca v sladoledu in sladkarijah:D, ok, tudi kak slani narastek itd...).

Včeraj je kuhal lubi, ker esm bila na roditeljskem (je bil zeloooo za tako razporeditev, je rekel, da bi umrl, če bi moral on to tam poslušat:D - no, ampak če bojo meli spet tisti poskus z rižem (da ostanemo pri kulinariki), je pa rekel, da bo šel in jim svoje povedal - samo v tem primeru bo otroke babica pazla, ker to pa jaz moram slišatuser posted image - njega je ful težko iztirit, nikoli se nič ne pritožuje, itd... in bi ga prav rada vidla, kako se razpizdi, hehe) Jedli smo pa ribice (sveže) in pečen krompir.

Na morju smo delali pa med drugim domače raviole in torteline. Pride enkrat na blog, upam, da v kratkem...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
13.9.2012 11:06:00   
Tutan
Prekmurci si jo na kruh mažejo, tako da tvoja mami ni bla nujno edina čudna user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
13.9.2012 11:20:01   
uškinamama
Sem na pol hin....samo to morem napisati. Kako jaz obožujem (tudi) prekmursko hrano. user posted image

Danes bom vzela nekaj iz skrinje. Verjetno bujto repo, ste mi že naredile gušte.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
13.9.2012 11:20:54   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan
Vprašaj ga, kaj pa oni delajo s svinjsko mastjo? user posted image user posted image

vem da je skuta odpadek v mlekarnah - v glavnem šele zadnje elto jo vidim na policah (počasi prihaja sem normalna hrana). al so jo pa rej teličkom dajal? v glavnem ni receptov s skuto kot pri nas. kva pa vem..

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
13.9.2012 11:22:35   
mateyka
uška - dödöli user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
13.9.2012 11:39:03   
ronja
Prekmurci si jo na kruh mažejo, tako da tvoja mami ni bla nujno edina čudna
Ja, to vem, samo ona je jedla to brez kruha, samo žlica (tavelika) in mast direkt v usta, brez česarkoli... Bljak!

uškinamama, jaz se spomnim bograča... kako sem ga bruhala, ko sem bila noseča z Ronjo... pa me vse mine - ni bograč nič kriv, ampak ko gre gor, ful ni tako doberuser posted image Sicer sem pa enkrat naredila original gibanico z original količinami - sem jo potem stehtala - neto je bila 5 kil!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
13.9.2012 11:47:47   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mene je zanč tašča presenetila k je dala v pire krompir ocvirke..všečno

mmmm ocvirkiuser posted image .

Za mojo babico je pire takšnega kot ga danes jemo, socilani pire. Sedaj ne more več sama kuhat, ampak ko je še lahko, je pire dala na ocvirke in praženo čebulo, gor rdečo papriko in kislo smetano.....mmmmmmmmm, ocvirke moram kupit

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
13.9.2012 11:49:22   
mika
uškinamama, jaz se spomnim bograča... kako sem ga bruhala, ko sem bila noseča z Ronjo... pa me vse mine - ni bograč nič kriv, ampak ko gre gor, ful ni tako dober

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
13.9.2012 11:54:54   
mateyka

Prekmurci si jo na kruh mažejo, tako da tvoja mami ni bla nujno edina čudna user posted image

pa čebulo ali česen gor. user posted image jaz ma to občasno rada s pašteto - ni ga čez svež česen ali čebulo da ubije prehlad.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
13.9.2012 11:57:44   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pa čebulo ali česen gor. user posted image jaz ma to občasno rada s pašteto - ni ga čez svež česen ali čebulo da ubije prehlad.

jaz tudi, pa ne samo občasno...kar pogostouser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
13.9.2012 12:07:35   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

uška - dödöli user posted image

Prav morašuser posted image  .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.9.2012 8:30:12   
_sonček
fžolova juha, jabolčni štrudel

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.9.2012 8:33:14   
Tutan
lazanja + zelena solata
Popoldne pa v gobe, mogoče se najde kaj marel za večerjo user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.9.2012 9:04:28   
5ra8
juhca in slivovi cmoki

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
15.9.2012 10:38:45   
poopsie95
Krompir v zevnici in za moške še klobasa.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
15.9.2012 10:59:55   
pridna_janja
juhica,ribe krompir in solato

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Uvajanje goste hrane: 9 idej za izbirčnega...
Je tudi vaš dojenček izbirčen jedec, ki se pri vsakem obroku zmrduje, vi pa več ne veste, kako se lotiti uvajanja goste ...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!