|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 10:42:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.2.2010 11:17:27   
Angel_Tian
Lepo pozdravljene "nečveke"

ste pa kr precej mirne zadnje čase. Sem videla, da sem samo eno stran v zaostanku user posted image

moi
- jaz ti dam čisto prav, da si se tako razjezla. Ker tole pri mubi je pa res že izven meja.

barvar - supeeeeeeeeer za posojeno opremo user posted image user posted image

mubi - veš, da je veliko v glavi. Zato ti res priporočam, da se kr lepo nehaš obremenjevat s kg in nehaš štet kalorije. Ker kg se te od sekiranja tudi začnejo oprijemat. Tvojega pa sem pošlji, da ga v rit nabrcamo, če ti bo težil glede hrane. Poglej - zdrava si, dete tudi, in če vama nič ne manjka, ne se zaradi hrane psihično uničevat. PO PORODU BO ŠLO VSE LEPO DOL!!! user posted image
Pa ne jemlji si preveč zgleda po svoji G, če je že itak čisto drugačne konstrukcije kot ti. Ona pa od tebe tudi ne more pričakovat, da boš suhica kot je ona, če to nisi ti!
Tak, zdaj nas pa lepo ubogaj in uživaj nosečnost user posted image

julka - kolker vem, je fiška celo študijo o slingih naredila. Jaz se bom tu še vsekakor z njo posvetovala pred nakupom user posted image

sabri - user posted image user posted image user posted image tvoj je bil pa odlično vključen v porod user posted image In lepo, da bo spet zraven - spodobi se.
Hahahahaha ja, one, ki so še brez otrok, so še fino aktivne, me pa stalno bolj na suši user posted image

katy
- samo ne poslušat takih komentarjev, da potem ne boš več mogla uživat, ko boš imela otroka. Res se življenje nekoliko spremeni, ampak marsikomu na veliko boljše - bolj kvalitetno. Aaaaaaaaaaaah, več o tem sploh ni potrebno pisat, ker nima smisla. Pa kr kislina me je začela pečt, ko se razburjam - najprej to z mubi, zdaj še tole user posted image
V glavnem, uživaj nosečnost in še bolj uživajte potem, ko boste lepa mlada družinica.

zivepo - pa kaj tega ti še zdaj ne veš, da barvo avta izbere tisti, ki ga bo v večini vozil? user posted image user posted image user posted image No, rumena in črna sta zelo nehvaležni, rdeča je grda... user posted image

S Pio pa kar ven na zrak. Od čepenja v stanovanju se ne bo nič hitreje odšmrkala, samo bolj tečna bo. Pač ima ogromno količino, ki jo je treba sčistit ven in dlje traja. Saj se bo s temi prehladi počasi nehalo, ko bo bolj sonček na sporedu.

kati
- mene moj tamali tudi velikokrat zraven gleda, ko si vložek limam. Mu je nekak ostalo v spominu, da to mami rabi za zaščito user posted image Pri vstavljanju tamponov me je tudi že "zalotil" - takrat je jasno, da je mami nekaj bolana in jemlje tampon kot neko zdravilo (ki pa je samo za mamice seveda) user posted image

moi - super za posteljnino. Pa uživaj danes na 3D.

farina
- 40 dni pred PDP imaš čisto dovolj časa. In nič bat - povijanja te naučijo v porodnišnici, če slučajno ne hodiš v MŠ, da bi to že oda tam videla.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   [Brisano sporočilo]
24.2.2010 11:31:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
24.2.2010 12:07:23   
Angel_Tian
sabriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti smehu, ampak jaz si nekako ne morem predstavljat, da bi mene moj pobril. Bi pomoje kr carski rez naredu user posted image user posted image Tako da, vsaka čast tvojemu user posted image
Sem se v prvo jaz do konca štimala in se bom nekak tudi zdaj, čeprav že zdaj kr težko.

gromska - odlično. Vidimo, da se tale tečaj šivanja res obrestuje. Le tako naprej user posted image user posted image

zivepo - dobro da imam prekratko roko, da bi te dosegla in vsekala po riti user posted image user posted image Kar peči, le daj. Jaz še pojma nimam, kaj se bo jedlo, ker sva popoldan z malim sama - bo jedel kar bo pač želel, moje resno kosilo bo pa komaj ob desetih user posted image

bela vrtnica - na žalost so otroci nekaterim res prava "ovira". Nas je pa na srečo ogromno takih, ki znamo z našimi malčki uživat user posted image

Nisem še naprej prebrala, zato ti pomagam z nemščino. Vse kar imaš pri opisu našteto je tu vključeno v ceno. No, poštnino boš še edino mogla plačat.

pingvinkica - ja, to bi bilo moje naslednje vprašanje. Zakaj tvoje delo ne opravlajta dve (ti pa še ena) ali pa zakaj ne dobivaš dvojne plače, če za dva delaš user posted image Ampak saj je pri meni enako. Moja namestnica bo imela najmanj tako plačo kot jaz, delala bo pa najmanj za polovico manj od mene. Nekak sem včasih kr sama na sebe jezna, ko pokažem, da znam veliko več in tudi naredim veliko več kot je potrebno - no, potem pa nobene nagrade za to user posted image

Tvoje G najraje sploh ne bi komentirala. Pri +5,5 te gre nadret?????? Ne, res se raje ne bom razburjala.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
24.2.2010 12:21:42   
emibu
mubi-ni za kej,drugač pa ne sekiraj se kot so že punce napisale usak ginekolog drugač teži men je že pr 2kg plusa zdej je pa rajš kr tiho ko jih mam že čez 10 gor..pomoje že ve kakšne so lahko noseče ženske sploh če še puberteta zraven udarjauser posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
24.2.2010 12:24:48   
fiška33
Da se še jaz malo javim....
Zdravje na psu, poln nos non stop (Moi, dobra pogruntavščina, samo jaz tega za izvlačevanje smrklja še nimam user posted image ), rdeče, srbeče oči, ponoči težave z dihanjem, kakšen dan tudi podnevi .... Mogoče mi je zadnjič škodlo sončenje samo v jopci, ampak moja pečka res dobro dela user posted image . Bom preživela, na kavču, pa da mi ni treba kam it, preživim še kaj hujšega user posted image .

Barvar, Bum Genius se da videt nasproti Baumaxa, ja.

Mubi, moja g je tudi taka suhica, pa sestra, ki me obdeluje, tudi. Zgleda, da je pač tako kot... pijanc je tisti, ki pije več kot njegov zdravnik user posted image . Ne vem, če si zadnjič zasledila mojih +20 kg? No, moja teža je v materinski knjižici obkrožena user posted image . Svetujejo mi sadne dneve user posted image . Sem si pa jaz tudi par mesecev nazaj pisala kaj in kdaj jem, cel mesec je blo OK, potem pa ta zadnji vikend +2 kg, pa sem obupala. A res mislijo ti zdravniki, da me mislimo, da bomo vse s porodom dol dobile?? Že 20 let pazim, kaj pojem, poleti običajno hujšam in zdajle res uživam, ko mirne duše pojem, kar mi paše user posted image . In tako mislim nadaljevat do poroda! Še ta mesec 4 kg, pa naslednji, pa bom na +28 kguser posted image . No, če pridem na +25, pa da grem še malo prej rodit (kar bi blo super), bi kar podpisala user posted image . Sem pa zdajle menjala g. in se mi ta sestra ne zdi suhica, g je pa moški in verjamem, da bo drugače user posted image . Sekirancija se mi zdi, da je hujša, kot kak kg, 5, 10 user posted image preveč v nosečnosti.

Z WBM sva bili 2 dni nazaj na kavi v Qulandiji in v Šparovi restavraciji imajo res dobre čokoladne krofe z vanilijevo kremo. Jaz sem kar dva user posted image . Danes po šoli za starše gremo s Katy83 spet na tortico v Pohorsko kavarno user posted image . Niti slučajno se ne mislim, dokler sem noseča, temu odpovedovat. (Prej pa sploh nisem bla sladkosnedna user posted image .)

Julka, slingi , jaz s praktično uporabo še nimam izkušenj. Iz druge roke ti pa lahko povem, da ima prijateljica tisti ta dolgi trak 5 m in ga non stop uporablja. Mali (2m) je full zadovoljen, njej pa je žal, da ga že pri ta prvi ni imela. Pa Barvar je zadnjič rekla, da je nosila nečake s tem, in da se je tudi full obneslo. Kolikor sem jaz preučevala zadeve, so te ta dolgi trakovi in trakovi z obroči bolj uporabni, kot samo tiste vreče, pestunje, ker so full bolj nastavljivi in prilagodljivi. Jaz mislim, da se to že pozna na ponudbi na Bolhi, kjer prvih dveh praktično ni, pestunj je pa malo morje.

Za vikend smo šli s taščo k nekemu paru, ki so tašči obljubili nekaj stvari za bebico. Tak dolgo smo se tja spravljali, da sem bla prepričana, da imajo že vse lepo spakirano in pripravljeno. No, zmenek se je pa po 3 urah končal tako, da sta rekla, no tega pa tega pa tega ne rabite kupovat, mamo mi, sam ne vemo kje, al na podstrešju al pa je sposojeno, pa tisto ima še tista doma.... V glavnem razočarana v nulo. Jaz se za noben izpit nisem začela šele zadnji dan pripravljat in zdajle me kar malo že panika, ker nimam banice doma user posted image . Ostale obljubljene stvari so še: el. varuška, sedež za kolo, ta večji sedež za v avto, potovalna posteljica... ma nič kaj takega, kar bi rabla že ta prvi teden user posted image .

Pa še eno podobno razočaranje me je doletelo... Snaha in brat sta mi obljubila cotike od njihove punčke, ki je zdaj stara 4,5 meseca. Vmes pa je rodila še moja sestrična (mala je zdaj en mesec) in so šle cotike še najprej k njej - pa prej se je že hvalila, kako nič več ne rabi in kolko je že dobila stvari... . Tak da tudi tistih še nimam doma user posted image . Jaz pa bi tak hotla vizualizirat, kak bo mala zgledala, v bistvu pa nimam še nič, razen dveh pajckov, ki visita tule sredi dnevne na obešalnikih user posted image . Ko bo mene tole razjezilo, pa bom šla ta najnujnejše zadeve kar nabavit, da bom mirna ... Grrr

Dokumenti, tule me šele začne glava bolet, ko začnem razmišljat... Če hočem še pred porodom papirologijo v MB urejat, moram prej spremenit stalno prebivališče. Če že spreminjam dokumente, bi se blo fajn tudi drugače pisat. Al si grem samo spremenit priimek user posted image al se čva še poročit prej?? To je zdaj vprašanje user posted image . Pa pol je še sp, pa en kup sprememb tam... user posted image . Ma razmišljam al se mi za tistih 100 €, kolko bi dobila za otroka v MB (v SG ne dobim nič), sploh splača user posted image

Mejte se!

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 24.2.2010 12:27:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2181
24.2.2010 12:37:55   
carly
Moram najprej odgovort Mubi preden naprej berem. V glavnem glede kil - ne vem sicer kaj se ga gre tale tvoja gin. ampak 11 kg pa res ni tako katastrofalno da bi te mogla tako nažirat. Jaz te drugače čisto razumem, sem jih sama pridelala že 14, ampak v nasprotju s tabo mi moja gin glede tega nikoli nič ne reče, sestra se pa samo nasmehne in reče ja kdaj si bomo pa kej priboljškov privoščile če ne sedaj in če nam paše nej kar jemo. Pa drgač tudi jaz nimam nekih napadov lakote, jem čisto normalne obroke, sladkega bolj malo, razen ob vikendih kakšne priboljške, pijem vodo, kile grejo pa konstantno gor.Ma se nič ne sekiram, dokler se sama ok počutim mi je čisto vseeno koliko vaga pokaže. Sej bom potem dol dobila, sploh glede na to da bom mogla skrbet za dva majhna otroka ( imam doma še 15 mesečno hčerko, ki je še nimamo v vrtcu in če mi bo le uspelo bo tudi naslednje leto še doma, pa bosta šla potem oba na enkrat v vrtec ). Tako da glavo gor, pa kr z nasmehom okoli hodi, tvoj dragi te ima pa itak rad neglede na kilograme.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
24.2.2010 12:39:42   
bela vrtnica
Zivepo in A_T hvala za odgovore. Zivepo ta implastov je tudi lep sam cenovno pride kar več (če še vzamem jajčko in prevleko za nogice). Bom še malo preštudirala. Sem kontaktirala z nemsko stranjo lux4kids in so mi po mailu odgovorili, da imajo vozičke na zalogi in da je v ceno vse všeto +poštnina 50,00 EUR kar je res zelo ugodno. Rok dobave pa 7dni, kar tudi ni veliko. Se da pa denar nakazat prek banke, tako da ne rabiš imeti kreditne kartice. Super.
Vam javim mojo odločitev.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.2.2010 12:42:40   
Angel_Tian
fiška - smo te že malo pogrešale tukaj. No, zdaj vidimo, da je prehlad kriv za tvojo "abstinenco". Upa, da se nam čim prej pocajtaš.

Uh, tistih +20 kg se ti nekak ne vidi. Čisto zares ne, jaz ti jih ne bi tolk viška prisodla. In prav imaš, da uživaš do konca. Pa saj s porodom ne dobiš vsega dol. Tisto nenamensko hujšanje pride samo od sebe, ko dojiš, manj spiš, maš mogoče tudi manj časa za jest, se kdaj malo bolj sekiraš, če dete zboli, hodiš na sprehode in ko dete začne lazit naokrog, tudi ti definitivno ne boš mogla nekje samo na miru sedet... V glavnem - pridobljeni kg bodo počasi in 99% šli nazaj dol.

Uuuuuuuuuuuu Pohorska kavarna - preverjeno odlične sladice in kavice user posted image user posted image user posted image

Ne se jezit glede vseh teh obljubljenih cotk in ostalega. Kak teden ali dva še počakaj, potem jim pa direkt reči, da boš šla v nabavo, če tolk mučkajo.

Huh, zarad tistsih 100 eur se ti pa res ne splača bivališča in vseh dokumentov spreminjat, ker te bo tisto več stalo. Boš mogla dat vse na novo delat in povsod spremembe javljat. Ampak zarad očetovstva pa bi bilo najboljše, če bi se s tvojim kr poročila - pač posledično tudi vse dokumente in kartice in... menjala user posted image user posted image user posted image No ja, imata o čem za razmislit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.2.2010 13:09:15   
carly
Pa to ni res, berem pa rečem to pa to moram komentirat potem pa odprem odgovori, pa prazna glavauser posted image .Ma še enkrat pa tudi ne grem nazaj brat, sej se bom spomnila pa kasneje kej pokomentirala-upajmo. To pa tudi še ne da me taka skleroza daje.

Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.2.2010 13:12:25   
Pingvinkica
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

pingvinkica - ja, to bi bilo moje naslednje vprašanje. Zakaj tvoje delo ne opravlajta dve (ti pa še ena) ali pa zakaj ne dobivaš dvojne plače, če za dva delaš user posted image Ampak saj je pri meni enako. Moja namestnica bo imela najmanj tako plačo kot jaz, delala bo pa najmanj za polovico manj od mene. Nekak sem včasih kr sama na sebe jezna, ko pokažem, da znam veliko več in tudi naredim veliko več kot je potrebno - no, potem pa nobene nagrade za to user posted image

Tvoje G najraje sploh ne bi komentirala. Pri +5,5 te gre nadret?????? Ne, res se raje ne bom razburjala.

Ja, če pridno delaš, dobiš za nagrado še več dela user posted image

Zaradi KG se sploh ne sekiram, vem da sem dovolj trmasta da bom po porodu večino dodatno pridobljenih kg spravila dol, ne glede na to koliko jih pridelam... user posted image

obljubljanje - tudi meni ena ženska že precej časa obljublja kaj vse mi bo prinesla za otroka... A glede na to, kako "hiti" se bojim, da bom prej že sama vse nakupila, ker je ne mislim več dolgo čakat in potem lovit zadnje dneve pred porodom in nakupovat s tistim ogromnim trebuhom... Če bo kaj prinesla, prav, če ne, pa tudi user posted image

nakupi:

-oblačilc imam za čez poletje dovolj (trenirkice, bodiji, hlačke, majice, žabice, nogavičke, copatki, slinčki...)
- Pamperske sem nabavila samo za taprvi mesec (ko ne bo ravno veliko časa za pranje), čez poletje pa bom poskusila s pralnimi plenicami, da bo rita lažje dihala v vročini...
- posteljnine imam dovolj
- Voziček že čaka na svojega potnika, sta ga pa častila bodoča dedi in babi user posted image

Od večjih stvari mi manjkata še previjalna komoda in posteljica, ki prideta na vrsto naslednji mesec, ko bom nabavila tudi ostale drobnarije (kozmetika, tetra in povijalne plenice, gazice, robčki, vata...).

Ležalnik pa bo prišel na vrsto še kak mesec kasneje, saj ga ne bomo nujno rabili že takoj na začetku... Koliko časa pa je priporočljivo, da je dojenček v ležalniku? Je tudi kakšna omejitev, kot pri lupinici, glede na to, da se večino ne da dat v čisto ležeč položaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.2.2010 13:24:34   
Angel_Tian
carly - saj bo, ne obupat. Nisi edina, ki jo spomin malo daje user posted image user posted image

pingvinkica - hmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ti povsod nagrado najdeš, jaz te, v obliki več dela, nekak nisem razpoznala kot nagrado user posted image user posted image Sem se raje malo "polenila" , ker tudi nad tem ni nobene (vsaj) negativne pripombe user posted image

Pojma nimam, če je ležanje v ležalniku kaj časovno omejeno. Tian ga vsekakor ni uspel prekoračit, če obstoja, ker mislim, da je v njem "počival" max pol ure user posted image No, saj nikjer drugje kot na mojih rokah ni dalj časa zdržal user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.2.2010 13:36:35   
j.b.
Živjo bejbe!!!
Sm hotla sam Fiško pokomentirat: nevem če se ti splača že zdaj spreminjati vse dokumente – in spreminjati stalni naslov. Midva se imava tako ali tako namen poročit v tem ali naslednjem letu, in bom potem spreminjala dokumente, ko bom spremenila tudi priimek.
Kar pa se tiče tistih 100 eur, pa se za to pomoč lahko prijavi tudi tvoj parnter. Pogoj je, da sta na stalnem naslovu prijavljena eden od staršev in otrok. V mojem primeru pa je glih kontra, da na mojem stalnem naslovu bi kaj dobila od občine, tam, kjer bo pa bejbi imel stalni naslov pa ne bo nič …user posted image

Drugače pa je tudi moje zdravje bolj na psuuser posted image , eh pa bo že, pridno čajčkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.2.2010 13:47:50   
j.b.
Hočem reči, da bom zaenkrat spremenila le začasni naslov.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.2.2010 13:52:17   
m_o_i
sporocam, da sem do 18.03. se bolana in ne sekam plavih te dni user posted image  po tem datumu si privoscim se 16 dni dopusta, kterega moram skurit, da mi ne propade, potem bom se pa od 14.04. do 28.04. bolana in je porodniska tuuuuuuser posted image
ravnokar sem iz kosila, na kterega me je povabla prjatlca.vceraj je po sluzbi prisla na kavo in ker je bil lih cas kosila, sem jo nafutralauser posted image  menda ne bo gledala, kak jemo nooo. in je danes kuj kontra dala.
sem si zanalasc privoscla ocvrti sir s tatarsko pa pomfri-holesterola malo hihi.

ne vem, ce ne bom sla po 3D se do svoje zdravnice; desna bezgavka je otecenauser posted image  tale prehlad ni tak nedolzn, kot se zdi...
zdaj pa pod tus in na slikanje đuniorja oujee

pohorska kavarnaaaaaaaaaaaaaa-tam pa res gate trga; sploh njihova omleta!! joooj, kje so moji mariborski casi...kava pa definitivno najboljsa v kavarni Kalvarija, pa vrt je tam ODLICEN!enkrat se mormo tja spravit, ker imajo tudi igralni vrt za nase mulckeuser posted image
sibam pocasi pod tus...pridne bit!user posted image

aja, da ne pozabim: fiška33 zdaj si me frapirala s svojo kilazo! kje pa mas ti ves ta visek!? RES ti jih ne bi prisodlauser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 24.2.2010 13:57:04 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.2.2010 14:54:33   
Mubi
hvala vsem za tolažbo! Ste mi pa res v veliko pomoč!! super ste! Sekirat se bom probala čimprej nehat, ampak bom vseeno imela to nekje v glavi... user posted image En teden bom mal tečna, zaprta sama vase, večinoma dnevov in noči preležala in prespala, pol bomo pa spet pršli na stare tire user posted image  

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.2.2010 15:01:51   
m_o_i
tak ja-en teden ti dovolimo, da si malo sitna (si pac nosecauser posted image ), potem pa sibamo dalje!

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.2.2010 15:20:00   
Mubi
hvala za dovoljenje moi user posted image user posted image Pol vam zdej en teden ne bom več morila s tem kako sm zamorjena in zoprna, pa se vam pol javim user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.2.2010 15:30:06   
m_o_i
eh, sej lahko tu gor tudi positnaris-bomo razumeleuser posted image  sej vsaka od nas kdaj kako rece, da odpre ventile
nic, sibam na 3D zdej(ce bo moj prisu od kje splohuser posted image  jebelacestauglajena pa ta moj ded-zadnjo sekundo, vedno zadnjo sekundouser posted image )

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.2.2010 15:38:23   
sabri
Oj oj, naša gre jutri v vrtec, jaz imam pa pregled in mi paše, da bom v miru zrihtala.
A_T: ja, saj sem ga jaz tud skos nekaj klincala, da me ne bi urezal, ampak bolj za štos, ker mu zaupam, da me ne bi poklal, zaenkratuser posted image . Pa sej se deci brijejo vsak dan, morajo obvladat.Jaz se na slepo ne znam, bi si po moje glih kaj odrezala.
Zdaj mi pa tamala teži v naročju in ne morem pisat tak da, se beremo.

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.2.2010 17:26:15   
emibu
joooi rajš se z zaprtimi očmi pobrijem k da me more mojuser posted image user posted image user posted image user posted image Mialim da bi tut men naredu carski rez in gastroskopijo obenemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.2.2010 18:17:35   
nanny.girll
hei čveke user posted image

kg dobro, da meni g nič ne teži glede kg. sm tudi že skoraj 9+ user posted image samo dokler se mi drugje razn na buškotu nič ne pozna je čist super user posted image

britje lihk zdj 3 dni nazaj sem se še sama nekako pobrila sam mislim, da naslednič ne bo več izvedlivo. bom pa to kr dragemu prepustila user posted image user posted image

dons smo pa imeli 3D in se je malega tako lepo videlo. joj sm čist blažena. zdj pa res komej čakam, da pokuka na svetuser posted image user posted image ewo še eno slikico user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 24.2.2010 18:18:32 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.2.2010 19:00:26   
jolcica
oooo kako se lepo vidi :))) tudi jst komaj čakam 3d :))) no tadrugič bom poskusil upa da rata :D

mene pa zanima mela sem napad na kofe pa me je  minil zdj pa me je prijel na sladoled, a kej pravjo da se sladoled ne sme jesti sm vprašam da nebo kj narobe :)) joj kakšna čudna vprašanja mam jst a :D

my little angel :)

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.2.2010 19:05:10   
Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

...Kar pa se tiče tistih 100 eur, pa se za to pomoč lahko prijavi tudi tvoj parnter. Pogoj je, da sta na stalnem naslovu prijavljena eden od staršev in otrok. V mojem primeru pa je glih kontra, da na mojem stalnem naslovu bi kaj dobila od občine, tam, kjer bo pa bejbi imel stalni naslov pa ne bo nič …

me zanima, ker je prišlo do nestrinjanja dans v debati s kolegico... ta pomoč ni enako, kot denar namesto paketa, ane?? to pride poleg paketa? katera ve, koliko znese v lj ta pomoč??

PS. dans sm bila na socialni in uspela še mal bl razpucat določene pojme. user posted image sm zdej uspela izvedet, da JA lahko sem na enakem naslovu prijavljena kot moji starši, kljub temu da mi oni plačujejo preživnino, ki je lahko ravno zaradi nudene strehe nad glavo malenkost nižja. to podpišemo pri notarju in preživnina rata moj edini dohodek, zaradi česar sem potem opravičena do štipendije kot pomoč pri nadaljevanju rednega študija in malo višjega otroškega dodatka za prihajajočega babyja user posted image . skratka moji starši niso več dolžni poskrbet za vse in njuni dohodki nimajo več vpliva name in mojega sončka user posted image .

ha! in zdej lahko počivam in nadaljujem s papirologijo šele po porodu. nice! user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.2.2010 19:13:20   
m_o_i
user posted image  ZAKAJ pa sladoleda ne smemo?! prvic slisim...
kavo pa tudi pijem-ne vec litre na dan, se vedno pa najmanj dve in to z "dovoljenjem" ginekologinje.

takle mamo: 3D smo dali skoz: prvo, kar je pokazal, ko je dala sondo gor, je bil pimpek, tak da ni odpadu user posted image  spal je tak ko vedno (po atiju je) in se ni premaknu za milimeter; malo je pobrcal in to je to. no, pa po pol ure pregovarjanja in prosenj je odmaknu rokico iz obrazcka na usta, tak da smo ga koncno vidli. G je ugotovila, da je atiju podobenuser posted image (pa ze, ona se spozna, jaz ne tolko hihi), da ma lepa debela licka in bedrca. debeli smo ze 997 g, pricakovana teza pri porodu je 3400-3500, tak da st. 50 bo prisla v postev do prvega pregleda pri pediatru(tak je rekla). PDP je danes izracunalo dva dni kasneje, ampak to je baje minimalno odstopanje, tak da ne kompliciramo. srcek bije 143/minuto, st. prstkov je po defoltu...ma super, skratka!
ajaaaaaaaaaaaaaa, na glavo smo ze obrnjeni user posted image user posted image  menda se to cuti, ko se obraca; no, malo bolj zivahno je baje takrat v trebuhu, tak da se mi zdi, da tocno vem, kdaj se je obracal-tisti vecer, ko sem mislila, da mi bo kaj med nogami ven pogledalouser posted image
grem zaj slikico narest iz filmcka se, da vidite, kak smo se slikaliuser posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!