|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torba oz. nahrbtnik
27.1.2010 13:58:48   
biga
... za dojenčkove stvari, ko kam greš, mi manjka. Pri prvem sem imela Nivein nahrbtnik, ki mi ga je dala sestra, in ga še vedno imam za sinka, ko greva v vrtec in drugam. Je dovolj velik in ima stranske žepe. Sem malo gledala cene po trgovinah in so tile nahrbtniki in torbe zelo dragi. Če že, se mi zdi nahrbtnik boljši od torbe, da lahko normalno voziš voziček in ti torba ne pada z rame. Kaj imate in koliko ste odšteli za to? Nimam pa tudi previjalne podloge, ki verjetno pride zraven.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 14:19:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: torba oz. nahrbtnik
27.1.2010 14:38:20   
mini86
js mam torbo k jo pač dam na voziček..če jo rabim ko kam grem si jo dam čez glavo na rame-al kako nj to opišm..mam pa tole in sm zadovoljna...aja pa ma tko narjen da jo loh na kerkol voziček prpneš ni sam ročaj za nost

http://www.nakupovanje.net/peg-perego-torba-borsa-skate-green-bubbles-pr-1196922


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: torba oz. nahrbtnik
27.1.2010 16:21:41   
mayci
Mi smo imeli nahrbtnik ki je spadal k vozičku, Hauck, je imel tudi previjalno podlogo in dovolj prostora za vsakodnevne potrebe. Smo ga prodali skupaj z vozičkom, tako da bom zdaj za k novemu vozičku kupila tudi nov nahrbtnik (verjetno spet tak, ki bo pasal zraven).user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: torba oz. nahrbtnik
27.1.2010 19:32:06   
Milek
Za darilo sem dobila Lässigovo torbo in je ne morem prehvaliti. Cela ˝sport billy˝torba, predalčkov mali milion. Jo obesiš na voziček in imaš roke proste. Res je super, je pa res, da je tudi cena huda...tam okol 60-70€. Sama si jo za ta denar verjetno ne bi nikoli kupila. V DM-u imajo približek takele torbe z veliko predalčki in mislim, da previjalna podloga tud noter pride. Cena, če se ne motim cca 25€. Za previjalno podlogo pa ni panike; če ne pride skupaj s torbo, vzameš podlogo za enkratno uporabo. jst jo imam vedno s seboj...če se ob previjanju dogodi kakšna mala nesreča, jo pač zabrišeš stran in problem rešen.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: torba oz. nahrbtnik
27.1.2010 21:18:58   
K_a_t_i
Mi smo imeli pri prvem in bomo imeli pri drugem nahrbtnik, ki ga je user posted image dobil na NT konferenci. Cena torej - brezplačno user posted image . Predalov več kot dovolj (noter, zunaj, na strani,...). Previjalno podlogo pa uporabljam tisto za enkratno uporabo - mi je najboljš, ker se zloži na čisto majceno. Če mi uspe, da bom samo dojila, potem bom pa nahrbnik ustrezno "zmanjšala" s kakim manjšim. Za začetek je dovolj, če imaš sabo nekaj za preoblečt, vlažilne robčke, kremico, podlogico in pleničke.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.1.2010 21:19:12 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Milek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: torba oz. nahrbtnik
28.1.2010 23:39:47   
valerija77
Tudi jaz imam Dm rjavo torbo in je res super pa še ugodna. Podloga je tud zraven. In na vsaki strani ima 2 trakca na ježka tako da se lahko lepo torbo obesi na voziček.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: torba oz. nahrbtnik
28.1.2010 23:50:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

js mam torbo k jo pač dam na voziček..če jo rabim ko kam grem si jo dam čez glavo na rame-al kako nj to opišm..mam pa tole in sm zadovoljna...aja pa ma tko narjen da jo loh na kerkol voziček prpneš ni sam ročaj za nost

http://www.nakupovanje.net/peg-perego-torba-borsa-skate-green-bubbles-pr-1196922


Imam tako samo črno, pa mi je premala ... če bi takrat ko sem jo kupovala vedela, da imajo v DM-u pol cenejše pa ful bol fine, bi jo šla sigurno v DM-a iskat. Z ruzakom sem pa probala pa mi je torba ful bol praktična, ker si jo dam čez glavo na rame in imam stvari na dosegu tut med hojo al pa če imam tamalo v naročju ... ruzak pa skos neki gor pa dol ...

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?