fiška33
|
Da se še jaz malo javim.... Zdravje na psu, poln nos non stop (Moi, dobra pogruntavščina, samo jaz tega za izvlačevanje smrklja še nimam ), rdeče, srbeče oči, ponoči težave z dihanjem, kakšen dan tudi podnevi .... Mogoče mi je zadnjič škodlo sončenje samo v jopci, ampak moja pečka res dobro dela . Bom preživela, na kavču, pa da mi ni treba kam it, preživim še kaj hujšega . Barvar, Bum Genius se da videt nasproti Baumaxa, ja. Mubi, moja g je tudi taka suhica, pa sestra, ki me obdeluje, tudi. Zgleda, da je pač tako kot... pijanc je tisti, ki pije več kot njegov zdravnik . Ne vem, če si zadnjič zasledila mojih +20 kg? No, moja teža je v materinski knjižici obkrožena . Svetujejo mi sadne dneve . Sem si pa jaz tudi par mesecev nazaj pisala kaj in kdaj jem, cel mesec je blo OK, potem pa ta zadnji vikend +2 kg, pa sem obupala. A res mislijo ti zdravniki, da me mislimo, da bomo vse s porodom dol dobile?? Že 20 let pazim, kaj pojem, poleti običajno hujšam in zdajle res uživam, ko mirne duše pojem, kar mi paše . In tako mislim nadaljevat do poroda! Še ta mesec 4 kg, pa naslednji, pa bom na +28 kg . No, če pridem na +25, pa da grem še malo prej rodit (kar bi blo super), bi kar podpisala . Sem pa zdajle menjala g. in se mi ta sestra ne zdi suhica, g je pa moški in verjamem, da bo drugače . Sekirancija se mi zdi, da je hujša, kot kak kg, 5, 10 preveč v nosečnosti. Z WBM sva bili 2 dni nazaj na kavi v Qulandiji in v Šparovi restavraciji imajo res dobre čokoladne krofe z vanilijevo kremo. Jaz sem kar dva . Danes po šoli za starše gremo s Katy83 spet na tortico v Pohorsko kavarno . Niti slučajno se ne mislim, dokler sem noseča, temu odpovedovat. (Prej pa sploh nisem bla sladkosnedna .) Julka, slingi , jaz s praktično uporabo še nimam izkušenj. Iz druge roke ti pa lahko povem, da ima prijateljica tisti ta dolgi trak 5 m in ga non stop uporablja. Mali (2m) je full zadovoljen, njej pa je žal, da ga že pri ta prvi ni imela. Pa Barvar je zadnjič rekla, da je nosila nečake s tem, in da se je tudi full obneslo. Kolikor sem jaz preučevala zadeve, so te ta dolgi trakovi in trakovi z obroči bolj uporabni, kot samo tiste vreče, pestunje, ker so full bolj nastavljivi in prilagodljivi. Jaz mislim, da se to že pozna na ponudbi na Bolhi, kjer prvih dveh praktično ni, pestunj je pa malo morje. Za vikend smo šli s taščo k nekemu paru, ki so tašči obljubili nekaj stvari za bebico. Tak dolgo smo se tja spravljali, da sem bla prepričana, da imajo že vse lepo spakirano in pripravljeno. No, zmenek se je pa po 3 urah končal tako, da sta rekla, no tega pa tega pa tega ne rabite kupovat, mamo mi, sam ne vemo kje, al na podstrešju al pa je sposojeno, pa tisto ima še tista doma.... V glavnem razočarana v nulo. Jaz se za noben izpit nisem začela šele zadnji dan pripravljat in zdajle me kar malo že panika, ker nimam banice doma . Ostale obljubljene stvari so še: el. varuška, sedež za kolo, ta večji sedež za v avto, potovalna posteljica... ma nič kaj takega, kar bi rabla že ta prvi teden . Pa še eno podobno razočaranje me je doletelo... Snaha in brat sta mi obljubila cotike od njihove punčke, ki je zdaj stara 4,5 meseca. Vmes pa je rodila še moja sestrična (mala je zdaj en mesec) in so šle cotike še najprej k njej - pa prej se je že hvalila, kako nič več ne rabi in kolko je že dobila stvari... . Tak da tudi tistih še nimam doma . Jaz pa bi tak hotla vizualizirat, kak bo mala zgledala, v bistvu pa nimam še nič, razen dveh pajckov, ki visita tule sredi dnevne na obešalnikih . Ko bo mene tole razjezilo, pa bom šla ta najnujnejše zadeve kar nabavit, da bom mirna ... Grrr Dokumenti, tule me šele začne glava bolet, ko začnem razmišljat... Če hočem še pred porodom papirologijo v MB urejat, moram prej spremenit stalno prebivališče. Če že spreminjam dokumente, bi se blo fajn tudi drugače pisat. Al si grem samo spremenit priimek al se čva še poročit prej?? To je zdaj vprašanje . Pa pol je še sp, pa en kup sprememb tam... . Ma razmišljam al se mi za tistih 100 €, kolko bi dobila za otroka v MB (v SG ne dobim nič), sploh splača Mejte se!
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 24.2.2010 12:27:28 >
|