|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
17.2.2010 20:17:39   
m_o_i
aja, glede petka-mene bo, samo tezko recem ob kteri uri mi bo uspelo pridrvet do vasuser posted image  
grem ob dvanajstih do prjatlce v Lj (gremo po stvari za đuniorja, tak da se lahko bere kot: grem v shoppinguser posted image ); babji cvek lahko pa traja ohoho casa, kot veste user posted image  glede na prejsnje srecanje mislim, da ne bo panike, ce kako urco zamudim,ane?!
struklji jooooj, kak pa majo dobre pri Ancki tam blizu Kranja!!! polnjeni z drobnjakom mljaaaaaaaask (ker zivepo ravno sprasuje glede nadevov) a ste mi lahk luste nardile? hitro riti nastavit, da vsaka po eno vzgojno dobiuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
17.2.2010 20:17:57   
carly
Zivepo evo moj ta simpl pa dobr recept za štruklje:za testo zmešaš moko  (jaz jo kar mal na približno vsujem ), eno jajce, malo soli in hladne vode.Vode dodaš toliko da ti testo lepo skupaj v kepi stoji ko ga pregneteš.Pustiš počivati pol ure potem pa razvaljaš ene pol cm debelo pa namažeš z nadevom ( pol kg skute, jajce, sol, ena kisla smetana, jaz večkrat dodam še pehtran ali rozine), zaviješ v rulado, to potem v en prtiček in konca skupaj spneš z elastiko in daš kuhati v slano vrelo vodo za okoli pol ure.

Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 20:29:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
17.2.2010 20:37:07   
m_o_i
zivepo s toto babnco sem jaz se pred enim letom vsak vikend po dva dni cvekala; zaj so casi rahlo drugacni in zaj se vidima enkrat na tri mesece-zaj pa racunaj kok je treba not spravljat (a si baba al nisi?user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1904
17.2.2010 20:40:10   
K_a_t_i
Kera packa si je drznila štruklje oment? user posted image In kera je še dodatno plunla na karbid z Ančkinimi štrukeljci? user posted image user posted image user posted image Mi že krul... user posted image
Sicer pa - mi kupimo une od Hokus pokus (običajno imamo take stvari od Pečjaka, samo štruklje pa raje od Hokus pokus kupim, ker jih ni treba zavijat v servet), gor droptince in sladkor, še prej pa zelenjavna juhica. MLJAAAASK!

Eno vprašanje sicer okol teh štrukljev - sem jih enkrat zavila v servet pa so imeli potem okus po mehčalcu/prašku user posted image . Kaj ve servetov ne perete z mehčalcem, da štrukeljci ne dobijo tega priokusa? user posted image

Zivepo, moj je šel na eno Microsoftovo predavanje - tko da je mel junior samo eno žrtev doma user posted image . Ju3 bom pa jst mal pobegnila v kako trgovinco pa naj se fanta lovita user posted image . Samo oči ni tok zanimiv, ker je mami boljša miška (lepše cvilim) - tamal je pa mačka, ki bo miško ujela in pojedla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1905
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 20:49:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
17.2.2010 20:51:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

mu je pa pia prej rekla grem k mamici počivat ti si siten in to fjstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma cukri so!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.2.2010 21:33:38   
sabri
živepo: sm ti na zs recept poslala pa sem zdaj videla, da je carly napisala že, sem jaz bolj zakompliciralauser posted image . Delam pa vedno sladke pa kompot zdraven, slani me spominjajo na burek, potem raje burek naredim. Aja, servet pa lahk prej opereš, ker jaz skoraj ne uporabljam mehčalca, ker mi suđšilc naredi mehke cunje in ja Katy ti zna potegnit okus. Eni ga zavijejo tudi v alu folijo, sem že probala in je še bojl enostavno kot servet. Ančkini štrukeljci...še ne poznam, bi pa probala, ker so v gostilnah še bolj taki krhki so mi všeč.
Naša ima že malo vročine, upam, da bo jutri bolje.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.2.2010 21:33:47   
fiška33
Dober večer user posted image

Katy83, upam, da se jutri vidmo na MŠ. Imam sicer tudi osebnega zd. za bolniško ob 15h, ampak je tam čisto blizu in če sem naročena na uro, pokliče not točno. Če pa pridem tja nenaročena, lahk pa čakam tudi več ur user posted image . Bo pa dragi tam točno in mi bo poročal, kar bom na temo dojenje zamudila user posted image . No, dopoldan imam tudi pregled v SG, pa kosilo pri starših, tak da bo gužva jutri full user posted image .
Škoda, da ne moreš na krofkanje.

Evo Farina, mesto v avtomobilu je fraj, če te bi zanimalo user posted image . Ti pošljem tudi ZS, će boš slučajno tole zgrešila.

Danes sva bila z dragim spet malo po trgovinah, kupila sem dve flisovi dekici po 5 € v Dipotu. Imajo pa tudi tetra plenice in to 10 kom po 11.20 €. Sem zdajle prečekirala, kar sem si shranila od Moi, ki je napisala, da so najceneje v Tosami za 14.53 €. Bom šla kr nazaj v Dipota po tele. 20 kom upam, da bo dost user posted image . Čeprav danes, ko nam je kazala, kako otročička previjamo, umivamo, dvigamo, podiramo kupčka .. jih je vsaj 5 porabla user posted image .

Zivepo, da te razsvetlim... V MB delajo tudi UZ kolkov pred odpustom (ne šele čez 3 mesece), ampak še vseeno svetujejo malo širše povijanje, tudi če so kolki OK.

Mejte se! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
17.2.2010 21:45:01   
farina
oooo najprej hvala fiška fulllm sam mislim da pop,delamuser posted image lepo da ste se name spomnile.
no najprej vas lepo pozdravimuser posted image trebušček se mi zdaj že kar pozna, je vprašal kolegica če je to zaradi krofov?user posted image
dans smo nabavli,posteljnino za bebo, prejšn petek pa  opremo za na previjalno in pa bejbi kad.cotikew sem že nekaj prebrala kaj sem jih dobla, nekaj sem jih sama kupla.....ja stavri se kopičijo.... mal v sluzbi malo tu
eno vprašanje za tiste ki ste zaposlene?KAKO JE S PORODNIŠKO? kdaj se gre' 28 DNI PRED PDPjem obvezno, se lahk tud kasneje? to ginekolog določi ne?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.2.2010 21:53:34   
m_o_i
joooj, ker je farina ravno omenla, sem se spomnla: ve ktera, kak je s tisto porodnisko "45 dni pred PDP-jem"?!
namrec slisala sem nekje, da te moznosti ni vec, cetudi si prej celo nosecnost v bolniski; sicer zaj googlam, ampak najdem samo informacije iz leta 2001user posted image
farina kolko je meni znano, se gre 28 dni pred PDPjem. ce pa ti npr. rodis mesec pa pol prej, se ti za tisto razliko kolko prej si rodila potem ne podaljsa (no, ce bi sla kasnej v porodnisko zato, da bi potem kaj dlje doma ostala), ampak se steje porodniska od datuma poroda...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.2.2010 7:56:08   
emibu
Dobro jutro souser posted image =)

se vidi da sem zgodna še niste velik napisale...user posted image
grem neki pojest pa se pol oglasim..
aja nos je mal bolš sam grlo pa še preklemano pečeuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.2.2010 8:11:46   
jolcica
dobro jutro punce user posted image user posted image user posted image

kako ste ? sem brala zdele za štruklje se mi kar sline začnejo cedit....to ni fer..... no včeri sem bla čist na dnu, čimbolj se izogibam stopnic slabši je vndar sem se odločila da se klin z klinom zbija zato bom zdj nalašč hodila po stopnicah pa da vidimo če me bo že tako križ bolel,... :( no ponoči smo meli spet ringa raja v bušiju nevem mali se je odloču da bo očitno začel brcati ponoči ko bi jast spala... drugače pa mi začnemo z šolo v začetku marca to bo še zanimivo ko bova z mojim tole planirala ko še tako nimava  nič cajta bi rada vse nardila pred majem user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem rekla da si jutri vzamem frej, da grem na hitro generalno po hiši ker mi res primankuje cajta pa še par pralnih strojev bi mogla zlikatuser posted image user posted image user posted image user posted image , no skratka da bi v soboto ker moj spet dela mal šla na eno masažo za nosečnce če se mi bo dalo user posted image user posted image user posted image user posted image

bodite lepo zdj grem pa počas delat če se mi bo sploh daluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 8:19:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.2.2010 8:22:45   
Teja K
Dobro jutro majčice in prištuljena aprilčica user posted image !

vidim, da ste včeraj štruklje omenjale .... ojoj, zdaj pa jih bom mogla tudi jaz delat... packe, packaste...
Jaz jih ne delam sama, ker se mi ne da testa vlečt, če že, kupim že vlečeno... pol pa nadev naredim, ampak dam samo skuto, pa kislo smetano, sol in jajce... no poleti, ko imam na vrtu še drobnjak sveži... Drugače pa kupujem kar sparove, ker jih ni potrebno zavijat v savjet.... pečjakovi pa razpadejo, če jih ne zaviješ user posted image ... drugače pa jaz štruklje naredim ali kot prilogo h kakemu piščančjemu paprikašu ali pa dam nanje samo drobtine in zraven solato... njaboljši je motovilec z jajčkom user posted image user posted image

No pa gremo po vrsti:

Emibu čestitke za oceno user posted image user posted image

Katty itak da bom držale pesti

Katti tudi jaz savjete perem z mehčalcem... jaz vse perem z mehčalcem, da lepo diši user posted image user posted image

Farina, mislim, da je možnost, da greš kasneje v porodniško kot 28 dni prej, in potem drugo leto podaljšaš za to... ne vem pa točno koliko dni je mus da greš... to ti bodo na centru povedali... Moi za teh 45 dni pa jaz nisem sigruna... kaj pa dopust za leto 2010? a si ga že vse porabila, drugače ga lahko porabiš pred nastopom porodniške... ker v letu 2011 ga boš mogla itak do 30. 6 porabit, drugače ti bo propadel in 10 dni skupaj ga morš letos porabit...

Fiška ejga to pa je dober nakup... mislim, da bom jaz tudi zašibala do Dipota po tetra plenice.... ej a veš, da sem končno dobila ta sling po pošti uhhh, je pa full lep in živo pisan, prav tak kot sem si ga želala... cd-ja pa si še nisem vstavila, da bi vadila... ni časa sedaj pred izpitom...

Sabri a lahko še meni pošlješ recept na ZS, ker jaz ponavadi delam slane, moja dva pa sta strašna sladokusca... in bi ti bila zelo hvaležna, k se čuje fajn.. sploh tiste rozine not... mmmm

Moi glede na to, da greš v LJ in da te že poznamo koliko čvekaš (zadnjič ko si šla v knjižnico je bilo 3 ure) mislim, da boš kr oreng zamudila user posted image user posted image

Brvar čestitke, da si končno to uredila user posted image user posted image ...

no sedaj pa mi že ura piska, kar pomeni, lepo za knjige user posted image user posted image , joj ta izpit me bo ubil... resnično bom rabla v soboto vse vaše pesti, ker odkar študiram v LJ še nisem v tej faking Ljubljani niti enga izpita naredila... Ko pa grem isti izpit v MB delat pa ga naredi user posted image  in to z 8 ali 9... a mi lahko pove katera kako je to možno... ali mislite, da res toliko na mojo psiho tolče ta LJ? Tako, da če bi tega naredila, bi to bil zakon... potem bi bila že bliže 3 letniku, vseeno pa bi še kar nekaj izpitov ostalo do maja, ki bi jih rada naredila... enega pa v septembru uhhh upam, da mi bo ratalo...

Nič stroškovno računovodstvo kliče... se tipkamo kasneje...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.2.2010 8:53:05   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image
hja, ocitno bo treba tudi pri nas v kratkem kake struklce na kroznik datuser posted image
Teja K lih zaradi izrabe dopusta me zanima! mam se lanskega 6 in letosnjega 10, ki ga morm porabit, da ne propade, tak da zaj moram ugotovit, ce moram ta dopust vmes med bolnisko porabit, al lahko 16 dni pred porodnisko nastopim ta dopust...sem na enem drugem forumu povprasala, pa sem zvedla, da v porodnisko it 45 dni pred PDPjem zaradi dolge bolniske ze nekaj casa ne obstaja vec.
aja, kar se pa tice faksov Lj vs. MB sem pa ze jaz tudi slisala, da je v MB "lazje" narest (govorim o ekonomskem), tak da ni lih samo tvoja psiha kriva.
danes gremo po kinderpetuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.2.2010 8:57:06   
Angel_Tian
Dobro jutro,

se počasi s činojem spravljam k sebi user posted image
Vas grem brat, preden me šef k delu nažene user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 9:00:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.2.2010 9:33:24   
sabri
Teja K: sem tiposlala zs, smo navalile na štrukeljce auser posted image .
moi: za ta dopust moram tudi jaz vprašat, ker imam od komisije podaljšano bolniško do porodniške in ne vem, če lahko to prekinem, pa koristim dopust stari in 10 dni novega. Mi je šef sam predlagal, ker je tudi bolje plačano, sam ne vem, če lahk to bolniško prej zaključim, ker je od komisije. Ker če ti dr tvoja prekine, mora biti 14 dni delovnih vmes, kar pri tebi bi bilo, to mislim, da lahko naredi.

Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.2.2010 9:47:24   
julka8

dobro jutro!
hvala za lušte k ste mi jih nardile s štrukljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm sam mal preletela, je blo kr dost napisanga, ampak se morm it učituser posted image
emibu-čestitke za oceno
fiška-ja tetra so menda najcenejše u dipotu, midva sva jih kupla u soboto u lj na rudniku, so ble še mal cenejše (10 evrov 10 tetra, sva jih vzela 20 - upam da bo dost), drugje ko sva gledala so ble pa ful dražje, u muellerju jih sploh najdla nism,user posted image user posted image edin neke pakirane po 3 al 4 pa ful drage. so mel pa dekice mislm da draže tam u lj... kere različne ceneuser posted image drgač pa nam so rekl u šoli, da so ful zmanjšal to povijanje, da res če na ultrazvoku ni ok,je treba, no kak bo pa u resnic bomo pa pol vidl... 2 metra plenic okol ritke, zuni pa 30 stopinj...user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej, jutr pa fajn krofkajte, js bom pa kr na kolokvijuuser posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
18.2.2010 9:53:11   
Angel_Tian
barvar - super, da si uspela uredit z inekcijo. A v rit se jo dobi user posted image Zdaj šele vidim, kak slab spomin imam, da tega sploh ne vem več user posted image user posted image
Hihihi, saj te nisem med paničarke deklasirala user posted image Tak vem, da sta vsako nosečnost prisotna skrb in strah, sploh pri prvi. Pa jaz sem en tak večni optimist, ki verjame v vse dobro še takrat, ko jih že 10 reče, da se bo slabo končalo user posted image Pa moram priznati, da zato večkrat tudi uspe - moramo v dobro verjeti, si zaupati pa se znat potolažit user posted image user posted image (sori, bluzim danes malo, ko tolk o tej Majdičevi poslušam po radiu pa se zraven kr nekaj cmerim - dobro, da je šef v gužvi v delavnici user posted image ).

emibu - super, da si se namaskirala user posted image
In seveda ČESTITKE za opravljen izpit.

kati
- ti loviš! user posted image user posted image

katy83 - sami izgovori so te no user posted image Saj bo marca spet ena runda, tako da - mogoče ti pa takrat uspe user posted image Smo res tak narejene, da ko enkrat začnemo, nehat ne moremo user posted image user posted image
Drugače pa uživajta na rd, pesti bomo pa seveda tudi držale user posted image

zivepo - user posted image user posted image user posted image če se boš danes resno spravla štrukle delat. Pa za vse letošnje kuharske podvige user posted image user posted image
Štruklje mi večinoma slane delamo, se skuhajo kao v juhi. Pol malo še s kislo smetano in moko podmetem pa domače ocvirke zraven... pa ni treba nobene druge priloge. Jih pa naredim tudi kot prilogo h kakemu meseku v omaki - spet slane seveda user posted image
Joj, zdajle sem se spomnila, kako me je enkrat tašča hotla v grob spravit user posted image user posted image user posted image Nisva še imela svoje kuhinje pa sva cel dan nekaj okrog skakala, potem pa nama je ponudla za večerjo gris. Saj vse lepo in prav, ampak ta gris je bil slan user posted image user posted image user posted image Jaz še v življenju nisem jedla slanega grisa in tako sem tisti večer raje kar lačna ostala user posted image

sabri - upam, da se ti mala pozdravi, da se bomo lahko videli

moi - nima veze, če boš zamudila, važno, da prideš (ampak celo uro zamude je vseeno veliko no user posted image )

kati - jaz običajno tudi kupim hokusove štruklje, včasih tudi od pečjaka, če delaš sama doma, jih komot zaviješ v alu folijo user posted image

fiška - jaz sem jih imela 50 pa mi je včasih znalo premalo hodit, si bom letos še kako rezervo nabavla user posted image Tako, da če misliš vsaj na začetku brez pampersk bit, ti jih priporočam nabavit kaj več kot 20.

A UZ naredijo pred odpustom, potem čez 3 mesece pa spet kontrola? Al tista kontrola čisto odpade potem?

farina - na porodniško se gre 28 dni pred PDP - to je po zakonu tako. Lahko pa delaš tudi še potem, če se s šefom tako dogovoriš, ampak tebi porodniška že teče. Ti pač naj šef denar da kr na roko al pa tak nekak. Jaz sem tako prvič naredila in sem bila doma samo en teden pred PDP. Ampak uradno pa si že na porodniški in ne pozabit izkoristit tudi tiste dni dopusta.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
18.2.2010 10:00:01   
m_o_i
jooj, to sem ze prej htela napisat: jaz bom jutri delovala v tej smeri, da bom ob sestih tam (sparajte en krof), samo rajsi zaj recem, da SE ZNA ZGODIT, da kako uro zamudimuser posted image
bejbike OPOMNIK : fotkic ali dva bosta dobrodosla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
18.2.2010 10:06:33   
Angel_Tian
jolcica - po pameti s pospravljanjem, da te kaj bolj resno ne zgrabi v križu.

zivepo - delat se spravi kaj, da boš manj na hrano mislila user posted image user posted image Mi zdaj gre še s cmokiji lušte tule delat no user posted image

teja k - ti bomo vsekakor držale pesti za izpit, ti pa se le pridno nauči user posted image
Za porodniško pa jaz mislim, da je po zakonu 28 dni pred PDP. Pa da če rodiš kasneje, se ti nega zato potem ne podaljša, ampak si pač za tolk dni manj z otrokom doma.

moi
- če prekineš z bolniško, ne vidim razloga, zakaj ne bi mogla pred pričetkom porodniške porabiti tistih 16 dni dopusta user posted image

Jupiiiiiiiiiiiiii za kinderpet user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
18.2.2010 10:18:59   
m_o_i
eno vprasanje, majcice: so kteri mogoce ugotovili medenicno vstavo?! malo preglejujem forume tu gor glede tega (carski rez, zunanji obrat ploda itd) in mi je vedno manj jasno, kak je s temuser posted image
puscam odprto moznost, da se mi bo zgodil CR(ni panike), za zunanji obrat pa nisem ziher, ce bi mi bil vsecuser posted image
je pa smesno, ker cutim brcike ciiiisto spodaj; vcasih se mi zdi, da mi bo zaj zaj ena mala nogica tam ven pogledalauser posted image  full je smesno to (ne pa to, da moram zard tega stotisocmilijonkrat na dan it lulatuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1924
18.2.2010 10:35:26   
kema
Pozdravljene MAJČICE:) Sem čisto nova na tej strani, me pa veseli, da sem vas našla, tudi sama pričakujem sončka v maju, PDP 30.5., tako, da me zanima kako ste kaj sotrpinke in koliko nas je?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Otrok vam pove, da je istospolno usmerjen
rotkappchen

poslal/a bi ga/jo k psihiatru (12%)

to se mi ne more zgoditi (4%)

odpovedal/a bi se ga/je (1%)

sprejel/a bi to (82%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!