Teja K
|
Dobro jutro majčice in prištuljena aprilčica ! vidim, da ste včeraj štruklje omenjale .... ojoj, zdaj pa jih bom mogla tudi jaz delat... packe, packaste... Jaz jih ne delam sama, ker se mi ne da testa vlečt, če že, kupim že vlečeno... pol pa nadev naredim, ampak dam samo skuto, pa kislo smetano, sol in jajce... no poleti, ko imam na vrtu še drobnjak sveži... Drugače pa kupujem kar sparove, ker jih ni potrebno zavijat v savjet.... pečjakovi pa razpadejo, če jih ne zaviješ ... drugače pa jaz štruklje naredim ali kot prilogo h kakemu piščančjemu paprikašu ali pa dam nanje samo drobtine in zraven solato... njaboljši je motovilec z jajčkom No pa gremo po vrsti: Emibu čestitke za oceno Katty itak da bom držale pesti Katti tudi jaz savjete perem z mehčalcem... jaz vse perem z mehčalcem, da lepo diši Farina, mislim, da je možnost, da greš kasneje v porodniško kot 28 dni prej, in potem drugo leto podaljšaš za to... ne vem pa točno koliko dni je mus da greš... to ti bodo na centru povedali... Moi za teh 45 dni pa jaz nisem sigruna... kaj pa dopust za leto 2010? a si ga že vse porabila, drugače ga lahko porabiš pred nastopom porodniške... ker v letu 2011 ga boš mogla itak do 30. 6 porabit, drugače ti bo propadel in 10 dni skupaj ga morš letos porabit... Fiška ejga to pa je dober nakup... mislim, da bom jaz tudi zašibala do Dipota po tetra plenice.... ej a veš, da sem končno dobila ta sling po pošti uhhh, je pa full lep in živo pisan, prav tak kot sem si ga želala... cd-ja pa si še nisem vstavila, da bi vadila... ni časa sedaj pred izpitom... Sabri a lahko še meni pošlješ recept na ZS, ker jaz ponavadi delam slane, moja dva pa sta strašna sladokusca... in bi ti bila zelo hvaležna, k se čuje fajn.. sploh tiste rozine not... mmmm Moi glede na to, da greš v LJ in da te že poznamo koliko čvekaš (zadnjič ko si šla v knjižnico je bilo 3 ure) mislim, da boš kr oreng zamudila Brvar čestitke, da si končno to uredila ... no sedaj pa mi že ura piska, kar pomeni, lepo za knjige , joj ta izpit me bo ubil... resnično bom rabla v soboto vse vaše pesti, ker odkar študiram v LJ še nisem v tej faking Ljubljani niti enga izpita naredila... Ko pa grem isti izpit v MB delat pa ga naredi in to z 8 ali 9... a mi lahko pove katera kako je to možno... ali mislite, da res toliko na mojo psiho tolče ta LJ? Tako, da če bi tega naredila, bi to bil zakon... potem bi bila že bliže 3 letniku, vseeno pa bi še kar nekaj izpitov ostalo do maja, ki bi jih rada naredila... enega pa v septembru uhhh upam, da mi bo ratalo... Nič stroškovno računovodstvo kliče... se tipkamo kasneje...
|