Pokora
|
Najki1, ja zdaj mi že dovolijo iz postelje vstat. Drugače pa po mojem, če načeloma nimaš drugih problemov, po prvem tromesečju ni več take panike. Samo mislim da so G vseeno raje previdni. Caroline1, res je, na začetku ko moraš ležati (in to iz ful tempa kar na enkrat ležanje), se ti skoraj zmeša. Potem se malo navadiš, pa po prvem tromesečju je lažje, ker (vsaj jaz) greš lahko malo naokoli - v smislu počivat pred hišo in kakšen kratek, kratek sprehod. Caroline1 za ledvice Le tako naprej!!! Evo punce, ena zdrava malica za nas, ki nas mika junk food: Jaz že zdaj razmišljam kaj si bom za kosilo skuhala Po mojem bo kar Tajski rdeči curry. Ga mam ful rada, sam bi usen raj en junk. Jutri bosta fanta doma in ko bo šel mož iz službe ga bom pa kar v Mc-a poslala Je pa zanimivo, da jaz v Mc-a drugače sploh ne zahajam. Si ga privoščim/o samo na kakšnem potovanju ko je treba na hitrico kaj pojesti. Pa še to ponavadi najdemo kaj drugega za v usta dat. Zdaj bi pa stalno samo to jedla Tukaj tudi ni bilo nič dežja, pa bi takooo pasal. Sem pa videla kaj je bilo v Murski Soboti, ja Je tuki kera iz Sobote, ki si je lahko privoščila plavanje po ulicah? Nika1, meni je bilo zelo odsvetovano, oz. celo prepovedano kopanje v bazenu, ampak jaz sem poseben primer, ker imam rizično nosečnost. Problem bazenov je namreč v tem, da tam baje kar mrgoli bakterij, ki lahko povzročijo vnetje in posledično prezgodnji porod... Kar se papirjev tiče, so meni na CSDju rekli, da se vse ureja dva meseca pred rokom. Se pa iz prve nosečnosti spomnim, da sem v službo morala nesti neko potrdilo da sem res noseča - sem ga dobila pri G. A je to še treba?
|