rožca26
|
No, pa sem spet kle ... še vedno Danes sem imela ful planov, pol je pa zjutrej kolegica z rožanca klicala, da jo je njen okupiral z delom, popoldne sm pa jest skenslala obisk pri kolegici, ki je rodila že pred 2 mesecema Sam ne moram pomagat - DANES SE POČUTIM OBUPNO!!!!!!! Imam zelo eno smešno vprašanje: A JE VAS ZAČELO TUT KEJ ŠPIKAT V RITI (OKOL TRTICE???)???? To mi je tak čudno (mi je pol še ta kolegica, k sm jo skenslala, rekla, da je njo tut špikal, pol je bla pa 9 cm odprta ). Da ne govorim, da me desni kolk tooooooooooooook matra - kot bi mela menstro. Skratka obupno Pa trga me v spodnjem delu trebuha .... Ampak - sej veste - jest še vseeno ne bom šla nikamor ... Govorila s saro in je rekla, da naj bi šli jutri z Zaro domov, če se bo zlatenica popravla. Naj bi imela ful hudo. Glede dojenja pa - punce, mi je ena kolegica rekla, da bi naredila kar eno brošurco in jo raztalala po P (predvsem obiskovalcem). Naslov bi bil pa 10 VPRAŠANJ, KI JIH NE SMETE POSTAVITI MLADI MAMICI (ugante katero vprašanje bi bilo na prvem mestu ). S tem dojenjem so res naredili tak halo, da je groza ... jest sm se dojila sam 2 mesca (pa še to zlo težko), pa sem čist normalna ( - če vrjamete - ), moja sestra tut, pa bratranc in sestrična tut ... Nič ni narobe z nami - jest moram zase rečt, da sem ful zdrava, moja sestra tut ... Pa tudi obe sva zelo navezani na svojo mamo ... Se mi zdi, da je pri dojenju večji problem pri kakih mamicah, k se kr ne morjo sprijaznit s tem, da je otrok že zrel, da se neha dojit (povezanost ...). Moj bivši sosed se je dojil do 5 leta - ga mama nikakor ni mogla tega odvadit Pol se pa vprašaš kaj je boljš ...