|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo žalostna
29.6.2005 13:32:32   
gaja*
OK, glede tega, da bi se moj mož sam odločil in odpeljal mojo :muca: Frido.. :grrr::grrr::grrr: Verjetno bi mi poču film!! Ampak me moj :love: tolk pozna, da ve, da to pri naši hiši NI izvedljivo! Mene bi kap, da bi stopila v stanovanje in mačke ne bi našla.
Po drugi strani pa mi je tud groza, glede na to, da imam hišno :muca:, da bom enkrat čez ne vem kolk časa prišla domov in bo ona zaspala doma!?! Panika, če bom sama.
Jeseni mi je na rokah poginil sestrin muc (no, včasih je bil tud moj, ko sem še bila doma), in ti ne morem povedat, kake solze so tekle...

Mislim, da bi se morala pogovorit, predvsem zarad tistega, da nisi prej vedela. Ker vse se da zmenit, pač včasih je potrebno več časa in živcev

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Zelo žalostna
29.6.2005 18:38:46   
Abby
Mi smo morali decembra 2002 dati uspavati našo psičko, ki je bila z nami 12 let in je spala v moji postelji. Imela je raka in videti je bilo, da trpi, zato smo jo peljali po injekcijo. Ko smo prišli k veterinarju, je moja mama z njo počakala v avtu, jaz sem pa šla noter, da bi veterinarki povedala, zakaj smo prišli. Ko sem vstopila, sem pozdravila, potem pa sem se zjokala in nisem mogla govoriti, ampak ker je mama prej poklicala, je veterinarka vedela za kaj se gre. Potem, ko je kužika dobila injekcijo, sva jo pa z mamo še držale v naročju, dokler ni umrla. Vsem nam je bilo hudo; še mojemu možu, ki ni poseben ljubitelj psov.
Če ti umre ljubljenček, je lahko grozno hudo, pa še potožiti se ne moreš komurkoli, ker se nekateri zgražajo, češ, saj je samo pes. Pa ni. Zame je bila družinski član.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Zelo žalostna
29.6.2005 21:26:12   
Anonimen
Ojoj, Abby, tega je mene najbolj strah. Da bom morala enkrat to doživet. Ne vem, kako bom preživela. Trenutno je tik pred tem moja tašča z njeno bobteilko, ki je že precej boga. Težko vstane, ji je treba pomagati, lulati je začela notri, skozi laja, tudi cele noči, da tašča nič ne spi (pa še v bloku so). Pa nič več ne sliši in skoraj nič ne vidi. Ampak je pa ful, ima grozen apetit. Zato je ne more še dati uspavat, ker je drugače v redu. Samo je pa ful težavna. Ma to je zelo, zelo hudo.

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Zelo žalostna
1.7.2005 22:26:27   
jazz
Vem kako ti je, ampak če se mucku res ni dalo pomagati, bi ti bilo še bolj hudo, če bi ti umiral v naročju (meni sta dva, v groznih in počasnih mukah). Mogoče je tvoj vseeno naredil bolje,ker se je bal točno tega kar sem jaz doživela. Kateremu veterinarju ste ga peljali? Za mene je dr. Matko iz Topolšice zakon, ampak tudi za naše ljubljenčke pride tisti čas.

(odgovor članu pasteta)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Zelo žalostna
1.7.2005 23:31:59   
Anonimen
Dr. Matko je res zakon. Naši Tari je operiral kolenske vezi, ker si jih je potrgala. Super zdravnik! :bravo::bravo::bravo::bravo: Iz vseh koncev SLO hodijo k njemu, mi smo tudi šli iz MB v Topolšico.

(odgovor članu pasteta)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?