Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Zakaj jest plačujem zdravstveno zavarovanje res ne vem?!? Zato,da morm pol še zasebno ginek. plačvt...mi je rekla sestra,da je v porodnišnici tako pravilo,da ne sprejemajo nosečnic zato ker se pol izvidi ponavljajo..sam men ni jasno zakaj bi se ponavljal sej jih tako dobijo s kartoteko vred in potem samo nadaljujejo

Jst sam upam, da mi ne bodo jutri rekli, zakaj se tako pozno naročam - sem že v 22. tednu in mi je G včeraj rekla da moram v roku 1 tedna na morfologijo. Pred 1 mesecim sem jo pa še vprašala, če bi se morala naročit in je rekla, da se bova naslednič zmenile
.
Bom se mogla naučit bolj strogo nastopat ker s prijaznostojo očitno nikamor ne prides.
za mamo:)
sem jih naročila ene 2 meseca nazaj že vendar jih še nisem uspela obleči
dobiš navodila zraven kako jih obleči
mislim,da ti nebo žal
. Tele hlace bi mu lohk za RD narocila, so mu ful vsec.
, sploh v primerjavi s raznimi popki, kepicami...
Zgleda, da so dobil novo pošiljko, ker včeraj je bila izbira bolj slaba. Zdej bi pa imela drugo barvo
ma ne bom preveč komplicirala, najprej jih moram pomerit!