|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Al sam mene to moti Vol. 2
1.7.2005 15:32:40   
rija
Ravnokar sem popizdila (oprostite na izrazu) ko sem na MON - Nosečnost (pa ne delam reklame), zasledila post: NA BOLNIŠKI IN NA MORJE avtor Maja.
Pa f...! In jaz se potem tu z vami kregam? Za ene take kure, ki grejo potem svoje zajedalstvo še javno razglašat?
Mater sem razkurjena...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Al sam mene to moti Vol. 2
1.7.2005 15:42:40   
Primoza
Zaj se ne peni, ka je že itak prekesno.

Mogoče pa imajo taka navodila od osebnega zdravnika (terapija).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Al sam mene to moti Vol. 2
1.7.2005 15:43:30   
rija
praf maš....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Al sam mene to moti Vol. 2
1.7.2005 15:57:26   
CatJa
Draga rija, zakaj pa mislis, da smo ti zadnjic zatrjevale, da nihce ne napada tebe, ampak tiste "ta prave izkoriscevalke"? Ne jemlji vsega prevec osebno! Prav iz srca ti privoscimo (upam si trditi tudi za druge) zdravo nosecnost, zdravega otrocka in da bi tudi ti lahko koncno svobodno zadihala in sla kamor si zelis.

Pa LP! :rozica:

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Al sam mene to moti Vol. 2
1.7.2005 16:22:43   
Anonimen
Se podpišem pod CaTjo. Enega lepega in zdravega :duda:. Kar se pa izkoriščevalcev tiče, sem pa itak že v vol.1 dosti napisala.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Al sam mene to moti Vol. 2
1.7.2005 23:34:37   
eva1
Hm...zakaj pa ne bi šla na lepše? Jaz vem, da bom v naslednji nosečnosti skoz na bolniški(2 operaciji na maternici, spontani splav, preeklampsija v 1 nosečnostji, CR...) in to pomeni, da moram bit skoz doma, če se drugače dobro počutim? Sicer jaz se z G zmenim, da mi napiše gibanje, tako da ne vem, kje je tukaj problem!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Al sam mene to moti Vol. 2
2.7.2005 7:35:05   
anajmad
Jst se pa strinjam,da ni treba javno razglašati,ko si na bolniški in res je to je čisto zajedalstvo.Ne vem,saj nosečnost ni bolezen.Pol pa sliši,sem 6 tednov noseča pa pok na bolniško.Jst sem se v prvi nosečnosti in v drugi non stop kregala,ker nisem hotla na bolniško.Pol smo sklenili en kompromis in so me dali za 4 ure.Pa mi ni žal.Delala se,kolikor sem lahko,šla sem ljudmi in prav fino sem se počutila.Strinjam se,če je res,pa čista res rizična nosečnost,da moraš v glavnem preležati,pol naj bo bolniška.Ne pa,da kihneš pa že gas k dohtarju in na bolniško.
en lp:morje:D.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Al sam mene to moti Vol. 2
2.7.2005 10:13:08   
Willson
Meni pa se zdi prav, da gre mamica na bolniško,pa če je tudi minimalna verjetnost, da bi lahko šlo kaj na robe. In mi na misel ne bi prišlo, da če bi mi ginekolog svetoval stalež oz. počitek, da bi se z njim prepirala in ne bi upoštevala njegovega mnenja. Jaz si v primeru, da bi bilo potem res kaj narobe ne bi nikoli oprostila. In to še ni zajedalstvo. Sem bila tudi sama večino časa na bolniški v času nosečnosti in niti enkrat nisem dobila vtisa , da bi kdorkoli tako gledal na mene od sodelavk ali kdorkoli drugi, pa tudi nisem imela strogega mirovanja.
Še prav nasprotno, še podpirali so me, tudi moja direktorca. Pa nisem lena rit, ker drugače zelo rada opravljam svoje delo in v 6 letih nisem bila niti en dan v staležu, v časih sem bila v službi celo s temperaturo , ker je sodelavka bila na dopustu in bi jo klicali z dopusta.
Ampak kadar pa se gre za otroka pa za mene ni heca in prav je tako, da se mamice čuvajo.Ja in prav je, da mamica, pa čeprav samo kihne gre k zdravniku, če jo to skrbi. In mislim, da me nismo niti strokovno, niti drugače poklicane, da sodimo kdo si zasluži stalež, še manj pa, da jih zmerjamo z raznoraznimi žavljivkami. Če ginekolog to predpiše in nato komisija to odobri, potem je najbrž že razlog in o tem sploh ni kaj debatirati.

Pa da ne boste mislile, da ste mi na rep stopile, hvala bogu sem človek, ki se za skoraj nič ne sekira. :)-:)-

To ni bilo mišljeno na tebe Anajmad, ampak na splošno, v časih se mi zdi, da se v tikujemo v stvari, ki jih ne poznamo in se nas niti slučajno ne tičejo. Davek in zdravstveno zavarovanje pa plačujemo čisto vsi.In, če bi začela razmišljati kdo vse živi na moj račun, bi službo pustila, ampak ve od vseh, ki živijo na naš račun izpostavite ravno nosečnico, pa še ženske ste, in veste, kako je biti noseč, da nosečnost spremlja lahko kup težav, ki jih vsaka drugače prenaša. Mene bi bilo sram, kaj takega pisati, pa če tudi me noben ne pozna. In, ko bom pričela delati, bom z veseljem delala in plačevala davek, za kakšno bodočo mamico, da bo lahko mirno poskrbela zase in svojega dojenčka. LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Al sam mene to moti Vol. 2
2.7.2005 10:37:33   
eva1
No poleg vseh problemov, ki sem jih imela pred zanositvijo(neplodnost) in med nosečnostjo, imam še tašno delo, ki za nosečke ni primerno in tudi premestiti me ne morejo, poleg tega mam 70 km vožnje v eno stran...no in še bi lahko naštevaa...ko pa sem G vprašala, če grem lahko na Bled za 2 dni v 28 tednu, pa mi je rekel, da seveda grem lahko, da vrjetno več delam doma, kot pa bom na Bledu...
pa še nekaj, če bi lahko delala med nosečnostjo bi sugirno raje hodila v službo, ne pa da sem med 1 nosečnostjo preležala več kot 2 meseca v bolnici! Ampak vse za moje dete!
Ne sodite ljudi, če o njihovih problemih in težavah nič ne veste!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Al sam mene to moti Vol. 2
2.7.2005 13:08:00   
mamsi
Boh ji požegnej. Delajte po svoji vesti, tako kot ve mislite, da je prav, ker drugih, ki so drugačni od vas, pač ne boste spremenile. Sama, če bi blo vse okej, bi delala, ne bi hodila na porodniško. Nimam pa nobene potrebe, da se jezim na tiste, ki na bolniški so, ker jih prvič, sploh ne poznam, in ne poznam ozadja, zakaj so na bolniški, in ker bo svet vedno tako narejen, da bo nekaj zajedalcev v njem živelo. Še najmanjši zajedalec pa so nosečke, ker navsezadnje ogromno vrnejo v proračun, ko začnejo plačevati plenice, obleke, vrtec in vse pripomočke za svoje otroke,...ki so zeloooo precenjeni in seveda obdavčeni. Jezit se nanje res nima smisla. ;)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Al sam mene to moti Vol. 2
2.7.2005 19:31:59   
anajmad
Hočem samo to povedati,da v veliki večini res večini,to bolniško orng izkoriščajo.Men,kr slabo pride,ko jih vidim,ko hodijo po:kava:zraven veselo prižigajo cigaret za cigaretom(sama sem tud kadilka,da ne bo kakšne zamere),se lajnajo cele dneve v avtomobilih in po trgovinah...bolje,da naprej ne razpredam.To zame ni bolniška.Jst sem imela 2x rizično nosečnost in menim,da s tem ker sem bila sama zadovoljna s sabo,nisem škodovala otročkom.Jst pravim,tako kot ste dejale odvisno od posameznika,sam še zmeraj mislim,da so ene prave zajedalke v tem primeru,ampak tiste ki jim je pa res hudo,pa najbolj nastradajo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?