|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.2.2010 19:17:13   
Sky3
Jolcica sladoled si kr privošči... jst sm ravno iz Mc Donaldsa prišla... sm se šla posladkat z onim miksanim sladoledom s kit kat koščki in karamelinim prelivom! priporočam! user posted image
načeloma lahko ješ sladoled, priporočajo le, da je kupljen pakiran, ker naj bi bil bolj varen (preverjen) saj za sladolede uporabljajo tudi surova jajca...

nannygirl čestitke za uspešen pregled in super slikco! user posted image user posted image lepega otročka imaš!
jst tut upam, da bom kej videla... sm naročena naslednji teden na 3D, ker so me prepričal, da se bo lepo videlo kljub mojim polnim 29 t. so rekli, da delajo te preglede do 37 t., tko da upam, da bom jst tudi tako blažena pršla iz ordinacije! user posted image user posted image user posted image user posted image

moi tudi tebi čestitke!!! pohiti s slikico, da vidimo malega majčka! joooj jst sm čedalje hujša! lih tolko, da ne zlezem pod stol, tolk se topim, ko vidim tele slikice! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 24.2.2010 19:21:40 >

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
24.2.2010 19:22:18   
jolcica
ne sm rekla da vas vprašam k moja mami k me je dons zagledala s skodelico sladoleda je skori tisto skodelico mi iz rok utrgala user posted image p a nč ni rekla pa sm domnevala da je kj narobeuser posted image očitno pa je hotla tud ona sladoled pa ni znala drugače povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image no jst sem pa šele zdj začela piti kapučino vsako jutro mi je zadišal čudno prej pa nism nikoli bila tako nagnjena na kj tasgauser posted image user posted image user posted image user posted image

punce še eno vprašanje mam sicer za papirologijo bolj če se katera spozna...
jst sem prijavla skupaj z mojimi starši vendar je tako da jst imam spodnji štuk kjer imam svoje stanovanje oni pa so zgoraj me zanima če se prjavim kot samostojno gosspodinstvo a se bi to dalo, ker ne bi rada da bi njihove prihodke meni šteli oz. za otroške doklade pol bi verjetno manj dobila???? al kako je to .... no poleg tega pa moj se zaenkrt ne bi prijavil k meni ampak bi bil prijavlen še pri sebi doma čeprav živiva skupi kako se to uredi in kaj sploh pol dobim pomoč poleg tega sm študentka in bi pomojem lahko zaprosila za štimpendijo sm nevem kako bi mi ji pol dali oz. kolk visoka bi bila????

upam da nism preveč zakompliciralauser posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala vam dobro da vas imam da mi pomagate odgovort na moja nekatera hecna, čudna mogoče tudi neumna vprašanja user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
24.2.2010 19:25:29   
Sky3
si redna študentka in pod 26 ali že nad??

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 19:35:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
24.2.2010 19:47:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

katera ve, koliko znese v lj ta pomoč??

Nič, razen, če si socialno ogrožena.

Moi, lušten fantiček user posted image

SLADOLED BIIIIIIIIIIIIIIIII   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (že včer se mi je luštal, brez da ste ga omenjale). Ju3 si ga grem kupit!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
24.2.2010 19:57:17   
Sky3
in če si socialno ogrožena? odvisno od dohodkov verjetno, ane?

kaj je pa tisto, ko so punce enkrat govorile, da ti nekatere občine dajo nekej čez 100 eur (kao, da lažje štartaš - kot neko darilo občine) druge pa nič, ena občina je delila celo knjige... katera ve kaj o tem??

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
24.2.2010 19:59:46   
m_o_i
zivepo a si ti vedla, da dela Levakova tudi NS?!?!?! danes ko smo cvekale, mi je rekla, da dela ona to od 2007user posted image  jaz o tem ne vem nic, pa tudi sestricna je sla delat NS v Domzale, ceprav je njena G lih ta Levakova!

evo.slikce narejene! zaj se moram samo ugotovit, kak jih moram prilepit sem gor user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
24.2.2010 20:00:43   
julka8
čeeruser posted image

sky-js sm tut redna študentka, pod 26 let - lahk men mal več razjasnišuser posted image user posted image je tolk te papirjev... prejemam pa tudi družinsko pokojnino..fant pa je zaposlen za določen čas..

drugač mi pa nč ne paše; 1.ker sm se ornk najedlauser posted image user posted image , 2.ker sem prej bruhala po tistem dodatku z železom, floravital al ka je...nevem če ga bom še lahk popila kej..user posted image
fiška-pol če rov razumem pestunje niso glih ok? sm vidla na bolhi ja, da so skor vsi slingi šli, kake so pa razlike med temi slingi kej (ring sling, mama wrap al ka že je...). kak je pa tale kej: http://www.ribaracarak.si/rrr/nosilke/62-sleepy-wrap.html

no lep večer še naprej, grem počivat k mi je še mal slabouser posted image user posted image

p.s.: sladoled je čist okuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 20:04:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
24.2.2010 20:08:59   
Sky3
julka če boš prijavljena kot samo hranilka, mi piši na ZS, pa ti razložim kako pa kaj. v bistvu na koncu ugotoviš, da sploh ni tk šmorn...
no, ne vem pa kako točno je s prejemanjem pokojnine - verjetno ti jo bodo samo šteli kot dohodek...

zivepo hvala za pojasnitev user posted image torej bom o tem izvedela po porodu na socialni, ko bo že vse jasno in črno na belem.

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 24.2.2010 20:11:49 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
24.2.2010 20:13:58   
m_o_i
evo nasega zaspanca z rokico na celu user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 24.2.2010 20:14:37 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.2.2010 20:22:40   
jolcica
sem izredna študentka, nemislim se pa iti navidezno samohranilstvo kajti ena se je hotla it pa je rekla da moraš to na sodišču neki dokazvat al neki tasga al pa je to kj drusga blo ne me prejet za besedo. A katera zna svetovati mi oz. mi pomagati da mal vem kaj lahko pričakujem. No naša občina Ivančna Gorica da enkratno pomoč nevem kak se točno reče je pa okoli 300 evrov, :) kar je precej visoko glede na to da ene občine ne dajo nič ali pa imajo fulll nizko.

hvala vsem za pomoč :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.2.2010 20:27:45   
sabri
nanny girl: res ful lepa slikica, mi kar žal postane, da nisem šla na 3D:
jolčica: sladoled lahko, samo bolje zapakiranega zdaj, jaz ga ful dostikrat jem, ker mi noro paše.
sky3. si mi skomine naredila z podrobnim opisom sladoleda iz Muser posted image . pa  ga ne morem it iskat zdaj, ueeee.
Grem pod tuš pa počas ležat.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.2.2010 20:31:13   
jolcica
o hvala sabri  si me pomirila in tud ostale :)) drugače mi jemoj od ljubljanskih mlekarn prnesu mi je tako dober pa še3 okouse ima :D

no pozabla sm tm napisat da sm stara 21let da sm izredna študentka pa sm napisala:)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.2.2010 20:32:22   
Sky3
za tvoj primer ne vem točno kako pa kaj... bolj natančno lahko svetujem samo rednim študentkam samohranilkam user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 20:36:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.2.2010 20:42:32   
m_aja
heilo

vidim da se pogovarjate o papirologiji pa bom še jaz nekaj vprašala

sem za zdaj še dijakinja, ampak se bom vpisala naprej živim pri očetu ampak bolj kot ne za sebe on mi ne daje denarja tak da sem razmišljala da si prijavim ločeno gospodinjstvo.  pa da pol pač živim kot mati samohranilka, ampak jaz mam po mamini strani preživnino  kaj potem jo še bom dobivala, ko bom za sebe al ne? sploh nimam pojma kak pa kaj je s temi papirji znorela bom pa vse morem sama doben nič ne zna v družini oz. nočejo znati.

spet se vam morem potožiti da moje dete mene tak brca al kaj dela ne  vem me kr buši boli, pa še čist pri popiju vedno vsak čas mi ga bo ven obrnilo user posted image boliii, pa pogosto mi otrdi trebuh in to večkrat  zaporedoma morem kupit magnezijeve tablete pa upam da bo kaj boljše

no uživajte  čaooo

Neposredna povezava do sporočila: 2217
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 20:58:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.2.2010 21:08:50   
Sky3
maja ločeno gospodinjstvo nič ne spremeni, če se redno šolaš in si pod 26 (kar očitno si). v takem primeru je zgodba podobna moji (če si že polnoletna). torej:

- s starši sporazumno določite višino preživnine, ki jo potrdite pri notarju. lahko ti jo izplačujejo tudi na roke.
- z očetom otroka podpišeta starševstvo, na sodišču vložita predlog o plačevanju peživnine za babyja s strani očkota (lahko tudi sporazumno, nekak je minimalen znesek
cca. 100 eur - mora ustrezat tudi zmožnostim starša, način plačila je poljuben)

omenjena prejemka se tako štejeta kot tvoj dohodek, ki se deli na vaju z otročkom. s temi dokumenti (po porodu) dalje urejaš na socialni glede:
- otroškega dodatka, ki ga boš prejemala kot samohranilka za svojega otroka in zdaj ne bo nič nižji zaradi dohodkov tvojih staršev
- republiške štipendije, ki ti bo pomagala nadaljevati šolanje
- morebitne enkratne socialne pomoč (nekaj EUR)
- morebitne socialne podpore (zadnji dve sta odvisni od tvoje situacije)

tam boš tudi podpisala za starševski dodatek oz. nadomestilo (pozabila, kako se reče) in paket ob rojstvu otroka (ali denar namesto paketa). oboje sm jst uredila že danes, ker obrazec lahko izpolniš že red rojstvom in tako dobiš te dinarčke namesto paketa že prej, da lažje pripraviš vse potrebno za malega user posted image starševski dodatek oz. nadomestilo štarta, ko otrok prijoka na dan.

tako, upam, da sm kaj pomagala. lp! user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 24.2.2010 21:09:10 >

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.2.2010 21:09:07   
emibu
kje je najcenejši 3d? v domžalah?

Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.2.2010 21:10:52   
Sky3
emibu šentvid je mel najceneje in v ZD litiji - oba okoli 40/45 EUR

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.2.2010 21:12:24   
jolcica
jast bom šla v Šentvid pri Ljubljani . je pa 42 evr pa sabo moraš imeti CD. če bi šla tuki ti lahko pošljem številko jutri ... drugače je full prijazna G. sem bila že enkrt pa mali ni nič hotel sodelvat ker je spančkal :D tko da gremo tadrugič sedaj upam da bo kj več sreče. drugače pa mi ni pol nič zaračunala :))

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.2.2010 21:16:13   
emibu
ja bi prosla za telefonsko..so tudi mene premamle slikice dojenčkecouuser posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.2.2010 21:23:28   
jolcica
cifra je Telefon: (01) 5837-400 pa te pol oni vežejo v gineko.amb.
no še link tuki
http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/157/324/

nočka vsem grem počasi pančkat :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.2.2010 21:26:37   
Sky3
Emibu, rekli ti bodo, da si mal pozna... če se ne motim si tudi že okoli 28. tedna, ane?? meni so odsvetovali, ker naj bi bil mali že prevelik... sm bila full razočarana, so me pa potem drugje prepričal, da sm se vseeno naročila. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!